znalazłam jeszcze kilka 😀 przepraszam za wsiurski podpis, ale to było mniejsze zło 👿 nie wyratowała się z tego, prawie się wywalili, ale niestety przeszkoda mi zasłoniła ciąg dalszy :/
Tak rozważałam czy to Dofi, ale nie wierzę, że taki ruchliwy. Jak go lonżowaliśmy kiedyś to skończyło się tak, że ja z kawałkiem jabłka (własnego śniadania) biegłam przed grubasem żeby się ruszył 😁 Kochane koniska 💘
(Te fałdy tłuszczyku na pierwszym powinny mnie przekonać 😁 ) 🚫 Masz jakieś zdjęcia Gorana? 👀
Mówi się, że nie należy kalać własnego gniazda, czy jakoś tak, ale sorry Ewik, musiałam 😵 😂 (gdyby ktoś miał wątpliwość, czy na serio nie sieję tu sodomy i gomorii, to koleżanka genialnie uchwyciła "odpowiedni" moment podczas zsuwania się po zadzie)
Ja też ma fajny upadek,mój kon jakieś rok temu.Koleżanka chciala sie troche popisac jaki to z niej super jezdziec i niestety po kjednym kółku zaliczyła glebe🙂 Wyglada dosyc groźnie,ale nic sie nie stalo🙂 Generalnie z tamtego okresu mam dużo zdjęć takich chwil 😀
moja ostatnia jazda zaczela sie obiecujaco, tylko pancia zapomniala ze wroble sa miesozerne i zjadaja 500kg konie.Wiec kon wlaczyl nitro i postanowil sie ewakuowac 😁