A kiedy te zawody? W ten weekend? 😉
tak, w ten weekend...
mistrzostwa regionu i regionalki...
Ada, siwa... fioletowe ochraniacze i logo Zbyszko z boku... ;p
btw jedziesz mistrzostwa regionu czy regionalne?
Jeżeli ktoś by się wybierał z Łodzi i miałby wolne miejsce w samochodzie, to bym się podczepiła :kwiatek:
mistrzostwa 🙂 breakawayy zabrałabym Cię, ale akurat na te zawody mam pełno osób które ze mną jadą 🙁
Szkoda, w każdym razie powodzenia! Jeżeli uda mi się dotrzeć, to będę z aparatem, postaram się porobić zdjęcia 😉. Zawody są przez sobotę i niedzielę?
a mnie doszły słuchy że w klubie jezdzieckim Salio będą organizowane zawody towarzyskie , najbliższe ponoć juz w październiku
Mają być 13 października, jest nawet stworzony event na facebook'u (
http://www.facebook.com/events/415977148465447/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited), ale żadne towarzyskie tylko regionalki.
malinowaa , towarzyskie 🙄
Macie rację! O ja głupia, czytać nie umiem. 😵
Ja chyba będę jako fotograf.
podłoże kwarcowe. sensowne opłaty. może być fajnie. wystartować nie wystartujemy, ale może wpadnę z aparatem na rozeznanie 🙂
A gdzie znajduje się ten klub? Da się tam dojechać komunikacją miejską? 😉
będziemy napewno , czy z koniem - zobaczymy 😉
Besiekierz Rudny(blisko Kęblin) , pewnie jakiś gminny autobus tam chodzi ale nie wiem jak to wygląda w soboty
jeżeli będę jechać to mogę kogoś zabrać na trasie w łodzi albo ze zgierza 🙂
O, to jakbyś miała miejsce, to ja się chętnie podczepię 😉.
ale w salio na tych towarzyskich, to jakbym jechała N i na czysto by poszło to już jest oczko ( do licencji 2 stopnia) czy tylko na ragionalkach się zbiera? 🙂
Myślę, że oczka to zbierzesz tylko na zawodach regionalnych.
oczka tylko na regionalkach
może też bym pojechała...
szkoda, że nie mają na stronie zdjęć ośrodka
oczka tylko na regionalkach
i ogólnopolskich
może też bym pojechała...
szkoda, że nie mają na stronie zdjęć ośrodka
Na profilu fejsa są fotki.
łaaaadnie 🙂
ładne zdjęcia będą jeśli pogoda dopisze :]
Ładny ten ośrodek, serio 😉. Ale ceny mają trochę z kosmosu... Chyba że takie są w tych rejonach realia, nie znam się w sumie 😉.
No troszkę sporo, ale bez tragedii 😉 Ciekawe jak z hotelem... chociaż i tak troszkę daleko z centrum łodzi jak się samochodu nie ma 🙁
No wyczytałam, że 20km, to faktycznie troszkę drogi niestety... Ale na zdjęciach wygląda bardzo fajnie 😉
Najprościej zadzwonić i zapytać 😉 Hali jeszcze nie ma, to może nie będzie tak dużo.
najlepiej spytać czy w ogóle mają w ofercie hotel dla koni 🙂 a ceny mają powiedziałabym normalne.
Czyli w okolicach Łodzi cena za trening to koszt ok. 80zł, a nawet 100zł? 😵
Zależy kto ten trening prowadzi.