fin, dzięki, to dać ci autoryzację? jaki masz nick na com?
fin, dzięki, masz autoryzację Zapałka1 i trzeba kliknąć za 4 godziny i 8 minut, to chyba o 02. :kwiatek:
Ale chyba nic się nie stanie jak wstanę o 4 i załatwię od razu polskie i angielskie? 🙂
jasne że nie, ja klikałam nawet o 7, ale bez sensu by było, gdybyś wstała specjalnie o 2 😉
No właśnie, nie ma potrzeby wstawać w nocy, jak można o 7😲0 i też zalicza jako głos nocny i na com i na pl 🙂
To wstanę o 6. Trzeba zbierać siły na nocne klikanie co godzinę...
Zrobiłam. Ponad pół godziny mi to zajęło. Do zadania o zawodach brałam konia pierwszego z brzegu, mam nadzieję że nie trafiłam na jakiegoś nie-do-ruszenia. U kogoś złapałam Klepsydrę Kronosa w jakimś dziwnym ufo w postaci latających gwiazdek.
te gwiazdki to na urodziny howrse.pl 🙂
ja też poklikałam właśnie i czekam na klikanie o 9 na com.
zadania do 7 piniaty: zdobyć 120eq z koniem, który ma zwój plutona (no wiecie za co :cool🙂 - można klikać co 3 godziny, trenuj konia przez 5 godzin pod rząd - 10 bonusowych punktów do piniaty
A mi się w gwiazdkach trafił zestaw nyx 😜
Mogę prosić jeszcze o jedno kliknięcie na com, bo mi brakuje jednego punktu? :kwiatek:
Jakie to są te strony związane z administracją? 👀
Fin - złapałam Ci w deszczu gwiazd zestaw Hery 🙂
Mam na com co 3h, czyli 12, 15, 18 itd, klika ktoś w ciągu dnia dzisiaj?
ja mogę komuś poklikać na com. i pl. do godz. 16.30, bo potem jadę do swojej kobyły. Nick na pl. Deni a na com. Zapałka1
Jaaa na innym koncie złapałam zestaw bonusowy teraz
a u siebie nic :/
Mnie minęły wszystkie rzeczy z CR, bo złapałam 3000 Equus 😉. No ale dobre i to.
Mam tylko chyba jedną osobę z rv na howrse w znajomych, możecie pozapraszać, nick Irony 🙂.
CzarnaGrzanka, zaprosiłam 🙂
edit:
Czy jest ktoś kto pożyczyłby mi konia 25 lat z um. 0 za coś z CR? Potrzebuję do zadania :kwiatek:
Jakie to są te strony związane z administracją? 👀
Również poprosiłabym o podpowiedź 🙂
a ja złapałam rzepę, idę ze szczęścia dać dla jakiegoś konia
Albo ja nie mam szczęścia, albo te nagrody w gwiazdkach są beznadziejne, złapałam dzisiaj 2 rzepy i lirę 😵
Ja z kolei chodzę już chyba z godzinę po howrse i dopiero jeden raz gwiazdki trafiłam... a tam 3 tys :/
Trafiłam Nyksa 😜
A moja siostra nic nie może znaleźć...
Hej 🙂 Czy mógłby mi ktoś pomóc z dokonaniami? Konkretnie chodzi o nową znajomość w grze i potem rzepkę (nr. 57 i 62). Pisze tutaj, bo wszyscy znajomi dali już sobie spokój z grą, więc grałam bardziej "solo" (typowo z nudów).
Mój nick to Quazi (PL).
E2: Dziękuję za pomoc z nr 57 i 62 :kwiatek:
Witaj Kermitek,
Jeden ze sponsorowanych przez Ciebie graczy zakupił swój pierwszy Kupon w Howrse i jesteśmy bardzo szczęśliwi, mogąc go zaliczyć do osób, które wspierają naszą grę.
Aby wyrazić naszą radość i podziękować Ci za zaproszenie tej osoby, ofiarujemy Ci Kupon!
Udanej zabawy!
Zespół Howrse
Mam już 8 😍 Chyba tylko raz miałam więcej, jak dzikiego kupowałam :P Pójdą na RO, jeśli będą w nich punkty do przeszkód ^^
Trafiłam Nyksa 😜
A moja siostra nic nie może znaleźć...
no i zestaw hery 🙂
Ja nic nie trafiłam, tylko rzepę..
Heh... Ja nie mogę na komputerze kliknąć na Piniacie. W akademiku na laptopie mogłam, a w domu na stacjonarnym już nie mogę...
Cierp1enie, tak, dzięki! 😀
Dementek, daj mi autoryzację, będę Ci klikać 🙂
Dementek, daj mi autoryzację, będę Ci klikać 🙂
Dzięki!