Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Nigna   Warto mieć marzenia...
01 listopada 2012 16:30
Vanilka: na zdjęciu nie widać dlaczego koń idzie zrollowany , dlatego trafiło ono do tego wątku i było kwiatkiem. Dopiero później pojawił się filmik wyjaśniający sprawę.
wątek zamknięty
dziś dostałam na pb zapytanie o owijki pony, skąd mam
więc odpisałam, że zrobiłam z owijek full polarowo-elastycznych

po czym dostałam odp:
"[...]polarowe to przede wszystkim na zime a ja wolalbym miec takie ktore moglabym uzywac przez caly rok..."  😵

dziewczyny owijki polarowe są tylko na zimę, pamiętajcie!!!  🏇
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
01 listopada 2012 17:54
Dzięki Time być może uchroniłaś mnie przed popełnieniem najgorszej głupoty i założeniem polarowych owijek na konia latem 😁
wątek zamknięty
Biczowa - samą siebie uchroniłam, ale jak to przeczytałam to aż monitor oplułam  😁
dodam, że pytanie zadała mi 16-letnia dziewczyna

i kolejna odpowiedź:
"raczej tak, polar jest przeciez cieply znaczy ogrzewa to wątpię by były np na lato dobre znaczy takie jest moje zdanie..."
wątek zamknięty
koniaraw   I want to give you kopas w dupas.
01 listopada 2012 18:01
Time- 16-letnia dziewczyna pyta o owijki, rozmiar pony, plecie głupoty.. hmm.. z kimś mi się to kojarzy  🙂
wątek zamknięty
i kolejna odpowiedź:

"właśnie czytalam kiedys opinie i wszędzie inaczej pisało,znajomi też różnie mówili..dziękuje za uświadomienie mnie co do polarowek 🙂 słyszałam ze polarówki są stosowane raczej jako ocieplacze i nic praktycznie nie daja"
wątek zamknięty
MATKO ! jest jesień a ja założyłam do zdjęć koniowi polarowe owijki ! Pójdę do Piekła...  🏇
wątek zamknięty
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
01 listopada 2012 18:08
Jeśli było zimno to masz przebaczone  😁
wątek zamknięty
Jeśli było zimno to masz przebaczone  😁

w sumie padał śnieg...
JEST ! Jednak nie pójdę !  😅 😅
wątek zamknięty
pampera - jesteś usprawiedliwiona  😁 bo jak byłoby ciepło to  🤬 😀iabeł:
wątek zamknięty
Zdjęcie nie jest kwiatkiem ! Ale wiem że tutaj go rozpoznacie 😀 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=481461718542134&set=a.477382365616736.105638.178197978868511&type=1&theater
Głosujmy na Pampka 😀 Taka mała reklama xd
wątek zamknięty
On ma owijki polarowe  👿
wątek zamknięty
haha no tak ! zapomniałam, jednak jest Pampuś kwiatkiem bo w jesień ma polarowe owijki 😜
wątek zamknięty
Usprawiedliwiam się tym, że padał śnieg !  🏇 😂

EDIT. Lenii Dziękuje za reklamę !  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: nie ukrywam, że zależy mi na tym konkursie i na wygranej 😉
wątek zamknięty
Lenii skoro zdjęcie nie jest kwiatkiem (i o tym wiesz) czemu je tu wstawiasz?
wątek zamknięty
BASZNIA   mleczna i deserowa
01 listopada 2012 18:35
Troche kwaitkiem jest, ze startuje w konkursie, a lokietki brudne...pampera, nic do Cie nie mam, wiem, ze o tej porze roku trudno doczyscic, ale moglas chociaz wyfotoszopic 😉.
wątek zamknięty
Troche kwaitkiem jest, ze startuje w konkursie, a lokietki brudne...pampera, nic do Cie nie mam, wiem, ze o tej porze roku trudno doczyscic, ale moglas chociaz wyfotoszopic 😉.

