Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

http://www.photoblog.pl/srokateszalenstwo/135637552

'Idealnie dopasowany napierśnik' komentarze + zdjęcie   😁

Kochani, błagam odczepcie się - nie plotkujcie - nawet mnie nie znacie i nie uważam się za wszystko wiedzącą, ani świetnie jeżdżącą, jak to co niektórzy z Was uważają 🙂
Nie wiem skąd te wszystkie ploty o mnie ...  🤔 🤔
Brak już Wam tematów czy co ... 🙄
Nuda w domu....??? 🤔
Pozdrawiam  🏇
wątek zamknięty
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
20 października 2012 17:21
calore Biedna nie zdaje sobie sprawy że cały wątek jest poświęcony jej koleżance 🙂

Mnie tylko zastanawiaja wypinacze na wcześniejszych fotkach. Ale cóż wolę przemilczeć.
wątek zamknięty
Nigna: Jak dla mnie jest to kwiatek. Komentarze były ale już je właścicielka usunęła, a w nich było między innymi jej wypowiedź, że napierśnik jest idealnie dopasowany.

Hrebenne: O tej pannie jest otwarty cały wątek na temat tego, co wyprawia z końmi. Ciekawa lekturka. Jej pomysły i coraz to nowsze teorie mnie już nie dziwią...

Noxusja: Ale to nie jest plotkowanie, tylko śmieszne jest to, że twierdzisz, że masz idealnie dopasowany napierśnik, a tak nie jest. Nikt nie potrzebuje Cię znać żeby to wywnioskować. Ktoś Ci napisał żebyś go dopasowała, a Ty się cieszysz. A zamiast tego zobacz, że jednak coś jest nie tak bo w tym wypadku nie wiem po co Ci w ogóle ten napierśnik, chyba żeby ładnie na zdjęciach wyglądał..
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/srokateszalenstwo/135637552

'Idealnie dopasowany napierśnik' komentarze + zdjęcie  😁

napiersnik jest po prostu luzny. nie ma w tym zadnego kwiatka i zadej krzywdy koniowi to nie robi. byc moze jest stosowany bo ma wytok. a moze dlatego, ze ladnie wyglada. tak czy siak kwiatka tu nie ma.
wątek zamknięty

noxusja - ja do Ciebie nic nie mam, ale dziwi mnie że możesz bronić tak zaciekle tej osoby po tym co ona zrobiła i co wyczynia.
Siedzisz na volcie, więc powinnaś wiedzieć co jest dobre, a co złe.

żabeczka17 - no dokładnie, nie ma co gadać, bo to jak grochem o ścianę. Jedynie co, to można potem poczytać kilka notek na swój temat 🙂
wątek zamknięty
Do pani P. (koniczkowaa) - a h.. Cie to interesuje !
Wykasowałam Twoje "komentarze" bo nie zasługują by były na moim blogu...
Czasem mi się wydaje, że czepiasz się tylko dlatego, że jestem przyjaciółką Kasi... błagam Cie - dorośnij!!!!!!!!!!!
A mojego bloga zostaw w spokoju - no chyba, że masz takie chimery, żeby sobie zaglądać - to zaglądaj, ale już nie pisz...

Widzę, że nieźle jeździsz po Kasi ... ale zobacz ile osób jeździ po Tobie w innym wątku  😂 😂 😂

Kwiatek dla ciebie  :kwiatek:
wątek zamknięty
nie widzę, by ktoś jeździł po koniczkowejj  🤔
wątek zamknięty
calore - przecież to forumowa m3nika (ten komentarz) która sama się tu pojawiała z fatalnie osiodłanym koniem.

noxusja - ja do Ciebie nic nie mam, ale dziwi mnie że możesz bronić tak zaciekle tej osoby po tym co ona zrobiła i co wyczynia.
Siedzisz na volcie, więc powinnaś wiedzieć co jest dobre, a co złe.

