Howrse gra :)

A ja się bardzo cieszę na karty, przynajmniej nie będę musiała wstawać w nocy 😀
ooo i to jest właśnie w kartach super 🙂
ja lubię karty, tylko diamenty na wymiany trzeba zbierać
ile to było??? 5diamentów za wymianę jednej karty?
Ta jest, 5 diamentów.
masakra jednym słowem :/
5 diamentów niby nic, ale jak pamiętam to dość sporo tych kart wymieniałam...
mogłam policzyć ile to kuponów by wyszło  😵
a wiem, że za kupony też były nowe karty, więc trzeba zbierać i kupony i diamenty ehh
mam 1 x podkowy posejdona, 2 x uzdę [s]i siodło[/s] na pl. wymienię na to samo na com. mam też piorun zeusa do użycia do 18.11. do wymiany się nie nadaje, ale mogę nim zmienić płeć np. jednorożca, jeśli możecie poczekać na niego te 10 dni 😉
Nie chce nikt Klepsydry Kronosa na COM w zamian za coś z PL?

A w ogóle, to Zizi dała mi autoryzację i klikałam jej trochę po południu i wieczorem. Ustawiłam sobie budzik na 3:50, żeby wstać w nocy, ale zobaczyłam, że ktoś jeszcze jej klika, więc stwierdziłam, że w związku z tym mogę spać całą noc. No i tak "spałam całą noc", że koniec końców i tak sama z siebie przebudziłam się o 4😲5 z myślą: "muszę jej kliknąć!" 😀 🤣 To już choroba 🤣
fin,  ja chcę, a co chcesz na pl?  🙂
calore ja chcę 😉

ale mam jedno siodło i jedno ogłowie 🙁
Watrusia, sama nie wiem 😉 to samo, albo kf, albo zaproponuj coś 😀
Nie chce nikt Klepsydry Kronosa na COM w zamian za coś z PL?

A w ogóle, to Zizi dała mi autoryzację i klikałam jej trochę po południu i wieczorem. Ustawiłam sobie budzik na 3:50, żeby wstać w nocy, ale zobaczyłam, że ktoś jeszcze jej klika, więc stwierdziłam, że w związku z tym mogę spać całą noc. No i tak "spałam całą noc", że koniec końców i tak sama z siebie przebudziłam się o 4😲5 z myślą: "muszę jej kliknąć!" 😀 🤣 To już choroba 🤣

ja jej klikałam  😁 😁
O widzisz 😉

Mogę jakąś dobrą duszę prosić o 1 PD? Zużyłam już wszystkie diamenty 🙁 Do BLUPa 100 u jednego kucyka brakuje mi już tylko odpowiedniego wieku, a ma 9 lat i 10 miesięcy 👿
fin, dodajta mje w gierce, to wyślę.

Mogę jakąś dobrą duszę prosić o 1 PD? Zużyłam już wszystkie diamenty 🙁 Do BLUPa 100 u jednego kucyka brakuje mi już tylko odpowiedniego wieku, a ma 9 lat i 10 miesięcy 👿

poszedł 🙂
calore ja chcę 😉

ale mam jedno siodło i jedno ogłowie 🙁

w sensie coś z posejdona czy zeusa chcesz? 😉 siodło możesz dać 😉
calore z posejdona 😉
już wystawiam 😉
ok, wystawiłam na pl 😉
kto pomoże mi z ośrodkiem??
mam Miejsce w rankingu prestiżu: 220

ale nie umiem nic zrobić z zawodami :/ nie wiem jak podwyższyć ich poziom 🙁

Potrzebuję też osoby, której się dziś nudzi, by mi koni trochę postarzyła w wieku 15-20 lat
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
21 października 2012 11:43
ma ktoś wodę młodości na zbyciu? baaardzo potrzebuję. mam na wymianę sporo przedmiotów 🏇
olciiik ja mam, ale niestety mam już limit 🙁

właśnie wymieniłam konika morskiego na piorun zeusa  😂

pff planety w RO .. zamorduję ich
Potrzebuję też osoby, której się dziś nudzi, by mi koni trochę postarzyła w wieku 15-20 lat

Ja mogę, ale dopiero w czwartek po południu 😉
mam prośbę,mam możliwość kupna kuponu za 20% funduszy,ale mam ponad 1mln i za drogo by mnie to wyszło,w związku z tym szukam kogoś kto by mi je chwile przechował,także jak ktoś może to ładnie proszę o wystawienie mi bylejakiego konia za 1mln 59tys kupie kupon i zaraz wystawie jakiegos konia spowrotem w celu odzyskania finansów, pomożecie ktoś?
Mogę się zaoferować, z tym, że maksymalna cena konia to 1mln :P Musiałabyś tymi 59 tys. zalicytować jakiegoś konia w okolicach tej ceny, najlepiej takiego, który ma dużo ofert - spora szansa, że cię ktoś później przebije 😉 W ogóle to (ćśśś) polecam multi, żeby móc sobie samemu takie sprawy załatwiać 🙂
Tylko daj nick na howrse.
przecież można wystawić dwa konie 🙄
Mars w ro na com, u mnie oczywiście same śmieci :/
nick na howrse andegavenka dobra olac te 59 tys nie chce mi sie rozkminiac z nimi wystaw za milion i będzie ok🙂 dzięki za pomoc
Ok, wystawiony.
dzięki wielkie za pomoc,koń już wystawiony także odbierz w wolnej chwili🙂
Czy lekcje dodają umiejętności w nieskończoność?
🤔właśnie loteria weszła miały być karty 👿
no i świetnie jeszcze akurat wchodzą na ten czas kiedy wyjeżdżam i moge mieć problem z siedzeniem na necie  nosz 🍴
Pandora's Box
x 5

Croesus' Fortune
x 4

Helios' Ray
x 4

Black Orchid
x 4

Achilles' Heel
x 3

Medusa's Blood
x 3

Apollo's Lyre
x 2

Poseidon's Horseshoes
x 2

Poseidon's Saddle
x 2

Ploutos' Parchment
x 2

Zeus' Lightning Bolt
x 1

Morpheus' Arms
x 1

Chronos' Timer
x 1

Water of Youth
x 1

Philosopher's Stone
x 1

Diamond
x 1

Harmony Pack
x 1

za to samo na pl 🙂

Kurcze Mars super jest, ale mam już jednego więc wolę nie ryzykować i zostawić diamenty na promocję z kartami.
Mam za to 18kuponów i nie wiem czy nie walczyć o Saturna, bo tylko jego mi brakuje, a będzie od jutra w ro.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się