Nio! Ja wiem, że jest w avartarku, ale tak w całej okazałości. Myślę, że nawet się nikt nie obrazi jeśli w tym wątku zagości, toć to przecież rasowy re-voltowicz 😁
Lotnaa 😡ciezko mi spodnie znalezc 🙄 Gosic Jak na odwilz pogoda rzeczywiscie byla ladna i przyjemnie bylo pospacerowac 😉 a tak wygladalam jak bylam mala czyt czolo na pol twarzy 😂
Dworcika - pytałam, bo na tym zdjęciu Ci jakoś włosy tak ciemno wyszły 🙂
Ale moim zdaniem dobrze że porzuciłaś marchewkę i zostałaś naturalnie 😉
Marchewka się szybko sprała 😉 Niby miała być do Sylwestra, ale już z miesiąc wcześniej jej nie było 🙂 A włosy wyszły ciemne, bo to jakiś manewr z photoshopa... Zdjęcie w oryginale się trochę skaszaniło i inaczej nie szło zrobić 😉
No toz pewnie ze tak jest - my polskie dziewczyny jestesmy naj naj naj !!!!
Ostatnio chlopak, ktory tu w stajni jest, a jest Niemcem, powiedzial, ze holenderki to chyba najbrzydsze sa. Stwierdzl, ze nie widzial jeszcze ani jednej, nawet jako takiej 🤣
Ostatnio chlopak, ktory tu w stajni jest, a jest Niemcem, powiedzial, ze holenderki to chyba najbrzydsze sa. Stwierdzl, ze nie widzial jeszcze ani jednej, nawet jako takiej 🤣
w koncu cos jest w tym kawale, ktory krazy po Belgii: - jadac autostrada kiedy mozemy dowiedziec sie, ze jestesmy juz w Holandii? - jak krowy zaczynaja byc ladniejsze od kobiet 😎
[quote author=smerfi link=topic=28.msg155833#msg155833 date=1232880383] Ostatnio chlopak, ktory tu w stajni jest, a jest Niemcem, powiedzial, ze holenderki to chyba najbrzydsze sa. Stwierdzl, ze nie widzial jeszcze ani jednej, nawet jako takiej 🤣
w koncu cos jest w tym kawale, ktory krazy po Belgii: - jadac autostrada kiedy mozemy dowiedziec sie, ze jestesmy juz w Holandii? - jak krowy zaczynaja byc ladniejsze od kobiet 😎
co do holenderek, to nie sposob sie nie zgodzic... siedzialam 3tyg w holandii i WSZYSTKIE sa albo grube albo brzydkie, a najczesciej i i grube i brzydkie;/
[quote author=Anka link=topic=28.msg155909#msg155909 date=1232888197] [quote author=Dodofon link=topic=28.msg155903#msg155903 date=1232887952] a ja zawsze wyobrażałam sobie ANKI jako eteryczną dresiarę ;-)
A coz to takiego? 👀 [/quote]
drobną, szczuplutką mimozę, którą ledwo wiatr przewróci dresiara=od dresażu [/quote]
Drobna i szczupla podobno jestem, ale wiatr mnie sie nie ima ;D Dresiara od dresazu to ok, myslalam na poczatku o dresiarze od dresu. 😁 i juz mialam sie obrazic. 😁