tuch, super, super! Trzymam kciuki za tuczenie i pracę! Sankaritarina, to mięśnie- nie znasz się 😁 Precelek, dziękujemy :kwiatek:! Najbardziej uroczy jest teraz- jako puchatek 🙂 Taki jak tu (foto by tuch)
bjooork trzymam za słowo 😉 Ciocia archeo już się dziś zresztą przekonała, że Malachit lubi drapanie u nasady grzywki. Swoją drogą fajny i spokojny konik. Niedawno wykastrowany a przeszliśmy koło niego z T na korytarzu i nawet nie zareagował (a nasz stajenny czołowy ogier zawsze pieje na jego widok)
bjooork Super 🙂 Zapraszam i mam nadzieję, że uda Ci się Noris wyciągnąć (z aparatem na przykład :hihi🙂 Koń gotowy, i co najważniejsze zdrowy dziś teren pt. ucieeekamy, gonią nas (tylko nie ustaliliśmy kto)
tuch dziekujemy staramy się 😉 daj sobie kilka miesiecy i zobaczysz jak Malachit bedzie się blyszczal. Tylko mala poprawka T nie jest wielki, jest normalny to inne sa male 😀
Przy moich 169 cm, jak koło niego stanęłam, to szok 😁 Różne wysokie konie widziałam, ale Tunis 😵 Łeb gdzieś w chmurach 😁 Podziwiam, że dajesz radę wszysto przy nim zrobić bez większych problemów 👍
gryglodor -dzieciak i mamusia obłędni,ale piękna derka ! 😜 skąd taką masz jeżeli można wiedzieć ? 👀 Precelek -cudeńko,super wyglądacie 😉 harja -ale siwe cudo 😍 Wichurkowa - rude dziecko jest absolutnie świetne
Hubertus,Hubertus i po Hubertusie 😉 lisa nie złapałyśmy,młoda raczej była tylko żeby się obeznać jak to wygląda,ale przegalopowała się,w teren pojechała z innymi końmi i choć pogoda nie dopisała,to i tak Hubertusa uważam za udanego 🙂
zarzucę Was fotami,narazie niestety tylko takimi,nie mam nic z biegania ...
Bischa tylko do "masowania pleców" używam stołka inaczej ręce mdleją. Kwestia przyzwyczajenia. Choć czasem jak się mocno ubłoci to dopiero po tym jak wsiąde widdżę pasek błota na krzyżu, którego z żadnej strony nie widziałam 😁
archeo, moj ideał jeśli chodzi o wzrost hehe Ciekawe czy jak przyjdzie mi szukać drugiego ogona to znajdę taki hehe póki co powoli się rozglądam i nic hehe same maleństwa. Jak dla mnie koń zaczyna się od +170
bera7 spojrzenie slązaka wszędzie można rozpoznać 😍 Zawsze marzył mi się ślązak z duużą latarnią i skarpetami, a mam ślązaczkę z maluteńką gwiazdeczką i jedną białą koronką 😉 Ehhh...
bera7 Ależ Ty męczy-koń jesteś...tam pot spod czapraka widać 🤣
Wklejam zdjęcia Małego Hita z dziś 😉 Był bardzo dzielny..wszystkie ozdobniki, które ma na sobie, miał po raz 1 w życiu. Szok, ze młody koń może być taką oazą spokoju 🤔
tuch, O. Nie wiedziałam, że masz drugiego konia. Gratulacje. Fajny młody 🙂
Hehe 😉 Ja też jeszcze do końca nie dowierzam 🤣 Młody jest bardzo kumaty, spokojny...i mega opanowany. Dzięki! Mam nadzieję, ze będzie się dobrze chował.
tuch, jak baba nie ma kondycji tak jak ja to po 30min obie jesteśmy mokre 😉 Malachit śliczny, ogłowie ma malinowe. Oby same takie konie po świecie chodziły. Ma zarąbiste zaufanie do człowieka, aż dziw biorąc pod uwagę, że przez 5 lat nikt się nim nie zajmował.