Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Nigna   Warto mieć marzenia...
23 października 2012 13:50
ashtray: Ona sobie sama grzywkę czasami farbuje 😀 W zależności od pory roku na zielono lub brązowo 😀
wątek zamknięty
Replay ! :-)
wątek zamknięty
Hehe chciałam napisać, ale mnie whitemoon071 uprzedziła !  🏇

Ja dostałam kilka zdjęć, więc się Wam jeszcze pochwale 🙂
Wiatrołom:

Rodzinnie:

po dekoracji 🙂

wątek zamknięty
Hej wszystkim 🙂 Ja jak zwykle przychodzę, chwalę się i znikam 🙄 
A chwalić się będę moim Rudym zwierzem, bo byłyśmy w ubiegłą niedzielę na treningu w Miedźnej. Był to nasz pierwszy w życiu cross i było tak 😜

Zdjęcia autorstwa Nongie 🙂

Ech, mam nadzieję, że w końcu uda mi się tu pisać i zaglądać częściej bo sporo fajnych ludzi i koni tu jest 🙂
wątek zamknięty
Amasza Jej ! Zazdroszczę takiego treningu !  😍 Zawsze chciałam coś poskakać typowo crossowego, a nie kupkę patyków  😂

Jeszcze wrzucam takie i już uciekam  😁

wątek zamknięty
pampera jeszcze nic straconego 🙂 Ja też do tej pory skakałam kupkę patyków, ewentualnie jakąś brzózkę w lesie  🏇  Ot, to był cały mój "cross" 😀 Mam nadzieję, że jeszcze raz mi się uda umówić na trening w Miedźnej, a moim marzeniem to Bolęcin 👀

Edit. Przejęzyczenie 🙂
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
23 października 2012 18:53
Tak 😀 Replay 🙂 jest u nas w treningu, chodzi cudnie choć na początku nie było tak kolorowo : )
wątek zamknięty
a My z Fioną trenujemy kondycje na sobotniego hubertusa  😎
pozdrawiamy !
wątek zamknięty
Djarumm to nie jesteś sama😀 my z łaciata także się przygotowujemy do hubertusa w tą sobotę🙂 miłej zabawy życzę! i dobrej pogody!

Amasza już mówiłam że zaj....😀
wątek zamknięty
Nigna co to za kon ?  😀
wątek zamknięty
Replay ! :-)

dzisiaj poznalam jego mamusie i powiem wam, ze uszy to ma po niej 🙂
wątek zamknięty
pampera fajny taki srokaty fotelik. Na crossach fajnie byście się prezentowali🙂
Amasza podziwiam Ciebie i konia. We mnie niestety takie leśne większe przeszkody budzą strach. Fajnie pasuję Ci brązowe siodełko. Daleko masz do Bolęcina?

Ja z młodym się wtrącę, Płomień brudny więc póki co go nie ujawniam 😁
wątek zamknięty
skraweknieba Dziękuje 😉  Udanego Hubertusa życzę 🙂 Szkoda, że nas z Maszą nie będzie, ale może znowu na przyszły rok 🙂

Cariotka Również dziękuje 🙂 Mój koń uwielbia taką "zabawę", więc myśle, że jakby nie ona to ja bym taka dzielna nie była 🙂 A my z okolic Kędzierzyna-Koźla, więc do Bolęcina mamy około 120km  🙄 
wątek zamknięty
Amasza widać że to lubi...fajnie że sprawia Wam to radość. Miło patrzeć na takie zdjęcia.
A to my mamy 60 km🙂
wątek zamknięty
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
25 października 2012 13:39
Ja wkońcu będę mogła na stałe zagościć na revolcie jako posiadacz wałacha huculskiego - Magnat 🙂
Za 2 tyg. juz oficjalnie mój i ze mną 🙂

A foty z dzisiejszego oglądania i testu konia:

