Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)
Gdzie ty tam masz batona czy paczka? Poza tym jak na wedzidlo doczepione do kantara to i tak jest super dopasowane! Kon czysty, zadbany, zadowolony, gdzie tam jest kwiatek?
wątek zamknięty
Rozumiem że podlinkowane zdjęcie nie jest tym dowodem na karmienie konia batonem tudzież pączkiem.
wątek zamknięty
To sie domyslilam, ale z kad ona to wziela? Pokazuje normalne zdjecie zadbanego konia w watku o "kwiatkach" i czego oczekuje? Mnie nie obchodzi to, ze ona nie lubi osoby ze zdjecia i chce jej zrobic kolo piora. Nie od tego jest ten watek.
wątek zamknięty
w nazwie zdjęcia jest "snikers", więc pewnie o to się rozchodzi. o, mam
klikco tu ludzie nie wymyślą, żeby się innych czepić 😵
wątek zamknięty
Siedzę na pb
pampery i szukam tego zdjęcia jak na razie udało mi się znaleźć jedynie boskie zdjęcie kozodobermana 😁
kozodoberman mam nadzieję że
pampera się nie pogniewa 😉
wątek zamknięty
Pączka razem jedli, na yt jest nawet filmik <3 Ale to był jeden, jak na konia mały gryz - w tym też kwiatka nie widzę.
Rozumiem, gdyby mu regularnie dawała żreć pączki albo dała całego lub więcej - ale taka ilość nikomu nie zaszkodzi 😉
Zwłaszcza, że konia ma zadbanego i wie dobrze jak się z nim obchodzić. Z resztą, wyciągacie teraz stare brudy..
EDIT : Kozodoberman 😍
wątek zamknięty
no właśnie też mnie zdziwiło, że ktoś wyciągną zdjęcie z czerwca 🤔 zapewne jakaś zazdrosna "koleżanka"
wątek zamknięty
Calore Teraz pełno takich, bo Pampera ma uzdolnionego konia, wygrała ścieżkę huculską, co rusz to jakiś konkurs na fejsie wygrywa i te pe.
Zazdrość, czysta zazdrość 😀
(Przy okazji, zapraszam do lajkowania zdjęcia na konkursie, co by się więcej takich zazdrośników po wygranej znalazło! <3 )
wątek zamknięty
Kayaaa - i Ty śmiesz mówisz, że ktos jest dwulicowy i się czepia?!!!!!!!!!! 🤬
wątek zamknięty
Patt - na serio nie widzisz że to nie jest napisane 'na serio' ? -.- żartowałam sobie ,jak widać sarkazmów to ty nie chwytasz 😉
wątek zamknięty
Siedzę na pb pampery i szukam tego zdjęcia jak na razie udało mi się znaleźć jedynie boskie zdjęcie kozodobermana 😁 kozodoberman mam nadzieję że pampera się nie pogniewa 😉
Spotkamy się w sądzie ! 😂
Hehe nie mam za co się gniewać 😁
wątek zamknięty
no nie wiem czy nie przesadzam , dziewczyna ma trochę nie po kolei w głowie bez urazy 😉
dając hucułkowi batonika i dzieląc się pączkiem,swoja droga to troche nie odpowiedzialne
heh raczej przesadzasz , albo zżera Cię zazdrość
ja też ze swoimi zwierzakami dzielę się jedzeniem 🙂
mój Pusio już jadł ze mna banana i mandarynkę ( bardzo mu smakowała)
uważam , że jak raz na ruski rok da się koniowi do jedzenia pączka albo cos innego to nie jest to nie odpowiedzialne
a jesli chodzi o założenie wędzidła do kantara to pampera zrobiła to ładnie i estetycznie , widziałam gorsze wersje
wątek zamknięty
Mój koń zjadł mi kiedyś kawałek kanapki z pasztetem 😉
żyje i ma się dobrze
wątek zamknięty
mój wcinał cukieraski wieloowocowe, czekolade i domagał się więcej 😜
wątek zamknięty
Kurcze, ja z moim pączkiem (i nie chodzi tu bynajmniej o konia :wysmiewa🙂, to przy Was pikuś ! 😜
wątek zamknięty
myślę, że Cierp1enie ze swoją kanapką z pasztetem wygrała 😁 😁
wątek zamknięty
mój dałby się pokroić za chipsy :PP
wątek zamknięty
heh uwielbia bardzo czekoladę 🙂
wątek zamknięty
dobra, już nie zaśmiecajmy wątku 😁
wątek zamknięty
mój mi wciągnął hot - doga -.- omyłkowo. nic mu się nie stało ^ ^
wątek zamknięty
Nie chcę ciągnąć off-topa ale w sumie to też kwiatek no i musze to napisać 😀 Moja wczoraj jadła drewno o.O Podniosłam z ziemi połamany kawałek stojaka dałam jej do powąchania... a ona wcięła aż jej się uszy trzęsły 😀 Mało tego prosiła wszystkimi swoimi możliwymi sposobami o więcej 😀 To się nazywa ekonomiczny koń ! Od dzisiaj zamiast marchewek będe jej drewienka jako smakołyki dawać 😀
wątek zamknięty
konwalia, nie kumam. Dlaczego nie pozwalać robić zdjęć koniom?
Rozumiem za to, że ktoś może sobie nie życzyć, żeby pod zdjęciem pisać, gdzie koń przebywa.
wątek zamknięty
I rozumiem dziewczyny, ze ciagniecie off top chwalac sie jakie to smakolyki ludzkie dalyscie koniom? Robcie co chcecie, niby nic sie nie stanie, ale PO CO? Nie lepiej (i bezpieczniej) dac ta marchewke, kon i tak bedzie zadowolony ze cos dostal?... Nie widze w tym troche sensu...
wątek zamknięty
I rozumiem dziewczyny, ze ciagniecie off top chwalac sie jakie to smakolyki ludzkie dalyscie koniom? Robcie co chcecie, niby nic sie nie stanie, ale PO CO? Nie lepiej (i bezpieczniej) dac ta marchewke, kon i tak bedzie zadowolony ze cos dostal?... Nie widze w tym troche sensu...
ja również 🙂
Pamperze nie mam czego zazdrościć ,jesli chodzi o zazdrość to są osoby którym czegoś zazdroszczę
ale muszę Was zawieść bo na pewno nie Jej 🙂
równie dobrze przy odrobinie wolnego czasu ,chęci i cierpliwości KAŻDY bez wyjątku może dojść do takich osiągnięć a są osoby które osiągneły o wieelee więcej i to bez porównania np . Mini i Białka i mogę się założyć ze Mini osiągnie to samo z Parysem 🙂
a co do pączka - to BYŁO zdjęcie i chyba filmik ale KTOŚ tu go usunął ,chyba żeby dowodów nie było albo "bał się " oceny 😂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postow
wątek zamknięty
Kwiatkiem to może być też taka dziewczyna z 'mojej' stajni, która widząc mojego konia stojącego na korytarzu zaczęła dawać mu z ręki Redsa do picia. Napomną jeszcze że koń był szykowany akurat do jazdy, a "wypila ze 4 dłonie". 🥂
Jazda byla dość ciekawa xd 🏇
Bo przecież po co opijać swojego konia jak możne koleżanki. ;d
wątek zamknięty
Kayaaa Skończ już, skończ. Akurat ten wątek nie jest po to byś się chwaliła komu zazdrościsz, kto ile osiągnął i te pe. I edytuj posty ! 🤬
Lenii To znaczy, że ktoś to widział i nie zareagował ? Mądrze .
wątek zamknięty
Kayaaa, ludzie tak z reguły upierdliwie, czepiają się kogoś kogo nie lubią lub zazdroszczą (czegoś tam) i na siłę próbują znaleźć jakieś wady, twoje posty są tego dowodem, możesz się zarzekać do usranej śmierci. A swoją drogą w czasach jak jeździłam jeszcze w klubie, to na rajdy konie chodziły w kantarach i doczepianych wędzidłach, żadnemu żadna krzywda się nie stała z tego powodu, tak było bezpieczniej i wygodniej.
wątek zamknięty
[quote author=patt140 link=topic=1320.msg1572283#msg1572283 date=1351877595]
wychodzi na to, że wszyscy od początku wszystko muszą wiedzieć. A mówią " kto pyta nie błądzi.."
dziewczyna przyznała się do błędu i nie wiedziała do czego tak naprawdę służą owijki polarowe.
ale na dziewczyny, które maja swoje teorie na temat niektórych rzeczy tez macie pretensje i wąty 🙄
powiedziała bym, że mi cycki opadły, ale mogły tylko ręce.
róbcie tu jeszcze większy syf... 🏇
to nie ja się pytałam 😉 zeby nie było 🙂
ale jezeli się pytała -to raczej dobrze świadczy jak patt140 napisala "kto pyta nie błądzi"
a prościej jest się zapytac kogoś doświadczonego 🙂
ja tam nie ukrywam jak czegoś nie wiem czy chce się doinformowac to pytam osób bardziej doświadczonych 🙂
to wyjaśnia sprawę i ciesze się, że sie rozumiemy 🙂
Lenii Sarkazmy rozumiem idealnie 🙂 ale ten wątek przez takich użytkowników jak Ty robi się śmietnikiem
wątek zamknięty
No, ja zauważyłam i jej zwróciłam uwagę, później sięzapytałam ile jej tego dała.
wątek zamknięty
Kayaaa- to się robi już żałosne 🤔wirek:
Uwzięłaś się na Pamperę, a to Ty jesteś kwiatkiem.
kuźwa skasowało mi to co pisałam do konwalii 😤
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.