mam Gitanię brązową, właśnie wisi za mną na krześle koleżanka ma tą Odelię 5 m ode mnie 😉 i jak obie założę to Odelia jednak nie... może to kwestia mojej budowy
Tak, tak model Mirja. Wyglądają bardzo ładnie, ot klasyczne golfiki. Długo szukałam czegoś takiego po sklepach. Mam nadzieję, że paczka do końca tygodnia dojdzie 😉
Ja miałam styczność tylko z bluzami polarowymi i derami polarowymi dla koni. Ani jedno, ani drugie nie powaliło mnie na kolana, ale w sumie ich ceny są 'przyjazne'.
Oficerki są bardzo ładne i ciepłe. Mierzyłam w sklepie, ale na początku cena mnie odstraszyła. Później przeglądałam internet i nic nie przypadło mi do gustu jak te Petrie. Pamiętaj tylko, że są dwa modele: standard jest zrobiony ze skóry jakby zamszowej, a Grain z licowanej.
Co do Felixa - ostatnio bywałam dość częstym gościem w Kramerze. Co do jakości to mają rzeczy badzo dobrze wykonane ale i droższe ale te tańsze to prawdziwy szajs - na kilka prań. Sama mam kurtkę zimową, bryczki i termobuty jakościowo bez zarzutów, co do polarów, koszulek etc. w cenach atrakcyjnych jak na niemieckie warunki - to powiem szczerze nie polecam. Podlinkowana kurtka wpisuje się pod tę drugą kategorię 😉
Dramka Ale na zdjęciu wygląda bardzo miło 😉 tu bardziej o jakość wykonania chodzi - o nierówno zaszyty suwak, wyłażące po kilku dniach nitki, materiał który się haczy o byle co etc. Dałam się nabrać kilka razy bo było ładne i tanie
co do tabelki - Normalne, wysokie i szerokie (łydki)
Znalazłam za 1129zł 😅 Tylko nie rozumiem ile w łydce ma rozmiar 37 🤔
chwilę wcześniej napisałam - generalnie masz do wyboru 3 rozmiarówki w danej długości stopy. Dla rozmiaru 37 możesz mieć normalną łydkę, chudą lub tłuściutką 🤣
Mierzyłam i razem z zestawem zimowym mieszczę się co prawda z luzem w łydkę normalną. Też jestem posiadaczką chudej łydki, potrzebowałam bym 34 cm przy rozmiarze 38.