Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

... no to nic.... dzieki Strzyga  :kwiatek:
Zuziasta jutro się poprawisz 😉 Kobyła fajna, tylko Ty jakaś nieśmiała na tym parkurze dzisiaj byłaś. Nawet nasze cmokanie z bandy nie pomogło. Jutro na pewno się uda.

Też mnie trochę zdziwiły te uj teraz, szczerze mówiąc szykowałam się na 15stego lutego, ale w desperacji pożyczyłam siodło i spróbuję się jakoś ogarnąć do soboty. Może tym razem zrobię woltę do przodu, a nie do tyłu  😁
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
24 stycznia 2009 19:55
Ogółem nie miło mnie zaskoczyła, bo na rozpręzalni naprawdę fajnie szła, luźna, chętna do skoków, a jak na parkur wyjechałyśmy to włączyły jej się zaślepki w mózgu i nic nie dosierało, fochowała się a ja latałam po siodle jak worek karofli  😁
A na 4 Kucyk doszedł do wniosku że ta banda jest straszna i jak do niej podejdzie to ją napewno zje, biedny, mały Kucyk  🙄

Losieczka następnym razem odrazu krzycz i rzucaj kamieniami ( o ile jakieś znajdziesz  😁 ) , spróbuję Cię jutro dorwać 😉

widzialam tez Crazy ale nie odwazylam sie zagadac 😡

Jesli chodzi o Dzis, czyli Sobota, to ja bylam dopiero od 18-20:30 🙂
Wiec jesli w innych godzinach to byla moja siostra Sigma :P
yyy... a bym sobie dala reke uciac ze to ty!! 😲

Zuziasta ale ja potrafie byc niesmiala 🤣
ja jutro bede ubrana tak jak dzisiaj, czyli: bialy czaprak basic lamicela z konikiem z krysztalkow po 1 stronie, brazowy frak, ochraniacze brazowe carbon gele. na takiej dosc sporej kasztance 🤣
24 stycznia 2009 20:11
A która jedziesz i co? 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 stycznia 2009 20:12

ja jutro jade 52 i 54 (ostatnia na liscie) wiec moze jednak ktos bedzie sie chcial pofatygowac chwilke wczesniej? (na koniec LL) :kwiatek:
Ja jutro 42 w LL, 5 i 32 w L , i dopiero 22 w P.. Posiedze jutro  na hali dlugooo...

Losieczka,czyli jak rano to nie bylam ja 🙂 Siedzialam w szkole napewno 😉  To byla Sigma,
24 stycznia 2009 20:28
To chyba się na Was wszystkich wyrobię   😀
Jadę 15 i 17 w LL.

I będę miała aparat ;D
Ale masz fajnie, rano , szybko i z glowy 🙂
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
24 stycznia 2009 21:20
yyy... a bym sobie dala reke uciac ze to ty!! 😲

Już parę razy miałam tak ,że byłam przekonana że idzie Crazy , tu patrze: a Crazy właśnie wjeżdża na parkur O.o
Hahaha 🙂

To wlasnie Sigma , strasznie nas myla, a my wogole nie jestesmy podobne :P
crazy, nie w ogole...... hihi
Ponia   Szefowa forever.
24 stycznia 2009 22:19
crazy, nie w ogole...... hihi

Klami jak tam po wykładzie?🙂 Mi się bardzo podobał🙂
ponia, mnie tez sie baaaardzo podobal. Szkoda tylko, ze na razie nie mam jak sie zastasowac do tego co mowil... 😉
Swoja droga, na serio zazdroszcze tym, ktorzy znalezli sie wsrod jezdzcow.
Ponia   Szefowa forever.
24 stycznia 2009 22:40
ponia, mnie tez sie baaaardzo podobal. Szkoda tylko, ze na razie nie mam jak sie zastasowac do tego co mowil... 😉
Swoja droga, na serio zazdroszcze tym, ktorzy znalezli sie wsrod jezdzcow.