niestety nie jestem dobra w tych rzeczach, więc wolałam nie zepsuć bardziej tego zdjęcia 😉
wątek zamknięty
BASZNIA   mleczna i deserowa
01 listopada 2012 20:04
Haha, no to pozostaje czyscic w pocie czola kucorka 😉.
wątek zamknięty
Pierwszy raz bierzemy udział w tego typu konkursie, więc jakieś doświadczenie na przyszłość jest 😉
wątek zamknięty
dziś dostałam na pb zapytanie o owijki pony, skąd mam
więc odpisałam, że zrobiłam z owijek full polarowo-elastycznych

po czym dostałam odp:
"[...]polarowe to przede wszystkim na zime a ja wolalbym miec takie ktore moglabym uzywac przez caly rok..."  😵

dziewczyny owijki polarowe są tylko na zimę, pamiętajcie!!!  🏇

kolejny przyklad ze dwulicowych tutaj ludzi jest wieeeleee... zbosa jest jedna z nich no cóż  😀
wątek zamknięty
Coś jesli chodzi o kwiatka:

co tu ludzie nie wymyślą ,jeżeli nie posiadają ogłowia..  🤔
wątek zamknięty
Ogłowie było, ale w naprawie, a koń musiał chodzić 😉 Rzadko tak wsiadałam, więc krzywda mu się nie stała 😉
wątek zamknięty
koniaraw   I want to give you kopas w dupas.
02 listopada 2012 08:26
Kayaaa Ja tu nie widzę kwiatka. Zwłaszcza, że było to tylko tymczasowe.  😉
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
02 listopada 2012 08:28
Kayaaa: EDYTUJ POSTY ! To po pierwsze, po drugie przeczytaj sobie wątek bo temat przyczepiania wędzideł do kantara był już tu wałkowany ze 100 razy.
wątek zamknięty
Kayaaa - dwulicowym?
jeżeli to Ty pisałaś do mnie, to jesteś idealnym kwiatkiem w tym forum, nie bez przyczyny tu trafiłaś 🙂
wątek zamknięty
Wstawiłam bo jest kwiatkiem xd  Nie widzisz że ma POLAROWE owijki w jesień ? xd
Pampera   🙂
wątek zamknięty
wychodzi na to, że wszyscy od początku wszystko muszą wiedzieć. A mówią " kto pyta nie błądzi.."
dziewczyna przyznała się do błędu i nie wiedziała do czego tak naprawdę służą owijki polarowe.
ale na dziewczyny, które maja swoje teorie na temat niektórych rzeczy tez macie pretensje i wąty 🙄
powiedziała bym, że mi cycki opadły, ale mogły tylko ręce.

róbcie tu jeszcze większy syf...  🏇

Lenii żartujesz?! POLAROWE?! (mogłaś jeszcze przeliterować)
jak pampera mogła to zrobić ...  o Boże, jak jej nie wstyd...  😲
wątek zamknięty
[quote author=patt140 link=topic=1320.msg1572283#msg1572283 date=1351877595]
wychodzi na to, że wszyscy od początku wszystko muszą wiedzieć. A mówią " kto pyta nie błądzi.."
dziewczyna przyznała się do błędu i nie wiedziała do czego tak naprawdę służą owijki polarowe.
ale na dziewczyny, które maja swoje teorie na temat niektórych rzeczy tez macie pretensje i wąty 🙄
powiedziała bym, że mi cycki opadły, ale mogły tylko ręce.

róbcie tu jeszcze większy syf...  🏇

to nie ja się pytałam 😉 zeby nie było 🙂

ale jezeli się pytała -to raczej dobrze świadczy jak patt140 napisala "kto pyta nie błądzi"
a prościej jest się zapytac kogoś doświadczonego 🙂

ja tam nie ukrywam jak czegoś nie wiem  czy chce się doinformowac to pytam osób bardziej  doświadczonych 🙂
wątek zamknięty
Huculska Ostoja   Fotografia Beata Gan
02 listopada 2012 18:42
Coś jesli chodzi o kwiatka:

co tu ludzie nie wymyślą ,jeżeli nie posiadają ogłowia..  🤔

hhe przesadzasz troche 😉, ja nie  widze , żeby mu się krzywda działa ,widziałam gorsze wynalazki
wątek zamknięty
no nie wiem czy nie przesadzam , dziewczyna ma trochę nie po kolei w głowie bez urazy  😉
dając  hucułkowi  batonika i dzieląc się pączkiem,swoja droga to troche nie odpowiedzialne
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.