Końska rewia mody cz.VI (2012)

Incantowa   Ask often, be content with little, and caress...
26 października 2012 09:33
wątek zamknięty

Rudy tak wygląda w beżach i jak dla mnie to jest jego kolor właśnie, może ten brąz też jakoś ujdzie

Tulipan
Przecież na wstawionym pod tym zdaniem foto jest brąz, a nie beż. To komplet tofee. No a tofee to brąz i rudemu pięknie 🙂
wątek zamknięty
akkzi no brąz, ale bardzo jasny  😎 Dobra, już nie marudzę, będzie dobrze i pewnie nie skończy się na tym brązowym ESie  😉
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
26 października 2012 11:56
ups, chyba mam miesiąc szmato 😁
Właśnie kliknęłam KUP na dralona diagonal navy-burgundy 😜
wątek zamknięty
Tulipan ja ja też mam manie na brązy. I uważam, że one na każdej maści wyglądają  😜 No może poza niektórymi gniadkami ;p
wątek zamknięty
Magdzior, a jakbyś szarpnęła się na Next Generation? Skoro się trzymasz granatów?
Uzasadnienie: na zawodach ten czaprak wygląda rewelacyjnie, powiedziałbym, że to jest jedyny Widoczny czaprak 🙂 w masie startujących, takie +2 do lansu. Z odległości bardzo dodaje szyku. Zaskoczyło mnie to jako obserwatora.
A blady granat i Reszka? 🤔 Wątpliwe bardzo. Blady granat (+ pikowanie) to kolor roboczych "kufajek" 🙂 a Reszka... no typ "roboczy", nie ma co ściemniać. To nie będzie wyglądać wyjściowo.
A szarości + biel? Do karego? Byłaby elegancja.
wątek zamknięty
Strucelka ja go zakupiłam wczoraj  😵
akkzi brąz to u mnie nowa czerń  😎
Magdzior ja to bym poszła w bordo, beże ewentualnie. Granat średnio bardzo dla karego  😉
wątek zamknięty
26 października 2012 12:43
tulipan 😂 gdzie? Bo ja znalazłam na przecenie 😎
wątek zamknięty
Mój błąd. Leci do mnie dralon diagonal taupe - walnut - winterred i polar navy - burgundy - bronze  😉 Przez takie zakupy zima przestaje być tak straszna  😁
wątek zamknięty
26 października 2012 12:55
a skąd dralon?
Ja dralon burgundy-navy i polar maritim 😎
wątek zamknięty
z Mustanga, ale ostatni dorwałam. Czaję się jeszcze na polar Schockemuhlego caffe late, ale to już w przyszłym miesiącu bo fundusze nie pozwalają  😉
wątek zamknięty
a na mnie w stajni czekają wreszcie upragnione nowe ESy 😀
chyba trzeba będzie jesienne zdjęcia zrobić 😀
wątek zamknięty
MMVG Sa przepiekne  😍
wątek zamknięty
Mi się granaty bardzo podobają na karych!!
Np :
http://www.skroc.eu/oapy
wątek zamknięty
ekuss   Töltem przez życie
26 października 2012 16:23
Kurcze-myślałam nad jakąś derką na zawody dla Frigg. Chodzi mi po głowie złota derka satynowa z kolekcji Platinum lub jakiś dralon- może aubergine-violet?
wątek zamknięty
Choruje już od jakiegoś czasu na łezke skokową cotton w kolorze berry i owije do tego... mmm, dla karego konia..  💘

Prosze powiedzcie, że będzie wyglądał paskudnie w tym różu.. inaczej zbankrutuje  😁
wątek zamknięty
nie mogę znalezc w gnlu, gdzie najnowszego eskadrona mozna obejrzeć? całość i dralony? w sklepie polskim? bo niciaków jeszcze nie ma jak czytałam, czy pokopałam jak zwykle?

Domika,  Magdzior chyba wstawiała zdjęcia karej Reszki w berry, róże na karych sa wspaniałe😉
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
26 października 2012 17:24
Ja dziwna jestem, ale kare bym ubrała w... czarne!  😍 Z jakimiś jasnymi lamówkami + ochraniacze/owijki pod kolor lamówki i  😜
wątek zamknięty
Ja mam głównie szarości i granaty, więc tak jakoś nudno. Jedynie mam yellow z takich żywych kolorów, więc myślałam o tym berry i coraz bardziej mi się podoba.  😜
wątek zamknięty
Domika, będzie super, ja też na karego mam berry i bardzo mi się podoba 😉
- tutaj trochę mało kary ..  👀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
26 października 2012 18:28
milusia, brąz to naprawdę wasz najlepszy kolor 🙂

juliadna, zostaw sobie Pluma, na Czeku wygląda bardzo fajnie 🙂

Magdzior, oo, ten kolor powinien dobrze na Reszce wyglądać!

Domika, dla karego Berry będzie super 🙂
wątek zamknięty
Może nie takie super jak Wasze zdjęcia i konie ale pozwole sobie wstawic gniadego z impulsie Navy + derka nightblue moon
Koń cos pozować nie chciał + wiem, że okropne tło  🤬

ogromna fota :/
wątek zamknięty
Huzarova, dzięki za zdjęcie 🙂

No to bankrutuje na cześć berry 🥂 teraz tylko namówić mame i zamawiam.
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
26 października 2012 19:22
Czy ochraniacze Eskadron olive będą do czegoś pasować?

Wiem, że to głupie pytanie, ale nie mogę sobie ich wyobrazić np. z berry :p albo eurostarem seasam pacock czy brązem z nowej kolekcji.
wątek zamknięty
Domika, a skąd zamawiasz? 😉
wątek zamknięty
halo na pewno masz duzo racji, bo w ogóle mi się next generation nie podobały, ale ostatnio zobaczyłam konia na odznace w czerwonym cottonie z tej kolekcji, zwykły tuptuś rekreacyjny wyglądał tak, ze wzrok przyciągał, niby nic a ta połyskująca lamówka mnóstwo dała.

Własnie z tymi granatami to jest tak, ze mi się podoba tak elegancko i nawet  na karych mi sie podoba, ale z reguły to są wielkie skokowe maszyny i na nich wszytko wygląda dobrze😉 Reszki kolory to mocne kolory róże, pomarańce w nich wyglą∂a cudnie, pasuje do niej na wesoło, z przymrużeniem oka, ale właśnie na parkur mi się zachciało czegos spokojniejszego no i sama się zastanawiam czy to dobry pomysł.

Bordo i czerwienie mi się strasznie oklepane na karych wydają…. ale fakt, że super  się prezentują, szarości też fajnie ale do tego marzyłby mi się szary frak….hm a może złoto, albo tradycji stanie się zadość i zostaniemy przy różach na każdą okazję a nie tylko na kros, bo jakby nie patrzeć w rózach jej pięknie mimo, zę tego koloru wcześniej nie lubiłam w ogóle.

W fuksji dla przypomnienia:

i w pomarańczach:

wątek zamknięty
gabb, szukałam gdzie jest czaprak z owijkami, żeby nie zamawiać z dwóch innych sklepów i znalazłam tylko w patatajsklep.pl więc tam zamówie 🙂
wątek zamknięty
halo magdzior te czapraki next generation super się prezentują na zawodach  😜
wątek zamknięty
może rzeczywiście, w sumie ładne są te połączenia granatu z czerwonym w tej next generation, ale muszę poszukać jakichś zdjęć rzeczywistych jak na koniu wyglądają🙂
wątek zamknięty
ja mam ja mam nexta czerwonego  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.