koniara79, kurcze te z hali jest rewelacyjne taka chwila złapana na biegiem można sobie dopisać co to za historia .... wygina się pięknie na lonży po łuku ... czy dygnął i chciał zwiać 😉
hehe z tym wyginaniem to tak ładnie było, bo goniła jak wariatka na tej lonży - musi się nieco ogarnąć, bo chyba przerwę miała 🙂 swoją drogą to koń jednej z revoltowiczek 😉
koniara79: Świetny pomysł 💘 jotsa: W 1 bym wymazała literę (S), ale poza tym jest bardzo fajne 😉. W 2 bym trochę inaczej ubrała modelkę, a w 3 jest coś z balansem bieli, albo mnie monitor myli.
jotsa - drugie bardzo fajne tylko brakuje ostrości na twarzy modelki, najostrzejsze wydają się części ciała w które modelka by pewnie wolała by nikt jej nie zaglądał 😉
Kupiłam na ebay'u, na allegro też się trafiają. Mój był w pęczku z drugim Revuenonem ( 50/1.8, bliźniak Pentacona ), tego jeszcze nie miałam okazji bliżej poznać, ale przy zbliżającej się wielkimi krokami jesieni z pewnością niedługo to zrobię.
a gdyby ktoś sie przeraził czerwienią na pysku i gdzieniegdzie na szyi, to wyjaśniam, wieczorem na kolacje były czerwone buraczki, a na śniadanko marchewka 😉