Bramble hedge (Obstacle #8) Points to earn: 40 points
1. Make a donation to Ow Reward: The next 4 clicks earn 3 points 2. Give the last click on a friend's obstacle Reward: To be able to be helped by 8 friends per day
Pnącza (Przeszkoda #8) Punktów do zdobycia: 40 punktów
1. Przekaż darowiznę Ow Nagroda: Następne 4 kliknięcia dadzą ci 3 punkty) 2. Kliknij jako ostatni na przeszkodę znajomego Nagroda: 8 kliknięć od znajomych na dzień
Racja, zapomniałam, że nie każdy umie angielski, nic by mnie kosztowało przetłumaczyć, ale tak samo jak nic by Cię nie kosztowało wkleić to do translatora 😉 [url=http://translate.google.pl/#en/pl/1.%20Make%20a%20donation%20to%20Ow%0AReward%3A%20The%20next%204%20clicks%20earn%203%20points%0A2.%20Give%20the%20last%20click%20on%20a%20friend's%20obstacle%0AReward%3A%20To%20be%20able%20to%20be%20helped%20by%208%20friends%20per%20day]klik[/url]
Ja też korzystam z translatora, program mi tez tłumaczy, ale niekiedy wychodzą całkiem niezrozumiałe zdania, więc teraz tez proszę dobra duszyczkę o przetłumaczenie :kwiatek:, bo dostałam wiadomość i w przetłumaczeniu wychodzi że ktoś chce mnie nabrać
hi just saying i'm selling all the passes i really dont need any more pm me back if you are interested
Ja też korzystam z translatora, program mi tez tłumaczy, ale niekiedy wychodzą całkiem niezrozumiałe zdania, więc teraz tez proszę dobra duszyczkę o przetłumaczenie :kwiatek:, bo dostałam wiadomość i w przetłumaczeniu wychodzi że ktoś chce mnie nabrać
hi just saying i'm selling all the passes i really dont need any more pm me back if you are interested
Cześć, chciałem/am tylko powiedzieć że sprzedaję wszystkie moje kupony, ponieważ ich więcej nie potrzebuję. Odpisz na PW jeśli jesteś zainteresowana
Dziewczyny! Ja tylko tłumaczyłam-nie sprzedaje kuponów 😀😀😀 Ale wyszło 😂
Klikam, ale jutro nie wstaję o 5, tylko o 6.30-45. Nie wiem która godzina wtedy będzie na com, więc nie wiem na co "trafi". Lista mi rośnie, dzisiaj robiłam klikania+zadania wszystkim w sumie jakieś 40 minut 😁