Kurczę, też by mi się przydał 40 letni, a jak na złość wszystkie zabite w innych promocjach :P
Cierp1enie, zazdroszczę!
[quote author=budyń link=topic=49169.msg1554943#msg1554943 date=1350373441]
Kurczę, też by mi się przydał 40 letni, a jak na złość wszystkie zabite w innych promocjach :P
Cierp1enie, zazdroszczę!
[/quote]
mogę Ci pożyczyć 38letniego, postarzysz sobie do 40lat, ale po 10 dniach do zwrotu
Ja tam bardzo chętnie 🙂 nick - beton.
poszło zaproszenie 🙂
wysłałam 40letniego konia już 🙂
Odebrałam, dzięki wielkie 🙂 Za 10 dni zwracam.
oki 🙂
tadam!!
Wygrywasz!
Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów...
Zestaw Posejdona
Łzy Afrodyty
Róg Obfitości
5 punktów dorastania
Znalazłeś Ziemia, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Może mi ktoś pożyczyć konia o maści izabelowatej tobiano? :kwiatek:
Z osłów też się dostaje kupon ? 👀
Może mi ktoś pożyczyć konia o maści izabelowatej tobiano na PL? :kwiatek:
edit: nieaktualne
potrzebuję jeszcze 3 kliknięć od znajomych na com :kwiatek:
Beton co Ty tu robisz ?! :P
a ja mam 152/250 w 15 piniacie i tylko 5 RO, 10 diamentów i 4 kupony 🙁
No co, udzielam się :P
Ja aktualnie mam 287/300 w 16, 2 kupony i jak przejdę 16 to dostanę ro. Czarno widzę dojście choćby do 18, niestety.
hahahah xD
ja już sobie obliczenia porobiłam i mam nadzieję że zdobędę Ziemię 🙂
Bardzo ładnie proszę o PD dla balumal :kwiatek: Potrzebuję już tylko 3, żeby móc dać koniowi OM 😉
Dziękuję pięknie Czarownica :kwiatek:
Aaaa zalogowałam się i latała mi rzepa, ale w tym samym momencie kliknęłam na coś innego, brawa dla mnie. 😵
Ja na lewym koncie szybciej zdążyłam przejść tą przeszkodę niż złapać rzepę. 🤣
Mam kilka koni do sprzedania:
Aukcje:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?type=enchere&id=2327697Sprzedaże bezpośrednie:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?type=direct&id=2327697Mogę ponegocjować troszkę ceny (lecz bez przesady) 😉 a także wystawić jako sprzedaże zarezerwowane, także te z aukcji 😉
[s]
Aha i do dokonań potrzebuję dostać rzepę od znajomego, więc mam prośbę- czy ktoś z Was nie mógłby mi jej podarować- zwrócę rzepę 😉[/s]
dzięki dziewczyny 🙂
a dla mnie te piniaty były właśnie łatwiejsze niż poprzednie. nie wiem, może dlatego, że wiedziałam już, jak to wygląda? to zadanie z rzepą zrobiłam od razu, bo wcześniej znalazłam rzepę latającą, to tylko zostawiłam stronę otwartą i poczekałam na to zadanie. w poprzedniej piniacie nie złapałam PD. wtedy straciłam mnóstwo kasy na hopy albo konie na kupon. nawet wtedy nie wstawałam tyle co teraz, a i tak wolałam teraz. no i ostateczne klikanie jest co godzinę, a nie co pół. no i za 3 godziny dostanę Ziemię 😀
kupię konie
pinto - izabelowata tovero
hanoverska-bułana
achał-tekińska -kasztanowodereszowata,brudnodereszowata
andaluzyjska-cremello
Kuc Connemara- siwa w hreczce, cremello
fiord -gra, gulblakk
holsztyńska -siwa jabłkowita
Angloarab Shagya - kasztanowata
oraz jednorożce rasy
Mustang, Nakota i holsztyna 🙂
Szukam do stanówki ogiera Pinto z PG powyżej 830, umiejętnościami powyżej 1050... póki co, w ofertach nic ciekawego nie ma.
Na pl szukasz pinciaka z PG pow 830?...
Tak, a co w tym dziwnego? 😉
W rankingu są pinciaki nawet powyżej 840...
O np. ten:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12171111Tylko jeszcze ma słabo rozwiniete umiejętności...
Mistral nic,nic po prostu przed chwila znalazłam ofertę krycia PG 820 ileś,myślałam że Cię zainteresuje,ale już widzę,że jej nie ma. 😉
A co mają umiejętności/wytrenowanie do kryć?
Fin chociażby to,że jak dasz klaczy ŁA to bez sensu kryć ogierem z um. 500 (np.)
A nie jest tak, że im większe umiejętności matki i ojca (przy BLUP 100 ), tym większe umiejętności wrodzone źrebaka?
A to do BLUPa nie liczą się tylko trzy umiejętności? 😡
otworzyłam już 14 RO 😵
na całe szczęście tylko 2 za kupony ..