Howrse gra :)

Ja właśnie z gwiazdek dostałam... jabłko. 😂
oooo szalona!! co Ty z nim zrobisz??  😁 😁
Nie wiem, jest takie cenne, że porządnie muszę się nad tym zastanowić. 👀
Sprzedaj, ogromny zysk gwarantowany 😎
dziękuję za klikanie na com 😉

ja na pl miałam klikać  a wyszło tak, że nie mogłam -.-
wow, wpisywałam dzisiaj przypadkowe nicki i okazało się, że mam z 10 albo i więcej autoryzowanych kont na com i pl 😲 każdemu poklikałam, porobiłam zadania (np. tobie wabankowa na com porobiłam z jakimś koniem) 😉
policzyłam - 7 na pl i 6 na com  👀
właśnie złapałam w gwiazdkach RO 😀 wcześniej rzepę i 3000. siostra trafiła KK
a ja właśnie miałam 2 porcję gwiazdek, a tam  😵 znowu rzepa
nie piszę publicznie, bo zaraz mi milion wiadomości przyjdzie czy odsprzedam  😁
fin no ba 😎 Widziałam, że mi w dzień kliknęłaś jeśli się nie mylę. :kwiatek:
Możliwe, że ja kliknęłam. Generalnie jak włączam Howrse, żeby kliknąć swoje, to przy okazji staram się zerkać czy komuś z udostępniających mi nie trzeba też kliknąć 🙂
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
06 października 2012 21:13
Będzie mi klikał ktoś dziś w nocy i jutro w dzień? :kwiatek:
Jakie jest zadanie na Piniacie 7 na com.? bo mi jakoś dziwnie  niekiedy program tłumaczy, zrozumiale jest tylko pół zdania, czyli mam zarobić 120 eq. z koniem i dalej już jakaś bzdura. I jeszcze jedna prośba, może mi to ktoś przetłumaczyć :kwiatek:, bo napisała dziewczyna w sprawie konia.
I want your unicorn Sonata for my two unicorns I have now. Deal? Jutro, od południa mogę komuś klikać.
Ta dziewczyna chce twojego jednorożca za dwa, które teraz ma i czy się zgadzasz. 😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
06 października 2012 21:22
CzarownicaSa, jak dam radę wstać w nocy to kliknę 🙂
flygirl, aha, dzięki, to jak jej napisać że nie, dziękuje, więcej rogów nie potrzebuję.
Watrusia, sprawdziłam na Twoim koncie - masz teraz zadanie zarób 120eq z koniem posiadającym Zwój Plutona.
Watrusia napisz po prostu no,thanks i styka 🙂
fin, flygirl, dziękuję serdecznie :kwiatek:
Kurcze, na stare lata chyba zacznę uczyć się angielskiego, chociaż podobno na naukę nigdy nie jest za późno  😉
Watrusia,

te gwiazdki to na urodziny howrse.pl 🙂
ja też poklikałam właśnie i czekam na klikanie o 9 na com.
zadania do 7 piniaty: zdobyć 120eq z koniem, który ma zwój plutona (no wiecie za co :cool🙂 - można klikać co 3 godziny, trenuj konia przez 5 godzin pod rząd - 10 bonusowych punktów do piniaty
Haha, a ja znalazłam w deszczu gwiazdek Zestaw Nyks!

Czy mógłby ktoś z Was zaoferować mi stanówkę jakimś fajnym ogierkiem rasy Pinto lub Quarter Horse lub Appaloosa, z PG co najmniej powyżej 900, umiejętnościami min. 1000, no i w miarę wyBLUPowanym (min. 80) ?
Pytam, bo chciałabym pokryć swoją klacz... 😉
Mistral,  na pl, to chyba  jeszcze doszliśmy do PG powyżej 900.  A nie,  doszliśmy, widziałam luzytana i szetlanda powyżej 900PG
Watrusia, Tfu, miało być min. 800 🙂
Da radę mi ktoś kliknąć w nocy?  😉
Fin - jak tam? klikniesz mi?
Bo ja już zasypiam niestety
Tak, już mówiłam, że będę klikać. Budzik na 5 ustawiłam i idę spać.
Aaaa przeoczyłam gdzieś, to chyba z tej ekscytacji, że wygrałam 2 rzepy  😁
Nie szalej tak z tym wygrywaniem 😁
liczyłam na trzecią  🙁
ale odświeżam, odświeżam i nic, no trudno, zadowolę się tym wiecznym bogactwem  😁
To bogactwo już ci do głowy uderzyło! Ludzie się nigdy nie zadowolą tym co mają, tylko chcą więcej i więcej, no wiecie co. 😁
Bramble hedge
(Obstacle #8)
Points to earn: 40 points

1. Make a donation to Ow
Reward: The next 4 clicks earn 3 points
2. Give the last click on a friend's obstacle
Reward: To be able to be helped by 8 friends per day

/dam kupon na pl za to samo na com 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się