W jaki sposób można dostać Słońce? 😀
Wygrasz go, jeśli zbierzesz inne konie z kolekcji Układu Słonecznego, z wyjątkiem Księżyca.
wczytałam się w opis Słońca :P
ale dzięki 😀
Zostało mi 100 pkt na przeszkodzie #15, zdążę?
1 diament
2 000 Equus
25 rzep
80 jabłek
4 punkty dorastania
Otrzymujesz także 43 punkty, pomocne przy pokonywaniu przeszkody #19!
Kamień Filozoficzny
1 000 Equus
15 rzep
20 jabłek
Otrzymujesz także 39 punktów, pomocnych przy pokonywaniu przeszkody #19!
Zestaw Hery
3 000 Equus
15 rzep
40 jabłek
Otrzymujesz także 35 punktów, pomocnych przy pokonywaniu przeszkody #19!
2 000 Equus
Uzda szyta na miarę
15 rzep
3 mieszanki kaloryczne
2 punkty dorastania
Otrzymujesz także 36 punktów, pomocnych przy pokonywaniu przeszkody #19!
3 000 Equus
Uzda MF
10 rzep
3 mieszanki kaloryczne
2 punkty dorastania
Otrzymujesz także 43 punkty, pomocne przy pokonywaniu przeszkody #19!
20 jest .. mam nadzieję, że te wszystkie RO nie poszły na marne -.-
ja mam już 911/1000 na #20 🏇 wieczorem będę mieć Ziemię 😀
Wystawiłby mi ktoś konika za 4802 eq na boniowata ?
Dziękuję. Konika mam oddać ?
Ja popsułam, bo w 19 nie załapałam zadania nr 3 i zrobiłam od razu, jak miałam ok. kilkunastu punktów, ech 👀 I mi pomnożyło na zawrotną sumę jakichś 50 punktów.
Czy mogę komuś jeszcze autoryzować konto.
Zostało mi 500 punktów do wyklikania ziemi a wyjeżdżam dzis!!! Sama nie dam rady. Oczywiście daję jakieś fajne rzeczy z CR za klikanie 🙂
budyń- Dziękuję za klikanie! O 14. ostatnie kliki 14. piniaty i koniec mojego udziału w promocji 😀
Zizi ja mogę klikać :kwiatek:
Jej, fin wielkie dzięki 🙂 Ładnie się zrekompensuję 🙂 😍
Gdyby do jutra brakowało jeszcze dużo punktów to mam zapasowe 3 kupony to je zużyj :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 2 x Objęcia Morfeusza!
fuck yea 🏇
za wyzwanie tytanów 😀
Kurczę, ciekawa jestem skąd ten Mikim z Zagrody Mgły ma te szczegółowe informacje na temat następnej promocji 🤔
CzarownicaSa na każdym serwerze promocje wchodzą w innym czasie...🙂 zanim u nas jakaś wejdzie,gdzie indziej już się kończy.
Niby tak... ale zastanawiam się, na jakim w takim razie wchodzi najwcześniej.
Dementek, nie ma za co i ładnie dziękuję za gratisik, choć nie trzeba było 🙂
Czarownica z tego co wiem na francuskim lub międzynarodowym
na pewno nie na międzynarodowym. to kto zakłada konta na każdym serwerze i będzie naszym informatorem? 😁
Czyli na 99% na francuskim 😉
Na francuskim też niet- zarejestrowałam się z ciekawości, tak samo jak na Inter promocja z przeszkodami skończyła się 18 października.
Wyczaiłam z nazwy pliku, że francuskie howrse, ale oprócz wzmianki na czyimś marnym blogu, że na equideow halloween już trwa, to nic nie znalazłam. No a na ekłidowie nic nie ma. Ciężka rozkmina, może jeszcze poszukam.
Dałby radę mi ktoś dziś przez noc poklikać? Mam 244/300 punktów w 16 przeszkodzie i fajnie by było na koniec chociaż RO zdobyć 😉
CzarownicaSa, zwykle siedzę gdzieś do 1-2 nad ranem, więc jeśli cię takie godziny satysfakcjonują, to mogę poklikać :P
Wygrywasz!
Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów...
Krew Meduzy
2 x Lonża Boreasza
5 diamentów
Znalazłeś Ziemia, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! 🏇
CzarownicaSa, a gdzie pisze o następnej promocji? bo patrzyłam na tej Zagrodzie, ale nie znalazłam 🤔
W aktualnościach powinno być o kartach na Halloween
kurcze, przejrzałam , ale nic takiego tam nie widzę.