Lenii: E co ma do tego chodzenie z batem o.O ? Moja np ma całkiem w zadzie bat o ile ja go nie mam w ręku , a ona nie jest na lonży. Nie każdy koń panicznie się go boi... a jeśli tak jest to znak że w sposobie szkolenia należy coś zmienić ; ]
to ja wam polecam obejrzec drugi filmik ktory jest dodany do notki ze zdjeciem jak laska spada konia, ten typ jeszcze biegal za tym koniem i machal mu przy zadzie batem. w jakim celu ja sie pytam 🤔 ?
Co do filmiku, to mi to wygląda na zwykłą pracę na lonżowniku. Tylko nie rozumiem po co ta dziewczyna siedzi na tym kucyku i dlaczego ten pan tak często i ostro zmienia kierunki. Może dla zabawy...? Lenii to juz nawet nie kwiatek, a sadyzm i nieodpowiedzialność ludzka 🙁
Śmiechu warte, osoba, która zagłodziła konia pisze, że jej kolejny koń nabiera ciałka. A na żywo koń wygląda jak szkielet obciągnięty skórą, szkoda, że zdjęcie jest tak przekłamane i nie widać jak koń jest pozapadany.
może Cię nie zaskoczę 😉 ale ta laska była na tym wątku już nie jednokrotnie. Nie przemówisz do rozumu, nie wytłumaczysz po ludzku. Tak wiec szkoda twojej energii 😉
zosia1990: Laska jakaś nieogranięta jest , 20 lat a burzy się jak agresywna nastka co hormony przejmują nad nią kontrole .Trochę powagi i kultury kurde . Wystarczyłoby że by nie odpisała po prostu na komentarz...
Ta dziewczyna mnie od samego początku wkurza. Przeglądam jej fbl często, ale jej styl bycia i wredne odpowiedzi na zwykłe pytania wyprowadzają mnie z równowagi.
Co do pbl.greys. Nie wiem jak wy, ale ja mam z nią normalne kontakty. Rzeczywiście, czasem się burzy, ale co z tego ? Taka już jest, dla mnie to nie kwiatek, nic złego nie robi, jak wam to przeszkadza, to już inna sprawa . 😉