wątek zamknięty
Alicja_8 fajnyyyy 😍 mam sentyment do hucułów, jeździłam na nich z 8 lat...mama zawsze chciała mieć hucuła. Fajna srokata klusia. Czemu akurat hucuł?
wątek zamknięty
Lubię srokacze.
Sama zastanawiałam się czy, aby drugim moim koniem nie powinien być hucuł, ale te plany odeszły w nicość. Aktualnie nie mam do tego głowy.
wątek zamknięty
Alicja śliczny  😀 czemu hucuł? bardziej mi się z arabkami kojarzyłaś 😉
wątek zamknięty
25 października 2012 19:44
Martuha i Cariotka czemu hucuł???Bo szukałam konia dla siebie...dla dzieci..do bryczki i do hipoterapii🙂 ten jest idealny. Araby nadal zostaną w moim sercu i mam tą niby "swoją" arabkę FRanię - bo wariatów nie zostawie 😀 Ale tak dla siebie osobiście i pod względem dalszej pracy padło na hucuła. Mam do nich sentyment i bardzo dobrze mi się na nich jeździ 🙂 Foty bedą jak będzie u mnie 🙂
wątek zamknięty
Słodziak 🙂 Mnie jednak osobiście przeraża ilość białego 🙄 Ja tam nie mam cierpliwości do pucowania  😀iabeł:
wątek zamknięty
taggi wy jestescie w Ramiszowie na bialym piasku? :> rzut beretem ode mnie, musze Was odwiedzic wreszcie chyba bo tak blisko a Twojej duuuzej kobity nie widzialam na zywo  🙂

Nigna a u kogo jest w treningu i na jak długo? Do Jeleniej nie tak daleko - może bym go odwiedziła..

vampiria a gdzie Renate (matke Replaya) widziałaś?

A to my na Hubertusie tegorocznym,  z moją drugą połówką  🙂

wątek zamknięty
Amazonka, coś mnie ominęło, bo pierwszy raz widzę cię we włosach BLOND! a połówka i konie... niczego sobie...  😉

Alicja_8 fajny konik, napisz coś więcej!
wątek zamknięty
25 października 2012 20:10
Pinesska Magnat ma 8 lat i pracował w rekreacji w Huculskim Raju. Od roku w prywatnych rękach gdzie 9 letnia dziewczynka uczyła się na nim jeździć pod okiem instruktorki. Bardzo dobre usposobienie 🙂 Pochodzenie: http://www.bazakoni.pl/database,op-show_tree,horse-122464.html
wątek zamknięty
Katharina   "Be patient and trust in the process"
25 października 2012 20:26
Alicja_8   gratuluję !  🙂

Przypominamy się z Siwą  💘

wątek zamknięty
Amazonka, coś mnie ominęło, bo pierwszy raz widzę cię we włosach BLOND! a połówka i konie... niczego sobie...  😉

Dzięki  😉
A blond... kobita zmienną jest a jak zmieniać to konkretnie  🙂 od marca kombinuje z tymi włosami i pomału ten kolor robi się odpowiedni. A że ostatnimi czasy nie jeżdżę regularnie to też rzadziej tu bywam i tak się nie pokazuje 😉 ale teraz te dwa koniska przywozimy do Wrocławia i będe śmigać więc i częściej tu zajrze  🙂
wątek zamknięty
No proszę, czekam na djęcia zdjęcia buzi z bliska, blond to blond! ale koniec OT 🙂

Alicja 8 - super, gratuluję wyboru! Niech się dobrze chowa 🙂

Katharina - śliczny portret!
wątek zamknięty
famka   hrabia Monte Kopytko
26 października 2012 07:42
amazonka*, o mamo koń Pipi, zawsze takiego chciałam mieć , przepiękna konina  😍
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
26 października 2012 08:22
amazonka*, koń mega zjaiskowy 🙂 ale wole Cię w ciemnych włosach. widziałam już na fb jakoś nie leży mi ten rudy blond..

Katharina, ale grzywka perfekcyjnie przycięta!
wątek zamknięty
deborah to narazie ciagle taki przejsciowy kolor, wiadomo ze z czarnego od razu blond nie wyjdzie, juz pół roku kombiuje z nimi i ciągle nie jest do końca to co chce bo właśnie nie idzie wybić tego ciepłego odcienia rudości.. ale w końcu mam nadzieje że się uda, choć nie raz i nie dwa miałam chwile zwątpięnia i chęć powrotu do czarnych ale szkoda mi tego co już zaczęłam, i tych straconych włosów i pieniędzy ;]
Więc brne dalej.. koniec OT 😉
Dostosowuje się pod konia  🤣 był Replay ciemny to ja ciemna, izabelka miała być to ja blond a w międzyczasie pojawił się tarant to te rudości nie chcą mnie opuścić  😁
wątek zamknięty
Katharina   "Be patient and trust in the process"
26 października 2012 10:02
Pinesska   dziękuję  :kwiatek:

deborah oo tak jak grzywa jest ciachana na irokeza to zawsze wychodzi tak równo  😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.