oj tam, ja tu gest mam, a ty wybrzydzasz 🤣
nie wybrzydzam, nie wybrzydzam :kwiatek:
calore ups.. no to nie kliknę 😉
Egonowa dziękuję, bardzo mi na tym zależy :kwiatek: Mam już 3 kosmiczne konie, chciałabym jeszcze dwa 😍 Odwdzięczę się czymś z CR :kwiatek:
Egonowa, jakoś sobie poradzę ;p
Cierp1enie kliknęłam na com 😉
ja mam 4 planety i za Ziemię też liczę 😀
w sumie w tym klikaniu łatwo jest zdobyć boskiego, lubię takie promocje a nie takie że tylko w RO można znaleźć albo w loterii wygrać .. przy tym nigdy szczęścia nie mam a tak zawsze zgarniam boskiego 😀
Czy jest ktoś z kim mogę 'podzielić się' kontem dosłownie na tą noc, żeby mi kliknął o 3😲0? 😁
właśnie oporządziłam 440 koni 😵
wow! 10 osoba z rankingu ma "tylko" 436 😁 do zadania z kolekcji?
nieee ... pd zbieram do hodowli 🙂
ranking tak przy okazji 😀
Cierp1enie, tak, ale nie obiecuję, że każdej nocy, bo kiedyś muszę spać 🙂
wabankowa, mogę Ci udostępnić?
wabankowa, ale w kolekcjach (trofeach) jest też zadanie, żeby być w 100 w jakimś niekońskim rankingu 😉
no jest xD
a udostępniajcie, wstaje przed 4 żeby poklikać sobie xD
Czy jest ktoś z kim mogę 'podzielić się' kontem dosłownie na tą noc, żeby mi kliknął o 3😲0? 😁
Zapomniałam dodac że chodzi mi o .com :kwiatek:
You have 1 pending help request that hasn't been accepted by your friends yet.
bardzo proszę :kwiatek:
fin - poszło ode mnie współdzielenie
ja w nocy nie mogę raczej, ale jak coś to kliknę wam, zostawię kompa włączonego, zazwyczaj koło 5😲0 wstaję do wc 😀
Wabankowa a klikasz na pl czy com? 😉
Mam passa na com. Oddam za kupon lub RO na PL.
Nie ma któraś ogierka kłusaka do pokrycia z PG minimum 553?
Ja z kolei dam 2 HoP'y za to samo lub 2 kupony na PL 😉
Do zadania na .com: czy jest ktoś, komu mogłabym sprzedać konia za 10 000 tys. equus, a ten następnie mi go odsprzedał? :kwiatek:
Czarownica na pl 😉 ale na com też wejdę 😉
no dobra wstałam, kliknęłam Ci calore właśnie 🙂 kolejny na com o 9😲0 mamy
zaraz kliknę na pl 🙂
malinowaa, mogę kupić, ale odebrać go będziesz mogła dopiero po 10 dniach, bo inaczej nie można. Będę w grze ok. 14. W razie czego wystaw na Zapałkę1 (chyba że na com. można oddawać od razu)
proszę znajomych z com o klik, brakuje mi jednego by przejść na nową piniatę
wabankowa ale mi właśnie na pl pasuje 😀
kogoś mogę zaprosić na com żeby poklikać sobie nawzajem? :kwiatek:
olciiik - właśnie Ci kliknęłam 🙂
ja pozapraszałam w wątku na forum i teraz nie zalega mi długo. Jest specjalny wątek utworzony do szukania znajomych do klików.
ja klikam na wszystkich, którzy proszą, na pl i com. 🙂
no dobra wstałam, kliknęłam Ci calore właśnie 🙂 kolejny na com o 9😲0 mamy
zaraz kliknę na pl 🙂
aaa, dzięki! 🙇 myślałam, że jakieś zwidy mam o 6 rano, jak weszłam kliknąć 😉 te następne zadania to też ty? jeszcze większe dzięki! :kwiatek:
malinowaa, mogę kupić, ale odebrać go będziesz mogła dopiero po 10 dniach, bo inaczej nie można. Będę w grze ok. 14. W razie czego wystaw na Zapałkę1 (chyba że na com. można oddawać od razu)
możecie wymienić się różnymi końmi przecież 😎