Howrse gra :)

Mam na wymianę 5 muśnięć 😁 A szukam OM, lub chociaż RO. Tylko oddawać będę po 2 co tydzień, bo skończyło mi się Konto Pegaza 🙄 Ktoś chętny?
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
29 października 2012 08:46
Najfajniejsze nagrody wygrałam na koncie brata: RO i Zestaw Harmonii.
myślałam, że dadzą karty na halloween a tu dupa 😀
Są przecież karty. 😉
są karty na COM  😉 dobrze zrozumiałam, ze tego boskiego to można będzie sobie wybrać? czy będzie losowo przydzielany? bo wściekłabym się jakbym uzbierała te karty i mi trafiło na Graniego... i czy mi się wydaje czy dali mniej kart za logowanie? wcześniej były chyba 2 brązowe i jedna z wyższych?
ale na com, a mi na pl chodzi 😀
hahaha pierwsze karty i diamentowa z dynią jest xD

WYMIENIĘ !

2 kupony !

Ploutos' Parchment
x 9
Black Orchid
x 8
Croesus' Fortune
x 6
Medusa's Blood
x 5

Helios' Ray
x 5
Zeus' Lightning Bolt
x 5

Philotes' Stroke
x 4
Diamond
x 4
Pandora's Box
x 3
Bonus Pack
x 3
Apollo's Lyre
x 3
Poseidon's Horseshoes
x 2
Achilles' Heel
x 2
The Bewitched Pumpkin
x 1

Poseidon's Bridle
x 1
Golden Apple
x 1

Piece of Cloud
x 1
Harmony Pack
x 1

Diamond
x 9
Philotes' Stroke
x 4
Helios' Ray
x 4
Black Orchid
x 4
Pandora's Box
x 3
Croesus' Fortune
x 2
Bonus Pack
x 2
Ploutos' Parchment
x 1
Harmony Pack
x 1
Medusa's Blood
x 1

Achilles' Heel
x 1
Water of Youth
x 1
Philosopher's Stone
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
29 października 2012 14:37
Dam na com pass za kupon na pl ^^
Ta gra mi życie niszczy.  😜

Kupię OM za dwa kupony na pl. Mój login Hella. Pisać śmiało.
a mój koń właśnie wygrał 200 rozet 😀
a mój koń właśnie wygrał 200 rozet 😀

Mi się nigdy nawet jednej nie udało wygrać. Nie żebym się starała, zajmuję się głównie jednorożcami.
Mam na sprzedaż klacz z ponad 1350 UM i 25 (jak na razie) rozetami

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12146156

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to prosiłabym o propozycje cen na Howrsowe PW

I jeszcze mam na wymianę po kilka sztuk drobnych CR na jedną większą rzecz.
Mam:  14x Pięta Achillesa, 12x Fortuna Krezusa, 11x Lira Apolla, 11x Promień Heliosa, 11x Czarna Orchidea, 11x Puszka Pandory, 8x Muśnięcie Filotes, 8x Podkowy Posejdona, 6x Uzda Posejdona
Szukam: różnych rzeczy 😉

Mi się nigdy nawet jednej nie udało wygrać. Nie żebym się starała, zajmuję się głównie jednorożcami.

a ja sobie w ciągu 40min uzbierałam tyle 🙂

za to teraz palce mnie bolą 😀

mam źrebaki z um wrodzonym największym na sprzedaży 279! sprzedam po 2 kupony
na bank kiedyś były trzy karty za logowanie. na pl to chyba nawet 4, bo się później zaczęło. kurde, pewnie i tak nie uda mi się wszystkich uzbierać, a fajnie by było mieć Marsa. a tak w ogóle, to który z tych dostępnych koni się najbardziej opłaca?
tak, były 3 karty, 2 brązowe i zazwyczaj jedna srebrna bądź złota
Właśnie, który najbardziej się opłaca? Gdyby udało mi się dojść do końca, to chyba wzięłabym Ziemię, ale ze względów tylko estetycznych, a nie praktycznych.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
29 października 2012 18:49
Znalazłam inną końską grę: http://www.starstable.com/  Już się rejestrowałam, ale wyszło, że coś trzeba instalować na kompie, więc zrezygnowałam z gry...
jakiś dziki koń z Namibii jest do kupienia na błyskawicznych. może w diamentowej karcie też będzie? w ogóle to nie wiem, co się dzieje. chciałam kupić kartę na bezpośrednich, ale mi się nie udało. w historii finansów mam napisane, że najpierw zabrali mi kasę za kartę a zaraz potem oddali 🤔 tyle dobrze, że kasę mam, no ale co tu jest grane? napisałabym na forum, ale nie wiem, czy językowo ogarnę 😉
Może ktoś w ostatniej chwili Cię przebił?
Czy któraś może mi pożyczyć 2xWoda Młodości? Ładnie proszę, oddam w przyszłym tygodniu 😡
chyba najbardziej opłaca się wziąć Jowisza. jak włożysz w niego trochę pracy na początku, to potem będzie wygrywał zwody i możesz mieć 1 diament dziennie. czyli jakby się uparł to 30 w miesiącu. żaden chyba więcej nie da. tak mi się przynajmniej wydaje. czy przebija go któryś z kolekcji Kamieni Szlachetnych?
Faktycznie Jowisz daje 1 dziennie. Mam swojego od czerwcowych Piniat, wytrenowane ma ujeżdżenie na maksa, skoki na ponad 400 i wygrywa wszystkie biegi przełajowe na jakie go zapiszę.

Oglądałam na com te Kamienie Szlachetne, przeliczyłam na oko ile na miesiąc każdy z nich daje diamentów i żaden nie powala.
ja bym chciała szmaragdę, bo mam szafira i bym sobie ją pokryła 🙂😉
bo z galaktycznych mam wszystkie
ale najlepszy jest Jowisz, Słońce i Mars 🙂
Ile mniej więcej zużywa się kuponów, żeby skończyć karty? Mam tylko 4 + kilka koni do uśmiercenia + 10 diamentów. Dam radę?

Czy jakbym wygrała Ziemię, to muszę mieć swoje Słońce, żeby ją pokryć, czy ktoś może mi wystawić zarezerwowane?
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
29 października 2012 22:38
wymienię na to samo na PL  🏇

Ploutos' Parchment
x 2
Harmony Pack
x 2
Black Orchid
x 2
Pandora's Box
x 2
Poseidon's Horseshoes
x 2
Helios' Ray
x 1
Achilles' Heel
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Horn of Plenty
x 1

Philotes' Stroke
x 1
wczoraj na howrse.com wylosowałam kartę co daje puszkę pandory raz na miesiąc przez rok 🙂

kolejne zmiany :/ cena 2500 za weterynarza jeśli ktoś ma więcej kasy to przegięcie
karty sa juz na Howrse PL 🙂

Witaj rosolowa,

Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.

Powód: Niestosowne uwagi na forum "Kapelusznik lubi włazić... sama wiesz gdzie 😉" Zachowaj poziom wypowiedzi

Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.

Dziękujemy za zrozumienie.

Zespół Howrse

😂
Cierp1enie,  no to ci się dostało 😁. Kupie konia (nie wałacha) z um. powyżej 1400 za rozsądną ilość kuponów.  :kwiatek:
kolejne zmiany :/ cena 2500 za weterynarza jeśli ktoś ma więcej kasy to przegięcie

no to super... żeby mieć jednego źrebaka będę musiała wydać 2700 eq, niby nie dużo, ale wyźrebię 10 klaczy i 27 tys poszło się kochać  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się