Spoko, jeszcze zastosujesz😉

Moja skromna osoba bardzo cieszy się,że mogła wziąć udział w tych konsultacjach😉
ponia, 😉

A tak swoja droga, sopockie nowinki:

1) UWAGA!!!! UWAGA!!!! HIPODROM Sopot Sp. z o.o. informuje, iz planowany na styczen egzamin na brazowa i srebrna odznake jezdziecka odbedzie sie 28 lutego 2009r. Zapisy przyjmuje biuro Hipodromu w dni powszednie w godzinach 7 – 15 osobiscie, telefonicznie 058 551 78 96 lub mailem hipodrom@sopot.pl Termin zapisów mija 23 lutego 2009r.

2) PROPOZYCJE HZR-A 31.01 - 01.02 2009
http://www.skj-sopot.pl/phzra31010209.pdf

3) Hipodrom Sopot i SKJ maja zamiar przeprowadzic KURSY SEDZIOWSKIE - podstawowy i licencyjny w skokach i wkkw. Planowany termin to 27.02 - 01.03 2009. Zanim jednak zgłosimy chec organizacji kursu do PZJ prosimy o wstepne zgloszenia celem rozeznania. Zgloszenia prosmy kierowac na adres skj@skj-sopot.pl do konca stycznia, w tytule prosimy podac rodzaj kursu...np. skoki-podstawowy
Powiedz mu, że mogę mu pożyczyć fajny do hali jak będzie miły i grzeczny xP

Strzyga, to Ci odpiszę z Kaśki konta 😉. tę 50-tkę miałem i jest po prostu prześliczna, ale na moim D40 nie śmiga AF i niestety muszę spocząć na 18-135, zatem foty są jakie są. w planie mam przejście na D90, albo zakup S 70-200 2.8- zobaczę, co jest bardziej rozsądne i muszę to przemyśleć 😉.

poniżej podaję link do wszystkiego co porobiłem wczoraj, ale, ostrzegam, 99% tych fot jest do niczego i normalnie bym ich nie zapodał, ale, że macie rządzę oglądania, to proszę oto i owe zdjęcia [mam tylko nadzieję, że każda z Pań i każdy z Panów będą się w stanie rozpoznać  😉]:

http://picasaweb.google.com/chrosciel.outdoor/SOPOT_24_01_09_MNIEJIBARDZIEJWYRANY

są gdzieś wyniki?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
25 stycznia 2009 16:07
_kate,  przekaż Tomkowi, żeby nie kokietował. Moim zdaniem jak kupować to obiektyw, bo może na razie pośmigać z nim na d40, a potem się zaopatrzyć w lepsze lusterko. jeśli o puchę chodzi, to może nie d90, chyba, że bardzo zależy mu na filmikach i tych wszystkich gadżetach. Ale już niedługo będzie po sezonie halowym i po frustracji tym, że ciemno jest xP

to ja potwierdzam, w sobote rano to pewnie bylam ja, a dzis bylysmy obie 🙂
swoja droga to bardzo mnie juz bawi wkrecanie ludzi hahaha niektorzy to chyba spac nie moga tak ich meczy czy jestesmy siostrami czy nie hahahahaha :P
mini fotoleracja z dzisiaj:

aaa... w życiu bym nie wpadła na to, że jesteście siostrami 😀 Byłam przekonana, że to że jesteście podobne to jakiś przypadek. haha
Ja mam troche fotek. Forumowicze zapewne sie zalapali. Musze to przejzec i cos powstawiam.... 😉
Kolejna ofiara... rewir , My nie jestesmy siostrami... Chyba ze, jak to powiedzial moj znajomy..." Moj tata byl w delegacji w Sopocie " 🙂
albo moj w Mielnie hahahah
no.. czyli dobrze myślałam, tylko mi tu teraz zamotałyście :P
Oj nie Ty jedna zamotana w tym temacie 🙂 hahahaha Wszyscy watpia.

Prosze o jaies fotki rudzislawa.. Dzielnego chlopa.. Co ja mu dzis fundowalam za trudy zycia 🙂 Zdecydowanie nie idzie mi jazda na nim po Kobylce 🙂
bo tak naprawde to tylko my wiemy jaka jest prawda hahahahaha

ja piekne filmiki nakrecilam, napracowalam sie dzis
Jak piekne filmiki to jade jak osiol... A jak filmikow brak to na kobylce  cacy 🙂 hahaha

A czy Ktos moze wie czy na terenie trojmiasta mozna od reki nabyc podkladki Climatexy Eskadrona?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się