żabeczka17 - no dokładnie, nie ma co gadać, bo to jak grochem o ścianę. Jedynie co to można potem poczytać kilka notek na swój temat 🙂

Wiem co jest dobre, a co złe... nie mam zamiaru pisać na temat Kasi bez jej obecności - bo nie wypada... ale byłam u niej, widziałam i nie rozumiem komentarzy typu - brak słomy, brak siana, brak owsa ,bądź słabej jakości wszystko  🤔 🤔
Moim zdaniem wszystko było lekko przesadzone... i koniec kropka 🙄
A jestem nauczona, żeby nie obgadywać, więc wybaczcie ... 👍

nie widzę, by ktoś jeździł po koniczkowejj  🤔

Inny wątek ...  👀

Normalnie temat się rozkręca  👀

Może byście zapuścili inny wątek, bo ten nie ma sensu ciągnąć i proszę o uszanowanie mojej osoby i przestać obgadywać za plecami  🤔
Tak nie robią dorośli ludzie ...  😵
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postow
wątek zamknięty
noxusja: No właśnie kto po mnie tam jeździ? Sama jestem ciekawa haha 🙂
Nie zasługują bo nie potrafisz nawet małej uwagi przyjąć z godnością.
Mało mnie interesuje, co się u Ciebie dzieje  i co robisz. Ale stwierdzenie 'napierśnik jest idealnie dopasowany' położyło mnie na łopatki więc wybacz ale sama grzeszysz brakiem wiedzy.
Nie mam do czego dorastać i jakoś mało interesuje mnie Twoje  koleżeństwo z Kaśką - zresztą jesteście siebie warte i obie wszystkowiedzące 🙂

I koniec mojej rozmowy z Tobą bo nie mam zamiaru zaśmiecać wątków pierdołami, a jak jeszcze Ci się coś nie podoba to zapraszam na PW 🙂

Edit: No ja się pytałam kto w tym innym wątku po mnie jeździ? hahahaha i istnieje coś takiego jak EDIT 🙂

Edit 2: Nie chcę zaśmiecać wątku ale zarzuty wobec mnie, że siedzę i 'plotkuję/obgaduję' robię dla satysfakcji bo dziewczynie podpowiedziałam żeby dopasowała ten napierśnik są chyba nie na miejscu. Tym bardziej, że rzekomo robię to złośliwie.. Szkoda, że w mojej wypowiedzi nie było nic złośliwego bo były tam 3 słowa.
wątek zamknięty
Jedynie jak coś doczytałam to wątek o Analopie, ale takie czepianie to nie czepianie, bo nic złego ona nie zrobiła, by jej wytykano jak w przypadku Kaśki.

noxusja - Co do wcześniejszego postu, ja nie mówię czy jest słoma, czy owies, ja mówię o zagłodzonej Florydzie. Zaraz wyskoczy ktoś że to dawny temat, ale to nie jest dawny temat, bo z tego roku. Po prostu niektórzy się martwią jak to będzie w tym roku, jak będą wyglądać konie, bo nie tylko Floryda była w złym stanie.
Kaśka nie da sobie nic powiedzieć, tylko próbuje przekrzyczeć innych swoim własnym "ja". Jednak czasami trzeba przystanąć i się zastanowić "a może oni mają rację, może powinnam coś zrobić, coś zmienić" a nie ciągle wyzywać ludzi od kretynów i idiotów, bo ktoś śmiał zwrócić jej uwagę.

ja też kończę, jak masz ochotę to możemy pogadać na pw, nie gryzę 🙂
wątek zamknięty
noxusja: No właśnie kto po mnie tam jeździ? Sama jestem ciekawa haha 🙂
Nie zasługują bo nie potrafisz nawet małej uwagi przyjąć z godnością.
Mało mnie interesuje, co się u Ciebie dzieje  i co robisz. Ale stwierdzenie 'napierśnik jest idealnie dopasowany' położyło mnie na łopatki więc wybacz ale sama grzeszysz brakiem wiedzy.
Nie mam do czego dorastać i jakoś mało interesuje mnie Twoje  koleżeństwo z Kaśką - zresztą jesteście siebie warte i obie wszystkowiedzące 🙂

I koniec mojej rozmowy z Tobą bo nie mam zamiaru zaśmiecać wątków pierdołami, a jak jeszcze Ci się coś nie podoba to zapraszam na PW 🙂

