ma ktoś na com konia o maści palomino tobiano? :kwiatek:
Kto klika dziś w nocy? :kwiatek:
kto mi kliknie za pół godzinki? :kwiatek:
Ja. Może tym razem uda mi się kliknąć 🙂
Fin to do Borkowej czy do mnie? 😀
I do jednej i do drugiej. Klikam o 22; 2:50; 3😲0 i potem rano jak wstanę 😉
Ok dzięki :kwiatek:
Ma ktoś na sprzedaż rożkę? :kwiatek: Może być byle jaka 😉
ehh już jestem w plecy 4pkt z tego co widzę
na szczęście jutro wchodzą pkt w ro ufff
CzarownicaSa, na pl. ja mam
Zrobiłam jednej graczce prezentację. Napisałam, że biorę za nią Equss lub coś z CR. Miałam na myśli drobne rzeczy, np. Piętę czy Zestaw Bonusowy, a dostałam... Objęcia Morfeusza 🤣
fin- ja proszę o klikanie! A kto mi poklika w dzień, od 10.00 lub wcześniej.
Cierp1enie bardzo dziękuję :kwiatek:
Robię ci autoryzację 🙂
Watrusia teraz dopiero przeczytałam 🙁 I jestem te parę punktów w plecy... ehh. Będę musiała sporo wydać na RO :/
edit: Ma ktoś tego konia do zadania "zarób 1 eq w zawodach"? Bo kupiłam konia z PG 349 i praktycznie zerowymi umiejętnościami, a i tak najłatwiejsze zawody są z pulą nagród powyżej 100 😵
Ustawiłam u siebie na stronie UFO z rzepą i 5% szansą 🙂
edit: Na prawdę ciężko z tymi zawodami. Mam konia z umimejętnościami 0.91! a i tak najniższa pula nagród to 26 :/
Ja do tego zadania kupiłam konia z PG 350.00 i umiejętnościami 0, bo kobyła, która tutaj po dziewczynach "wędrowała" zarabiała mi ciąle tylko 2-3eq na zawidach z pulą 24eq. Dopiero ten kupiony miał zawody po 9eq i 15eq 😉
U siebie też ustawiłam 100 rzep na 5% 😀
czarownica - jak masz dużo orchidei to weź pogorsz zdrowie dla konia na 23% gdzieś i wtedy daj na zawody 🙂
fin - zmieniłaś avatar i Cię nie poznałam 🤬
Dziś wchodzą pkt w RO 🙂
Ma zdrowie na 17%, morale na 32%, energię na 76% i dalej najniższe zawody to 116 eq 😵
to musisz poczekać, u mnie też tak było i potem miałam po 12eq
szukaj na skokach i na biegu przełajowym, pamiętaj, że nie może być powyżej 12eq.
Może jak masz osła to spróbuj nim. Mi też udało się nim zdobyć 1eq
Musiałam kupić drugiego osła, ale się udało 😀 Kurczę i tak jestem do tyłu z punktami... ale zgromadziłam 10 kuponów i 15 diamentów, może się uda...
To super że w końcu zaliczyłaś to beznadziejne zadanie. Mi z osłem podsunęły dziewczyny na forum howrse.
A ja się chyba aż zaloguję na Zagrodzie Mgły, bo faktycznie tam można chyba znaleźć najwięcej treningów, pomocy i patentów. Skubane dobre są.
Ha, i udało mi się kupić 47 letniego konia do zadania i osła mam przy okazji. Może nie będzie tak źle 😀 W sumie jakieś takie łatwiejsze te zadania niż ostatnio. Tylko to z tymi zawodami i ostatnim kliknięciem naprawdę trudne.
jaaa zabrakło mi 1pkt by przejść do 12 przeszkody wrrr
ma ktoś ostatnie kliknięcie na pl ? 👀
Ha, kupiłam osła do zadania za 18tys, sprzedałam za 20... jeszcze zarobię przy tych przeszkodach 😁
A teraz męczę się z rzepą w UFO... ech.
dziewczyny kliknie mi któraś o 16 i 19 ?
będę na stajni a szkoda kliknięć 🙁
ja mogę, bo właśnie wróciłam do domu, ale nie mam auto
Ma ktoś pożyczyć konia do zadania z 1equus? :kwiatek:
edit:literówka
Czy ktoś ma czas, żeby mi poszukać UFO z rzepą na PL? :kwiatek:
Dzięki, zrobiłam autoryzację :kwiatek: