Moje kuco ze swojej pierwszej P, spisał się super chłopak (mimo, że robił w szeregach na 1 foule, dwie 😀), zrzutka na ostatniej się przytrafiła z mojego gapiostwa niestety... 🏇
Ja z moim koniskiem przechodzimy kryzys, już od dłużeszego czasu, ale na otarcie łez woziłam tyłek na koniu trenera no i skakało mi się taaaak 😜 No i jeszcze jakieś eLki Vegasa
🚫 Więc pewnie z większością (bo nie wszyscy przychodzili osobiście) spotkałam się na zawodach w Łazienkach 🙂 Siedziałam w biurze zawodów. Następnym razem jak zobaczycie dziewczynę z ciemnymi włosami i rudą grzywką, to śmiało, przedstawiać się 🙂 🚫
Ktoś, aaaaa... wnioskując z wpisu Dramki myślałam, że tez ZO zwykłe z konkursami dla młodych koni, bo gdzies mi świta, że ta młoda to czterolatka jest, ale może mi się zamieszało wszystko.
wpłynęła oferta organizacji HPP 2013 jako jednej imprezy.
tzn. jeżeli będzie, to jako jedne Mistrzostwa - halowe, tj. jedne zawody.
dobre i to, chociaż będzie mi brakowało emocji jakie wzbudzała aktualizacja rankingu po kolejnych startach, zwłaszcza na finałach, no i chyba dla zawodników (zwłaszcza tych początkujących w tego typu imprezach), bo zawsze kolejne eliminacje utrzymywane były na tym poziomie trudności pozwalały na poprawę wyników i pozwalały przygotować się na finały.
no bo tak bez słowa komentarza,to nie ma się czym chwalic - nie wiemy ile kon ma lat,w jakim jest treningu,jakie ma plany startowe jezeli wogóle...bo przeszkoda dla skoczka nie jest jakoś niezwykła 😉