Edit: No ja się pytałam kto w tym innym wątku po mnie jeździ? hahahaha i istnieje coś takiego jak EDIT 🙂

Czy Ty jesteś ślepa czy aż tak hm..dobra nie ważne ... PISAŁAM ŻE NIE JESTEM WSZYSTKOWIEDZĄCA kumasz to, czy przeliterować ???? 😵
Nie chce mi się na PW  🏇 i tym akcentem kończę z Tobą jakiekolwiek wywody, bo widzę że i tak się nie dogadamy, bo Ty wszystko wiesz lepiej...
Czepiasz się, bo się czepiasz...
Ale dam Ci dobra radę - czepiaj się tych właścicielom koni, którzy robią im krzywdę, bo czepianie się dla samego czepiania jest hmm... DZIECINNE 🙂
Ale i tak życzę Miłego dnia!
wątek zamknięty
Może i na wyrost się Ciebie noxusja czepiają ale Ty też nie powinnaś się rzucać do kogoś za zwrócenie uwagi. Wrzucasz foto po to żeby ktoś je oglądał i komentował ( po to jest pb), więc Ty także nie możesz się czepiać osób, które to robią.
wątek zamknięty
noxusja
1, nie zachowuj się jakby tu dziewczyny mówiły, że konie katujesz. Skaczesz jak małe dziecko, któremu się wzięło zabawkę.
2, skoro wiesz co dobre, bo jesteś na rv to powinnaś wiedzieć, że my tu edytujemy, a nie piszemy postu pod postem
3, może koniec  🚫 ?
wątek zamknięty
Może i na wyrost się Ciebie noxusja czepiają ale Ty też nie powinnaś się rzucać do kogoś za zwrócenie uwagi. Wrzucasz foto po to żeby ktoś je oglądał i komentował ( po to jest pb), więc Ty także nie możesz się czepiać osób, które to robią.

Ja wszystko rozumiem, ale czepianie się tej dziewczyny dla własnej satysfakcji to nie fair  🙄
Wstawiam fotki dla własnego widzi mi się, nie dla kogoś, po prostu lubię robić fotki, a bloga czyta moja rodzina , więc wiedzą co u mnie słychać, ale to inna bajka  😀
A nie lubię czepiania się... i złośliwości.. szkoda, że tak mało osób to rozumie ..  😕 😕

noxusja
1, nie zachowuj się jakby tu dziewczyny mówiły, że konie katujesz. Skaczesz jak małe dziecko, któremu się wzięło zabawkę.
2, skoro wiesz co dobre, bo jesteś na rv to powinnaś wiedzieć, że my tu edytujemy, a nie piszemy postu pod postem
3, może koniec  🚫 ?

1. Jeśli można, to mam prawo wyrazić własne zdanie, na które ktoś rozpoczął wątek bez mojej wiedzy, czyli obgadywał.
2. Nie których rzeczy nie wiem, co wy robicie, bo z reguły odwiedzam revoltę, a nie pisze na revolcie ...
3. Z miłą przyjemnością zakończę ten wątek  🤣

znow brak edycji :/
wątek zamknięty
noxusja - ale tutaj prawie nikt nic nie napisał na Twój temat, wyluzuj trochę, bo raczej parę osób napisało, że nie widzi w tym kwiatka.
wątek zamknięty
A my z miłą przyjemnością Cię żegnamy.
wątek zamknięty
od  razu mówię, że pani mordkamiluch4 z pbl nie znam, ale widzę że tu zagląda więc:

"I znowu jestem w kwiatkach:-Ddziękuję:-D🙂no to "wiedzące lepiej"mają bynajmniej temat do debaty:-Dna dziś koniec strugania-jutro ciąg dalszy🙂 "

Do cholerki ludzie bynajmniej nie znaczy tego samego co przynajmniej!

przepraszam za złośliwość, ale myślę, że taka uwaga wielu osobom się przyda :-)
wątek zamknięty
Nie przyda się, nie ma co marzyć - i tak będą pisać 'bynajmniej', bo brzmi bardziej ęteligętnie.  😉
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
21 października 2012 18:58
Nie przyda się, nie ma co marzyć - i tak będą pisać 'bynajmniej', bo brzmi bardziej ęteligętnie.  😉

