Howrse gra :)

malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
07 października 2012 23:06
Czy ktoś na tą noc może przejąc moje konto? Mam kliknięcie o 3😲0, ale muszę wstać o 6.30, nie uśmiecha mi się zarywać noc. ;/
Kliknięcie "o 3", to w rzeczywistości kliknięcie o dowolnej godzinie z przedziału od 3 do następnego kliknięcia. Będzie się liczyło jednakowo nie zależnie od tego czy zrobisz to o 3😲1, 4:55, 5:17, itd. Tak czy tak następne będziesz miała bodajże o 10. W związku z tym na to samo wyjdzie jak sobie klikniesz o 6:30, jak wstaniesz.

Edit:
Są już co 3 godziny, kto ma teraz "dyżur" w dzień?
ja jestem cały czas fin, więc się nie martw  :kwiatek:
poszukuję kogoś kto będzie mi klikał na przeszkody w dzień 🙂 w nocy mam zamiar wstawać więc mogę klikać innym 🙂
Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi poklikać przeszkody w nocy i w godzinach szkolnych?  :kwiatek:
kliknie mi któraś na com ? mam jeszcze 3 wysłane do znajomych a jednego mi brakuje do nowej piniaty 😀
Cierp1enie mogę ci podrzucić 2 konta do klikania w dzień? Moje i siostry. U mnie niestety odpada klikanie w dzień. Zajęcia na uczelni mam od 8 do późnego popołudnia prawie jednym ciągiem. Powściekali się chyba z tymi przedmiotami...
Nie wiem czy się wyrobię, bo mam 6 kont na pl i 2 konta na com, a już co 3 godziny klikam i będzie coraz częściej i nie dam rady już więcej przyjąć, bo potem na wykonaniu zadań spędzam dużo czasu.
Jak chcesz to mogę jeszcze dopóki są 3 godziny, potem już nie dam rady.
fin czy my się umawiałyśmy na heliosy? przypomniałam sobie, jak je na com zobaczyłam (o ile to ty 😉), ale już oddałam na pl. balumal prawda?

zadania do 9 piniaty:
1. Zajmij ostatnie miejsce w zawodach - 8 bonusowych kliknięć
2. Daj jabłko boskiemu lub specjalnemu koniowi - 10 następnych kliknięć od przyjaciół da po 2 pkt.
Tak, umawiałyśmy się, miałam się przypomnieć 😀

Jutro cały dzień mogę klikać, nie mam połowy zajęć 😉 Czy w związku z tym ktoś przejmie dzisiejszy nocny dyżur za mnie?
fin, a ty mi chyba też w nocy klikałaś na com. mogę ci dać coś na pl, co chcesz?. Ma ktoś może pożyczyć na com. konia powyżej 25 lat z um. 0?  (zadanie) bo ceny są nie na moją kieszeń, za krótko jestem żeby więcej uzbierać.
Hm, w sumie nie robię tego dla prezentów, więc nie oczekuję nic szczególnego 😉

Bardziej by mi zależało, gdybym wiedziała, że mogę spać całą noc bo ktoś wstanie poklikać 😉
Czeka mnie długa nocka,więc mogę komuś poklikać o jakichś zboczonych porach nocnych
fin u mnie już nie musisz klikać, dzięki za pomoc, spójrz na wymiany :kwiatek:
kurcze, a mi brakuje już 2pkt  😤
wrrrr
[s][s]Jest ktoś komu mogę kliknąć na przeszkodzie jako ostatnia ?  🙂[/s]

Cierp1enie [s]mogłabym ten ostatni punkt kliknąć? [/s] :kwiatek:[/s]

edit.
Już nie potrzebuję  😉
ale mi chodzi że jedno kliknięcie pominięte mam i już jestem w tył z 2 punktami
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
09 października 2012 09:10
nie brakuje komuś ostatniego punktu? potrzebuję do zadania... 😵
to zadanie jest beznadziejne
Już drugi dzień próbuję zaliczyć zadanie nr.1 w przeszkodzie nr.7 i nie zalicza mi go pomimo,że spełniam 'kryteria'. 😤
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
09 października 2012 13:13
Jiska a jakie to zadanie? Czasem nie to ze zdobyciem 120eq ze Zwojem? Też początkowo miałam z nim problem dopóki nie ogarnęłam, że to nie na pieniądzach ze zwoju musisz zarobić, ale z zawodów 😉
CzarownicaSa właśnie to...też tak kombinowałam,ale nic z tego. -.- chyba,że to musi być równe 120 eq a nie może być więcej.?
09 października 2012 13:21
Mi zaliczyło przy większej ilości bez problemu. Spróbuj może z koniem wyhodowanym przez Ciebie? Ale powinno zaliczyć niezależnie od tego...

edit: Kliknie mi ktoś na com? Mam ostatnie kliknięcie w 8 przeszkodzie. Ładnie to idzie, ciekawe, czy uda mi się zdobyć boskiego 😜
haha a ja się odstresowuję xD

😁
Czy ktoś mógłby mi również klikać w dzień, kiedy jestem w szkole? Nie mam możliwości, nawet na telefonie, bo niestety leży popsuty, a męczę się z jakimś starym, który ma zbyt mało pamięci żeby otworzyć howrse...
edit: Kliknie mi ktoś na com? Mam ostatnie kliknięcie w 8 przeszkodzie. Ładnie to idzie, ciekawe, czy uda mi się zdobyć boskiego 😜

kliknęłam 🙂
09 października 2012 14:23
Dziękuję :kwiatek:
Szukam osoby której mogłabym kliknąć do zadania 2 w przeszkodzie 8 (kliknij jako ostatni na przeszkodzie znajomego)
a ja szukam osoby co mi kliknie o 24😲0 i 5:30
w zamian mogę klikać w dzień
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się