Ogłowia

sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 września 2012 23:04
ja już sobie wymyśliłam ogłowie jakiego nie ma nikt  😜 pora odkładać do świnki skarbonki i lecieć do P.Marka  🏇
Precelek fotki nachrapnika od p.Marka, szerokość 5,5cm
draskaeb, omatkobosko, jaki piękny! 😍 Można wiedzieć, ile Cię kosztowało takie cudo? Może być na pw :kwiatek:

Nabyłam ostatnio ogłowie Start Colorfull czy jak mu tam 😉 i muszę powiedzieć, że jest przepiękne! Skóra wydaje się być naprawdę dobrej jakości, nie taka papierowa jak w Pfiffach czy innych badziewiach z tej półki cenowej. W dodatku ogłowie pasuje mi i do brązowego, i do czarnego siodła 😀
Pochodnia_kc   Bo my rude zawsze trzymamy się razem <3
30 września 2012 01:11
mam {ciach}
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie w niewłaściwym dziale
Kasix1997   My little Princess
30 września 2012 19:26
Uzywał ktoś, widział na żywo  👀 jak skóra i ogólne wrażenie ?  :kwiatek:

Kasix1997 Jaka  to firma ?
Kasix1997   My little Princess
30 września 2012 20:41
Hooks 😉
Rudzielec dziś weszła w posiadanie tego oto Wembleya.
Oczywiście nie planowałam ale tak sobie wisiało w okserze.  😂
[img]http://www.google.pl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://photos04.istore.pl/7288/photos/big/5098982.jpg&sa=X&ei=CeRpUI2kEM_Tsgblz4BI&ved=0CAoQ8wc4FA&usg=AFQjCNGh0CaOs8QQT-aM7dSvOq5cozzJtQ[/img]
Przyszło do mnie właśnie zamówienie z Hypostore. Ekspresowa wysyła i ta jakość!! Ja się zakochałam absolutnie!
xxagaxx, szalejeszl! Equipe, teraz z hypostore (premiere?) 😉 zrób fotkę, co za cudo kupiłaś!
Skóra w hypostorach jest rewelacyjna. Mieciutka i swietnie sie uklada.... Ja uwielbiam swój munsztuk. Zreszta wiele osób go podziwiało w stajni z racji  jakości skóry, lakierowanego nachrapnika...no i ta śmieszna cena
anai wymieniam to co miałam do tej pory 😉 Ale ja muszę mieć przynajmniej 3-4 ogłowia bo mój koń chodzi na 3 różnych wędzidłach w tygodniu 😉 I mam totalnego lenia jeśli chodzi o zmianę wędzidła.

Mam to samo. Muszę mieć ogłowie na zawody bo nienawidzę czyścić ogłowie
Jezu, śliczności!!! No ja mam dwa ogłowia do jazdy (też ze względu na wędzidła), jedno do lonżowania i jedno dla współjeżdżącej 😉 Gdyby nie to, że musze się trochę ograniczyć z zakupami końskimi, też bym się skusiła .
A jak wypada ich rozmiarówka? Moja konina ma głowę pomiędzy cob a full, a chyba w koncu się skuszę na jakieś ogłowie z hypo bo są cudowne  😍
domcia ja jutro sprawdzę jak wypada full. Ruda77 która zamawiała ze mną wzięła Coby więc do niej uderzaj jakby co 😉
grrr dlaczego nie było mojego rozmiaru  👿
O mamo piękne  😍

domcia406, jak do mnie przyjdą to mogę pomierzyć jak wypadają 😉 Moje poprzednie miało trochę zaniżoną rozmiarówke...
xxagaxx,  nie miałabyś jakiegoś kasztana z odmianą pod ręką pod to brązowe cudko? :kwiatek:

śliczne są!

w brązie wyglądają jakby lakierowane były też paski 😉

chyba powoli rezygnuję z artemisa, hypno i BR wyglądają dużo ciekawiej 😉 póki co się nie pali, jak znajdę powód do kupna, np kon "niechcący" zdepcze któreś ogłowie😉 to się bedę kusić😉
Dzięki  :kwiatek: te ogłowia są jak dzieła sztuki. Moja kobyła obecnie chodzi w artemisie full, ale wszystko jest na pierwsze dziurki pozapinane, a do nachrapnika musiałam chyba ze 20 dziurek dorobić  😁
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
04 października 2012 16:42
xxagaxx to ostatnie to jakiś obłęd  😜
xxagaxx, jeżeli okaże się, że full jest standardowy - ten ostatni też będzie mój  😜
xxagaxx, jaki to model tego drugiego ogłowia? Możesz podlinkować?  :kwiatek:
p.s wiem, że mogę poszukać na hypostore ale tam są takie same ale tylko w kolorze brąz, a to z Twojego zdjęcia to jest to czego szukam! 😉
cieszę się że wam się podoba 😉

MoniaaA
http://hypostore.nl/premiera-athena-zwart-hoofdstel-met-wit-onderlegde-lak-neusriem-zilveren-fournituren.html

Isabelle niestety nie dla mnie, więc nie mogę zrobić zdjęć na żadnym koniu 😉 Może Ruda77 ma jakiegoś rudego to pokaże foty 😉

xxagaxx, o ja ślepa! dzięki!
Czy możecie polecić jakieś ogłowie do 300 zł ?
Myślałam o tych
http://www.gnl.pl/oglowie-wave-p-2806.html
http://www.gnl.pl/oglowie-marie-p-11849.html

Tylko nie wiem jak z ich jakością. Może miał ktoś z nimi styczność ?  :kwiatek:
Poszukuję jakiegoś fajnego ogłowia dla kobyły  😀
Dobrej jakości,raczej bez świecidełek.. zresztą sama już  nie wiem  🙄
Mieliśmy jakieś szmatki,rurkowe i z HOOKSa z profilowanym naczółkiem z brylancikami oraz szwedem.
I teraz nie wiem czy wrócić do rurki czy może jakiś meksykan. Dopomóżcie!
Isabelle, rudego niestety nie mam, ale może w stajni się znajdzie jakiś co się zmieści w coba to zrobię 😉 Tu jest zdjęcie katalogowe jak wygląda na rudym:
Ja dziś zmierzyłam moje ogłowie z Hypostore. Dziwny ten ful trochę. Dziurki do nachrapnika i pasków policzkowych musiałam dorobić, bo wędzidło mało nie wypadło zwierzowi z pyska a nachrapnik był na chrapach. Za to w obwodzie nachrapnik taki trochę na styk. Ale udało się wszytsko dopasowac i wygląda cuuudnie!

Jutro jak pogoda dopisze postaram się zrobić fotki 😀😀
Ruda77,  a wszystko by sugerowało, że jesteś w posiadaniu "rudego" 😉 bardzo dziękuję za fotkę :kwiatek:

nie wiem czy mi się ten brąz podoba. z jednej strony ładny, ale nie jestem do konca pewna 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się