monia nie zauważyłam filmiku 😡 No moje gratulacje, ile nagród 😀 Kurcze-z pełna świadomością mogę sobie powiedzieć, że taki parkur to bym z przyjemnością pojechała nawet 🙂 A konisko masz fajne 😉
palemka ten parkur to było wyzwanie , moja babka nie toleruje przeszkód małych , więc jechałam w półsiadzie i nic nie robiłam , ona przewiozła mnie sama , wiem że zawaliłam ,ten koń nigdy nie wracał do domu bez pierwszego miejsca w skokach .
to ja się pochwalę moją pierwszą N ;D posklejane jest z różnych przejazdów na tych zawodach, ale ogólnie jest jedno P i pierwsze 3 N-ki moim życiu więc wychodzi na jedno ;D trochę schrzaniłam, ale misiek bardzo się starał <3
Ronin. Ty mi gadaj prędko jak wyhodować taki piękny ogon ! 😅 Świetne konisko 😀 Tylko powiedz mi, co to biedne wiaderko Wam zrobiło, że musiało tak być potraktowane kopytami 😁 😁 koniara79 Niby rekreancik a coś można z chłopaka wykrzesać ! 😀 palemka Jestem typowym samoukiem :kwiatek: Jazdy, zajmowania się koniem uczyłam się z książek, filmików, ale dużo rzeczy nauczyły mnie też konie 🙂
Nie spodziewałam się ,że koń tak młody i był na Hubertusie , na drugi rok trzeba coś z tym zrobić , już w tym moja głowa Jeszcze gówniara mnie wkurzyła 😤
Haha i jeszcze ten jej komentarz pod zdjeciem, ze ona lekka jest 😵 ja jakos nie widze, zeby ta klaczka lubila skakac ... w sumie tez bym sie bronila, gdyby ktos z kazdym ruchem szarpalby mnie za twarz i do tego kopal :/ 🙇