draskaeb, omatkobosko, jaki piękny! 😍 Można wiedzieć, ile Cię kosztowało takie cudo? Może być na pw :kwiatek:
Nabyłam ostatnio ogłowie Start Colorfull czy jak mu tam 😉 i muszę powiedzieć, że jest przepiękne! Skóra wydaje się być naprawdę dobrej jakości, nie taka papierowa jak w Pfiffach czy innych badziewiach z tej półki cenowej. W dodatku ogłowie pasuje mi i do brązowego, i do czarnego siodła 😀
Rudzielec dziś weszła w posiadanie tego oto Wembleya. Oczywiście nie planowałam ale tak sobie wisiało w okserze. 😂 [img]http://www.google.pl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://photos04.istore.pl/7288/photos/big/5098982.jpg&sa=X&ei=CeRpUI2kEM_Tsgblz4BI&ved=0CAoQ8wc4FA&usg=AFQjCNGh0CaOs8QQT-aM7dSvOq5cozzJtQ[/img]
Skóra w hypostorach jest rewelacyjna. Mieciutka i swietnie sie uklada.... Ja uwielbiam swój munsztuk. Zreszta wiele osób go podziwiało w stajni z racji jakości skóry, lakierowanego nachrapnika...no i ta śmieszna cena
anai wymieniam to co miałam do tej pory 😉 Ale ja muszę mieć przynajmniej 3-4 ogłowia bo mój koń chodzi na 3 różnych wędzidłach w tygodniu 😉 I mam totalnego lenia jeśli chodzi o zmianę wędzidła.
Jezu, śliczności!!! No ja mam dwa ogłowia do jazdy (też ze względu na wędzidła), jedno do lonżowania i jedno dla współjeżdżącej 😉 Gdyby nie to, że musze się trochę ograniczyć z zakupami końskimi, też bym się skusiła .
xxagaxx, nie miałabyś jakiegoś kasztana z odmianą pod ręką pod to brązowe cudko? :kwiatek:
śliczne są!
w brązie wyglądają jakby lakierowane były też paski 😉
chyba powoli rezygnuję z artemisa, hypno i BR wyglądają dużo ciekawiej 😉 póki co się nie pali, jak znajdę powód do kupna, np kon "niechcący" zdepcze któreś ogłowie😉 to się bedę kusić😉
Dzięki :kwiatek: te ogłowia są jak dzieła sztuki. Moja kobyła obecnie chodzi w artemisie full, ale wszystko jest na pierwsze dziurki pozapinane, a do nachrapnika musiałam chyba ze 20 dziurek dorobić 😁
xxagaxx, jaki to model tego drugiego ogłowia? Możesz podlinkować? :kwiatek: p.s wiem, że mogę poszukać na hypostore ale tam są takie same ale tylko w kolorze brąz, a to z Twojego zdjęcia to jest to czego szukam! 😉
Poszukuję jakiegoś fajnego ogłowia dla kobyły 😀 Dobrej jakości,raczej bez świecidełek.. zresztą sama już nie wiem 🙄 Mieliśmy jakieś szmatki,rurkowe i z HOOKSa z profilowanym naczółkiem z brylancikami oraz szwedem. I teraz nie wiem czy wrócić do rurki czy może jakiś meksykan. Dopomóżcie!
Isabelle, rudego niestety nie mam, ale może w stajni się znajdzie jakiś co się zmieści w coba to zrobię 😉 Tu jest zdjęcie katalogowe jak wygląda na rudym:
Ja dziś zmierzyłam moje ogłowie z Hypostore. Dziwny ten ful trochę. Dziurki do nachrapnika i pasków policzkowych musiałam dorobić, bo wędzidło mało nie wypadło zwierzowi z pyska a nachrapnik był na chrapach. Za to w obwodzie nachrapnik taki trochę na styk. Ale udało się wszytsko dopasowac i wygląda cuuudnie!
Jutro jak pogoda dopisze postaram się zrobić fotki 😀😀