halo na pewno masz duzo racji, bo w ogóle mi się next generation nie podobały, ale ostatnio zobaczyłam konia na odznace w czerwonym cottonie z tej kolekcji, zwykły tuptuś rekreacyjny wyglądał tak, ze wzrok przyciągał, niby nic a ta połyskująca lamówka mnóstwo dała.
Własnie z tymi granatami to jest tak, ze mi się podoba tak elegancko i nawet na karych mi sie podoba, ale z reguły to są wielkie skokowe maszyny i na nich wszytko wygląda dobrze😉 Reszki kolory to mocne kolory róże, pomarańce w nich wyglą∂a cudnie, pasuje do niej na wesoło, z przymrużeniem oka, ale właśnie na parkur mi się zachciało czegos spokojniejszego no i sama się zastanawiam czy to dobry pomysł.
Bordo i czerwienie mi się strasznie oklepane na karych wydają…. ale fakt, że super się prezentują, szarości też fajnie ale do tego marzyłby mi się szary frak….hm a może złoto, albo tradycji stanie się zadość i zostaniemy przy różach na każdą okazję a nie tylko na kros, bo jakby nie patrzeć w rózach jej pięknie mimo, zę tego koloru wcześniej nie lubiłam w ogóle.
W fuksji dla przypomnienia:

i w pomarańczach: