gra komputerowa i ty
kujka, dlatego warto skonczyć kilka razy 😉
(SPOILERwłaśnie tak to rozumiem, przez opcję medalionu i powiązanie z tym co mu powiedzieliśmy w odmętach z tym co ten ktoś na koniec mówi😉 tylko nie wyjasnili skąd to sie stało, czy moze chciał poznać wiedzmina, to znikanie w różnych momentach, wizje... czas sięgnąć po książkę!)
Jara - ja parę miesięcy temu do dwójki wróciłam, a potem nie miałam czasu.
Ale ja najbardziej czekam aż będę mogła swoje łapki położyć na DMC 5, choć Dante jako brunet kompletnie do mnie nie przemawia.
No to niedobrze.
Muszę chyba na ichnim forum się spytać.
Diablo 2 😍 kocham miłością niezmienną, ale przeszłam wszystko wszystkimi (mam go w pracy i jak mnie wkur... ktoś, to zaraz młócę 😁 ) i odgrzebałam prezent choinkowy sprzed 3 lat w postaci Wiedźmina. I też mnie wkur...
Moje plany kupna Diablo III przesunęły się na listopad, albo na grudzień. Może zrobię sobie prezent pod choinkę, kupię zapakuję i będę udawać zaskoczoną 😁
W grudniu muszę wywalić 500zł na odczulenie dla psa, a do tego prezenty, więc zostałabym z niczym, więc odkładam na odczulenie już teraz 😉
Grałyście w Diablo II z rozszerzeniem? Bo ja już nie pamiętam jak wygląda ta podstawowa wersja 😉
edit:
Kolejną grą do której wracam co jakiś czas to Syberia I i II 😍 ale to już przygodówka, moja pierwsza, najukochańsza.
Ja grałam z rozszerzeniem.
Syberia jest super!
Ja teraz gram w Machinarium, taka logiczna point&click 🙂
Jezu! Wlazłam na witcherowe forum, ale nie mam pojęcia, jak tam zadać pytanie 😲
A tego Yaevina jak nie było, tak nie ma.
Błagam, niech mi ktoś pomoże 😕
Musiałam sobie odświeżyć pamięć, ale powinnaś znaleźć Yaevinna w domu krasnoluda Vivaldiego.
Sypnęło ostatnio na jesień premierami.
Ledwo skończyłam grać w Darkness II i Sleeping Dogs, trzeba było ruszyć Borderlands 2 a w kolejsce jeszcze czeka Dishonored....
I jak tu znaleźć czas? 🙁
Niemniej jeśli ktoś lubi strzelanki i gry akcji, to polecam wymienione tytuły.
Już znalazłam. Napisałam maila do jakiegoś admina forum i mi powiedział 🙂
No i teraz niech mi ktoś powie - w poradniku jest napisane, że Yaevinn jest przy zwalonej wieży, natomiast na mapce jak szukałam gdzie jest dom Vivaldiego (bo zapomniałam) - tam jest napisane, że jest u Vivaldiego 😵
A gra z uporem maniaka wysyła mnie do druidów.
W innych grach też są takie absurdy?
Nie jestem maniaczką gier, ale czasem sobie lubię w jakąś dobrą fantasy grę potrzaskać...
pokemon, to ostatecznie gdzie go znalazlas?
W domu Vialdiego w Wyzimie klasztornej 😵
W życiu sama nie wpadłabym na to.
Jezu, jak mnie wkur... ten Wiedźmin.
Jak to się stało, że to jakiś hit?
Chyba, że mam jakiś trefny egzemplarz. A "łoryginał" mam.
Szlag mnie trafia. Znowu utknęłam. Nie mam pojęcia co dalej.
Mam wziąć od kapłana prezent dla pani jeziora, jego tam oczywiście nima. Ma przyjść. Stałam 24 godziny nawet cięgiem, nie przylazł. Przeszukałam cały poradnik, czy znowu jakiegoś ukrytego ukrycia nie ma, ale gdzie tam.
Sprzedam to za złotówkę na allegro normalnie.
pok, z tego co pamietam to masz tez przyniesc jakis podarek od ludzi. moze najpierw idz do ludzi? kurcze, nie pamietam zebysmy miel takie problemy i sie zacinali na grze... :/
Pokemon, tam było właśnie, żeby wziąć podarek od ludzi, potem przy ołtarzu pani jeziora będzie ten dziwoląg.
my jak utknelismy to bez najmniejszych problemów z poradnikiem przeszliśmy. ale fakt, wiedzmin jest bardziej "myślący" niż np gothic. w Diablo nie byłam w stanie grać, pamiętam kilka porzadnych lat temu, że to nie miało żadnej logicznej fabuły, tylko naparzanie😉
Wzięłam podarek do ludzi, już dawno. No i dupa dalej. W poradniku jest napisane, że ów dziwoląg jest głównie w nocy. Przestałam tam bite 24 godziny pod tym zasranym ołtarzem!
Tak samo wątek Alvin - Jaskier ma mi dać amulet, który mam dać Alvinowi - tak pisze poradnik. TAaaaaaaaa, on sobie jedynie brzdąka i puka laski w karczmie.
O amulecie ani widu ani słychu. W ogóle Alvin był w domu u Aliny, a nie tak jak pisze poradnik nad brzegiem (bo go oddałam czarodziejce).
Serio wkurwia mnie już ta gra strasznie. Nie wiem po co w nią gram w zasadzie już w tym momencie.
Albo faktycznie moje zwoje mózgowe nie poszły dalej niż są wymagania w Diablo.
Dziewczyny, wzięło mnie na The Sims 3 i muszę je mieć już teraz 😁
Ktoś wie czy można gdzieś pobrać pełną wersję za darmo, czy tylko zosta torrenty?
Strucelka, no jak za darmo to albo torrenty albo darkwarez, innych możliwości za bardzo niet.
Ja od kiedy dostałam xboxa od matki (bo ona kupiła sobie nowego...🙂😉, to gram we wszystkie xboxowe gry, które ona miała, a których z kolei my nie mieliśmy na ps3. Teraz przerabiam Fable - skończyłam 2 i zaczęłam 3. Super! I ten brytyjski akcent... 🙂
Hiacynta, i jak ci się sprawuje xbox? Mogłabyś porównać do ps-a? No i pytanie za milion punktów: pojawił się tobie lub twojej mamie Czerwony Krąg Śmierci kiedyś na xboxie? Bo to chyba jedyna rzecz, która przeważa szalę na rzecz ps-a.
Hej, nie.. nie wiem o czym mówisz, więc chyba to świadczy o tym, że nikt z nas nie zaznał nigdy red screena 🙂
Mi się czasem (rzadko) zawiesza xsiak, ale to dlatego, że jest wiekowy - moja mama ma nowego (czarnego) i jej się nigdy nie zawiesił.
Ale mam też PS3 😉
I jeśli chcesz wybierać - to cholera nie wiem co polecic! Bo zarówno mój ps3 slim jak i jej nowy xbox działają bez zarzutu. Co mnie wkur*iło w PS to to, ze np. dodatki do Skyrim chyba w ogóle na tę konsolę nie wyjdą. w Fable gram też tylko w 'małm pokoju' na starym maminym xsie - bo na PS3 Fable nie ma.
Więc (zastanawiam się pisząc 😉), chyba gdybym miała teraz wybierać, poszłabym w Xboxa. W sumie Microsoft górą, a Sony walczy o przetrwanie... 🙂
Hahaha, jesteś chyba pierwszą osobą , która mówi, że Microshit górą🙂 Kocham wielką miłością xboxowe pady, są ze wszech miar wspaniałe, a jakie wyczesane ładowarki można do nich dostać... Teraz pozostaje tylko przekonać małża, że istnieją na tym świecie ludzie zadowoleni z X-a i moża z nim żyć bez akcji Fatal Error🙂
Nooo, sama się sobie dziwię, ale jednak Microsoft się mocno trzyma, wydaje m się, że go nie doceniamy trochę... Poza tym czytałam, że za parę lat taki Windows Phone totalnie wymiecie konkurencję 😉 ale może to był artykuł sponsorowany hahaha
W każdym razie ja bym się nie bała xboxa 🙂
A ja dzisiaj zakupiłam świeżynkę Sims 3 Cztery poru roku 🏇
Niestety ani aktualizacja, ani nowa gra, nie usunęły problemu, z którym borykają się tysiące, a podejrzewam, że miliony użytkowników na całym świecie. Co jakiś czas dalej gra mi się zwiesza na kilka sekund, ale w dziwny sposób, bo drzewa, nuty i diament się poruszają. Ponoć nie jest to wina sprzętu, nikt nie wie o co chodzi. A to czasem tak strasznie odbiera przyjemność z grania 🙁
A ja wreszcie kupiłem laptopa i pocinam w Wiedźmina 1 😀 Dalej w planie jest Wiedźmin 2 i Skyrim, ale znając życie i moje tempo grania to zanim dojdę do Elder Scrollsa to wyjdzie Wiedźmin 3 :P
MsCarmen, no patrz, a ja myślałam, że to kwestia mojego kompa 😂
Ja mam tylko dodatek zwierzaki i niezmiernie denerwuje mnie "dziedziczenie" koloru u zwierząt. No kurcze, z kasztana i karego wychodzi mi źrebak z jedną nogą czarną i trzema brązowymi 😵
Ja rączki zacieram na HALO 4. 😀
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RB5yfknjIio#! 😉
Wiedźmin zdezerterował, więc ściągnąłem Skyrima. No fajny fajny, tylko długość misji trochę mnie przeraża 😉
Ja jestem typowym "nolifem" 😁 Choć od dłuższego czasu mało pocinam, czasem w LoLa, a tak to jakieś małe gierki na chwilę. Kiedyś to się grało, głównie mmo, ale jakieś rpgi też spoko. Teraz najwyżej Wiedźmin jako ciekawszy tytuł, ale też jakoś nie mam serca w to grać. Kisi się na dysku i tyle.
MsCarmen, no patrz, a ja myślałam, że to kwestia mojego kompa 😂
ja też myślałam, że to wina mojego komputera 😲 więc w sumie fajnie wiedzieć 🙂
a ja mam wszystkie dodatki, 4 pory roku dostanę na gwiazdkę, a w styczniu wychodzi nowy, włoski dodatek 😜
dziewczyny, a wam też się tak zacina, nagle wychodzi z gry i pojawia się komunikat o błędzie, i że program Windows zamyka program? 👿
Babi, moje simsy działają normalnie, nawet z dodatkami z jakiegoś forum (naściągałam kantarków, czapraczków, dereczki, siodła itd. :emoty327🙂. Z kolei koleżanka mówiła, że jej się czasem też coś sypie, ale chyba wina czysto gry, bez windowsowego komunikatu.
Nie wiem czemu się tak dzieje, zwłaszcza, że masz oryginał. Może komputer nie wyrabia?