Nie prawda 😀 Ja pisałam ciągle "bynajmniej" a teraz dzięki re-voltowiczom i ich ciągłemu czepianiu się o to, nauczyłam się pisać poprawnie 😀
🚫 Juz znikam 😀
wątek zamknięty
wow, zwracam honor.  😉 szkoda, że tak mało jest takich osób.
wątek zamknięty
dobra, bo to juz nudne. na ten temat jest osobny watek, wiec badzcie uprzejme o tej pani juz skonczyc.
wątek zamknięty
Heja!
wątek zamknięty
BASZNIA   mleczna i deserowa
21 października 2012 21:31
No heja, ale jaki kwiatek? Ten wypinacz luzniutki, zadziala tylko jak kon wydrze na maksa w gore, a poza tym?
Moze o podloze chodzi? Ze kopyta nie widac? Galopuje widac po podorywce, miekko na jakies 5 cm, gl;ebiej twardo, swietnie sie po tym jezdzi. Nie jest z reguly takie grzaskie na jakie wyglada. Przeciwnie 😉
wątek zamknięty
No mnie zdziwiły te gumki pod szyją, zapięte nie na popręgu, a pod, przy brzuchu, świetne ogłowie z kantara i bardzo ładnie osadzone siodło. Takie "pozakładam byle co, byle pozapieprzać po polu i móc wstawić focię jak supcio pędzę".
wątek zamknięty
BASZNIA   mleczna i deserowa
21 października 2012 22:01
Moj wytok tez zapina sie pod popregiem. Fakt, caloksztalt z zurnala nie jest, ale chyba troche przesadzasz...MOja uwage przykuwa uwazny, do przodu kon, czysty, dobrze odzywiony, kopyta w porzadku.
Ale to chyba kwestia odbioru jedynie 🙂. KOniowi krzywda sie raczej nie dzieje, a czy to kwiatek..sprawa nomenklatury 🙂.
wątek zamknięty
ja bym bardziej uczepiła się tego co koń ma w pysku, bo zdaję się że to wędzidło chyba jest przyrdzewiałe...albo ja ślepa

a co do galopów na polu, nie byłabym taka pewna czy to bezpieczne🙂koń średnio waży 500 kg więc nie jest to zbyt rozsądne, pewien pan zastanawiał się czemu jego koń ma sztywne tylnie nogi i kuśtyka, przecież to zdrowa 8 letnia klacz xx. A za chwile pochwalił się jak dał czadu dzień wcześniej na właśnie takim pięknym świeżym polu. Niestety ale jak na wagę konia świeżo zaorane i zbronowane pole czyli takie jak widzimy właśnie jesienią nie są dobre dla nóg naszych pociech.
wątek zamknięty
skraweknieba, a w czym przeszkadza zardzewiale wedzidlo?
wątek zamknięty
po pierwsze w życiu żadnemu kopytnemu nie założyłabym zardzewiałego wędziła, po drugie rdza się kruszy i nie wyobrażam sobie żeby koń memłał takie coś i łykał to co się wykruszy nawet w minimalnych ilościach, po trzecie jest drażniąca i jak dla mnie nie jest to komfortowe dla konia i można obetrzeć np kąciki, po czwarte chociaż by ze względu estetyki. a po setne to chyba najzwyklejsze wędziło to nie jakaś wygórowana  kwota żeby koń miał takie coś w pysku nosić, no już nie przesadzajmy.
wątek zamknięty
skraweknieba, to zdaj sobie sprawe z tego, ze konie bardzo lubia rdze i sa wedzidla specjalnie wykonane tak aby rdzewialy i wcale do tanich nie naleza.
a to jest czepianie sie na sile.
widze coraz mniejszy sens istnienia tego watku.
wątek zamknięty
po pro to nie ja wstawiłam to zdjęcie, po dwa ja zardzewiałego wędzidła w żadnym przypadku bym nie użyła, może to tylko moja fanaberia, a zardzewiałego wędziła za duża kwotę nigdzie jeszcze nie widziałam. 
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.