A king horse chyba już nie ma?
A kto wybiera się, w tym samym czasie, na Mistrzostwa Małopolski do Toporzyska? 😀iabeł:
Ja jadę :P
Wie ktoś coś o jakiejś stajni/koniach na prądniku białym? 👀
I ile gdzieś jedzie bus do proszówek z krakowa/huty?
Znacie może jakiegoś trenera (Skoki przez przeszkody), kóry mógłby przyjechać raz lub dwa na taki jakby trening konsultacyjny, z możliwością ewentualnej dalszej współpracy (ale bardziej ta pierwsza opcja, z racji, że zbliża się zima)?
Może też być jakiś czynny zawodnik, który oceni, podpowie i nie zbankrutuję przez niego :kwiatek:
[quote author=łania link=topic=196.msg1545602#msg1545602 date=1349551025]
A king horse chyba już nie ma?
[/quote]
Nie, nie ma już go od jakiegoś czasu. Z tego co wiem został jedynie internetowo.
King horse stacjonuje w Stanisławiu Górnym. Nie ma sklepu jako- tako ale można się umówić i tam pojechać.
maison, ja cały czas szukam chętnych w krk, zeby sprowadzić Roberta Kukułkę, piszesz się?
Czy ktoś orientuje się może, miałam kiedyś w posiadaniu link do stronki, przedstawicielki havensa chyba na małopolskę, w każdym razie ktoś z Krakowa, miał pasze w niezłej cenie i chyba od dwóch worów podwoził do stajni(przynajmniej wtedy). Ktoś może wie, o co mi chodzi i ma tajemny link?
Z góry przepraszam wszystkie osoby, którym obiecałam zdjęcia na MM w Toporzysku, lecz z powodów osobistych nie będę mogła przyjechać.
Tamtam dokładnie to.
Dzięki :kwiatek:
Był ktoś z aparatem w Swoszowicach ? Interesuje mnie siwa kobyłka w granatowym/czarnym zestawie w Lkach regionalnych. Z góry dziekuje :kwiatek:
Podpisuje się pod pytaniem Novi :kwiatek: tylko ja szukam zdjęć malowanego kasztana z LL 🏇
Możliwe że zdjęcia ze Swoszo będą u P. Jerzego
https://plus.google.com/photos/108729893542602265921/albums?banner=pwa&gpsrc=pwrd1.Ja jade do Topo na MM w roli luzaka. jak dam rade to popstrykam jekies foto 🙂
nie beda, tzn beda ale nieduzo, bo p jurek był chory i nie stal za długo; przynajmniej w niedzielę 🙄
duunia a nie orientujesz się czy będą jakieś z soboty bo na tych najbardziej mi zależy :kwiatek:
Ja będę robić zdjęcia w Toporzysku 🙂
jestem od czwartku do niedzieli więc myślę że kto chce ten się załapie 🙂😉
ooo gejbi widzę że mój ulubiony Haflinger bedzie 😀 😀 😀
ze soboty bedzie wiecej 🙄, natepnym razem pisac, dzwonic, umawiac sie bezposrednio albo przeze mnie 🤬
U mnie też można robić zamówienia na zdjęcia z Topo 😉
Elena, on jest cudowny 😍 trzymałam go na oglądaniu parkuru przed L 😉
gejbi, Elbus ja bym prosiła o pofocenie konia B-Ramzes. Jedzie L1, L2, L3
żaczkowa nie wiem czy mówimy o tym samym bo on L nie jechał ;p ale może akurat chodzi o niego ;p a nie orientujesz się kto może mieć zdjęcia z tych zawodów ?? 🏇
Elena zobacz w linku ktory wkleiłam🙂 kilka postów wyżej
A ja jednak znalazłam jakiś trop informacji na temat Święta Konia:
Krakusy, czy mamy tutaj kogoś z Chrzanowa, bądź kursującego na trasie Kraków - Chrzanów? Ewentualnie Kraków - Wrocław? Jeżeli tak, to bardzo proszę o kontakt na pw :kwiatek:
Baby, kto z was bd w niedzielę na błoniach ? 😅 Ja osobiście planuję się pojawić w godz. 11-14.
I w sumie co z tym spotkaniem r-v ? Organizujemy coś ? Bo myślę, że pomysł w zasadzie ok 🙂
Jak się nie rozpakuję i nie będzie padać to stawiam się ciekawa tego co to będzie 🤣 Mnie łatwo rozpoznać po duuużym brzuchu 😁
Ja tez planuje być, oczywiście o ile nie będzie lało jak z cebra 🙂
Na długoterminowej niby piszą że nie będzie deszczu, ale wiadomo jak to z pogodą bywa - miejmy nadzieję że dopisze 🤣
Co do zdjęć ze Swoszo to ja oczywiście też się pisze, ale widziałam jak Przemek Antosz robił zdjęcia 😉. Pewnie coś niedługo pojawi się na ŚK.
My pojawimy się na błoniach na pewno w sobotę z Juliadną, może jeszcze wpadnę zobaczyć w niedziele, zależy jak będę stać z czasem 🙂.