Bryczesy

Passion, no, właśnie, rozciągną się. Jedne bryczesy mi się w ten sposób rozciągnęły. Owszem, po paru praniach, choć dość lekkiej eksploatacji (jeździłam wtedy w szkółce ze 2-3 razy w tygodniu), ale żeby o cały rozmiar...? a nawet i dwa...?
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 października 2012 22:54
kiedyś u nas w ogłoszeniach było sporo firmowych bryczesów w przyjemnych cenach. nie wiecie, gdzie teraz szukać ESów za ~350 zł? jakiś sklep ma może wyprzedaże?
Zamówiłam Pikeur Termobryczesy Lucinda Softshel - hihi i Pani mnie nastraszyła, że one małe wypadają i trzeba rozmiar większy... Zobaczymy - jak kurier przyjdzie 🙂

dokładnie
okej, zlamalam swoja bariere wydawania najwyzej 80zl na bryczesy :P
ale tylko o 10 zl, chyba moge sobie wybaczyc, bo ide dzis na poczte odebrac bryczesy na ktore choruje od roku  🤔wirek:
A na jakie bryczesy za 90zł chorowałaś?
😀
no tyle to one normalnie nie kosztuja, ale upolowalam w tej cenie Pikeur Lucinda z flexami 😀
Co?? gdzie? 🙂
no nowki ze sklepu to nie sa oczywiscie, ale ja chyba zadnych bryczesow nie mam nowych😉 na te co nosze w sklepie mnie nie stac 😉 byly wystawione na revolcie chyba z cale 3 minuty😉
No to miałaś fuksa 😀 A moje Esy niby tak troszke luźnawe, ale bez tragedii jesli chodzi o noszenie  w "pozycji stojącej", o tyle w siodle mam wrażenie, że jak podnoszę tyłek, to lej zostaje przy siodle  🤔wirek: Chyba jednak są troszkę przyduże 🤔
a ja nadal poszukuje fioletów >.<

W Szczecińskim Cavallo b. długo wisiały ciemnofiloetowe pikeur lugana kilka par. Zadzwoń do nich.
😀
no tyle to one normalnie nie kosztuja, ale upolowalam w tej cenie Pikeur Lucinda z flexami 😀

Rozmiar 164?
czemu pytasz?🙂 nie, nie 164🙂
Bo własnie takie były w ogłoszeniach za 90zł
158 chyba wlasciwie😉
wlasnie przymierzylam i juz je uwielbiam😀
szkoda tylko ze ten model nie ma takich fajnych kieszeni jak meredith 😉
masz kieszonke na suwak  😉 za te takie pieniądze nie narzekaj  🤬
a w zyciu nie narzekam, flexy mnie urzekly  😍
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 października 2012 19:08
ale fajnie leżą i tyłek super wygląda 😀  😁
faith, to miałaś szczęście, bo to rewelacyjne bryczesy. Sama nie dawno nabyłam takie od jednej z użytkowniczek forum (nick mogę podać na pw) i już są moim numerem jeden razem z ES Vici 🙂

edit. mała zmiana, żeby nie było reklamy 😉
hahaha, dzieki dziewczyny 😀 tez jestem bardzo zadowolona, myslalam ze bedzie problem z rozmiarem ale sa bardzo elastyczne 🙂😉)
Hmm to może mój tyłek tez będzie dobrze w nich wyglądał  😂
a czemu milaby wygladac zle?🙂😉
Bo generalnie go nie mam  😵
a to nie wiem, tego nie przezylam w sumie nigdy 🙂 ze spodniami raczej tez nie mam problemu, tyle ze kieszeni nie moge miec za szeroko rozlozonych🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
06 października 2012 07:51
sei kilka Euro-Starów jest w promocji w Amigo  😉
Tutaj pare linków:
białe ES
granatowe ES piękne  😍 Takie połączenie kolorów chciałam zawsze mieć, ale niesty nie mój  rozmiar, no i teraz to nie opłaca mi się kupować bryczków
beżowe ES
grafitowe i czarne ES
grafitowe i beżowe ES
seiteki   "Always remember don't make bunny cry"
06 października 2012 08:13
bardzo chętnie kupie fioletowe bryczesy z pełnym lejem w rozm 40 😉)
Ja się zastanawiam nad tymi ES bravour, bo akurat mój rozmiar, ale jakoś nie jestem przekonana do prążków 😉 Jakieś opinie co do tego modelu? Krój dla jakichś konkretnych sylwetek damskich?
zakochałam się w tych granatowych ESach !! aaa tylko nie mój rozmiar🙁
Ja mam jedne prążkowane ale euroraidinga(nie wiem jak sie to pisze) i są supr,jedyna wada tych spodni to to ze po paru jazdach rozciagaja sie w kolanach,ale po praniu jest juz ok.niestety nie wiem jak ES
Nasturcja-Renata prążek  🤔
A te prążkowane to nie są jakieś przedpotopowe modele?
Oczywiście że są. Mają 100 lat  🤣

Jak to sa Lugany...

http://allegro.pl/bryczesy-pikeur-lugana-bezowe-i2687710692.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się