maaaaari - przepiekny jest ten kon 🙂 Gdzie stacjonujecie, ze byliscie w Stadzie na majowce? 🙂 To moje najulubiensze zawody 😀 ceffyl - fajny ten Twoj mlodziak 😉 Agaleon - przejezdzalam ostatnio kolo Twojej roboty jadac... po konia ;p
Nie, nie za "moich czasów" był zwykły, kurzący się okropnie (po zawodach kiedyś wysypawałam piach z majtek, biustonosza, włosów, miałam go pełno w uszach, ustach i nosie), a podłoże było takie: https://picasaweb.google.com/monika.harbina/KJJantarStrykWCzII#5197221609761366370
Angeel hehe, słodziak! moja to wgl nie jest fotogeniczna, uszy rozłoży jak osiołek, albo położy na płasko i jeszcze taką znudzoną minę przybierze i koniec... ;D
[quote author=wiedźma link=topic=79632.msg1545378#msg1545378 date=1349535149] angeel- to zdjęcie z ostatniego posta WYMIATA! PROFILOWE! [/quote] potwierdzam 😀
od dzisiaj przeze mnie dzierżawiona Platyna i nasz dzisiejszy trening 🙂 90cm 1m - stop i skok na zająca :P jedyne zdjęcie z metrówką. i spacer po treningu 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] po raz kolejny ogromne zdjecia