Zmiana tematu 👀
grunt to dobrze dobrać wędzidło do (nie wiem tego na 100%) 1,5 rocznego konisia 🏇
wątek zamknięty
O.O Od dzisiaj jeszcze bardziej nie lubie Egiptu. Jest jeszcze taki filmik na ich stronie zdychającego konia. Masakra. 😕
wątek zamknięty
no no, kto tu sprzedaje konika
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/3103?czyżby koniś przestał mieć mega zaufanie och bosze?
wątek zamknięty
a o co się właściwie rozchodzi? 😉
bo kwiatka tutaj jakoś nie dostrzegam 😉
wątek zamknięty
konwalia a gdzie tu kwiatek?
wątek zamknięty
2 strony temu była tutaj rozmowa na temat tej dziewczyny i jej ''pracy'' z końmi.
wątek zamknięty
konwalia, chyba jednak mylisz osoby.
wątek zamknięty
Pierwsze wygląda na podłoże normalne, halę ???, drugie.. no cóż zdarza się, że koń sie wybije przed wskazówką...
wątek zamknięty
Mnie to pierwsze wygląda po prostu na skoki na podwórku. I nie widzę żeby tam był beton, wygląda na piach.
wątek zamknięty
Podana w powyższych linkach osoba, floresta16 z pbl. oraz jej siostra, 'iwonaikonie' znana szerzej jako 'wacusiowa' są tu już oklepane z każdej strony.
Gdybyśmy mieli szukać na ich pbl kwiatków, to za pewne 96% zdjęć i notek by się do nich zaliczało, więc dodawanie tu pojedynczych zdjęć i wyszukiwanie kwiatków raczej nic nie da 😉
wątek zamknięty
to skoki na podwórku, nie widzę kwiatka
wątek zamknięty
Sorki za OT, ale zaczynam odnosić wrażenie, że ten temat z kwiatków przekształca się w "dowalmy komuś" 🙁
wątek zamknięty
Stylowe zdjęcie, nie ma co :
wątek zamknięty
koniaraw - o fuuuuuuuu akurat jadłam, wstawiaj w linkach, nie każdy ma ochotę to oglądać 🤬
wątek zamknięty
a to nie jest zdjęcie z Nowego Dworu pod Koronowem? Byłam tam jakieś 10 lat temu na obozie i tak właśnie wyglądał chrzest 🤣 sama przez niego przechodziłam 😂
wątek zamknięty
Świetna reklama 😵 . Nie ważne jacy by tam trenerzy nie byli, przez ten "chrzest" bym tam nie pojechała 🙄
Chrzest ma być zabawą - DLA KAŻDEGO!
wątek zamknięty
Time Przepraszam 😡
Mgła Nie no, zawodowo 😵
wątek zamknięty
Heh to tylko na zdjęciu tak strasznie wygląda, ogólnie była kupa śmiechu. Dużo błota i był właśnie buziak w zadek- wiadomo, wystarczyło się zbliżyć do tego miejsca 🙄 chociaż może dziewczyne ze zdjęcia trochę poniosło 🤣
wątek zamknięty
co jak co, ale ja bym się nie odważyła 😁
Taki mały 🚫
"Czemu tak jezdziecie na re-volcie na każdym kim popadnie? Ktoś coś napisze dla żartu albo wstawi zdjęcię, a na re-volcie już gorąco na jego temat. Bez przesady, żałosne to się robi. -.-"
Przemyślenia jakieś osoby wylane na moje odpowie 🙂
wątek zamknięty
Pampera ostatnio spotkało mnie coś podobnego, tyle że tekst był typu 'Wy na tej re-volcie tylko obsmarowujecie, ale żeby jakoś zareagować, to żadna się nie ruszy...' Hm.. po części się zgodzę, po części nie.
Co do twojej sytuacji - osoba to pisząca powinna zapoznać się z przeznaczeniem tego wątku. A co jeśli ktoś dla żartu skakał sobie konno po betonie ?
Albo jeszcze lepiej - tak jak w zamieszczonym przeze mnie zdjęciu gdzieś wyżej, po prostu 'chciał się wykazać' w ten sposób ? 😉
Edit : Literówka :kwiatek:
wątek zamknięty
Facebook powinien być legalny od 18 lat. No dobra, może inaczej, legalny po zakończeniu gimnazjum. Jakaś gimbusiarska strona wstawia zdjęcia mojego konia, już druga, cud miód i orzeszki! Rozumiem, że Hadżi jest bardzo ładnym koniem ale tak trudno zapytać kogokolwiek o możliwość robienia zdjęć? (bo raczej nikt by nie pozwolił 🤔wirek: przynajmniej osoby, które w tej stajni znam).
Oto zdjęcie:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=294843767294936&set=a.253717711407542.53624.253307651448548&type=1&theateredit: nie jedyne,
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=295943713851608&set=a.295168163929163.69272.253307651448548&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=295944807184832&set=a.295168163929163.69272.253307651448548&type=3&theater
wątek zamknięty
I komentarz pod zdjęciem "żeby nie było, wszystkie zdjęcia są moje 🙂" Dlatego ja jak dodaje na blogspota zdjęcia to podpisuję.... 😉
wątek zamknięty
To znaczy ja nie robiłam, ta dziewczynka na to wygląda że wbiła do naszej stajni i robiła zdjęcia, ciekawe, czy teraz raczy się pojawić, bo ja chętnie z nią porozmawiam na żywo 😜
edit: literówka
wątek zamknięty
Aha, ja zrozumiałam że to twoje zdaj. i ona sobie je podpisuje xd
wątek zamknięty

szkoda, że nie usiadła temu kucykowi od razu na szyję...
wątek zamknięty