Końska rewia mody cz.VI (2012)

zalcia97 i to gniade i to gniade, a mi się bardziej podoba Landziol w tym emeraldzie 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
25 września 2012 09:00
zalcia, w Negro fajnie, ale Emerald na obu mi się bardzo podoba! 🙂

huzarova, Hazel wyglądałby super, skuś się 🙂
wątek zamknięty
palemka no mi chyba też 🙂 dzięki  :kwiatek:
Livia dziękuję.  :kwiatek:
Jednak dobrze,że go kupiłam :P
wątek zamknięty
Witam serdecznie wszystkich, czytam forum od dawna, podziwiam wasze piękne zdjęcia i postanowilam nieśmialo pokazać się z moim futrzastym przyjacielem. Dzięki temu forum dowiedzialam się jak nazywa się moja pasja wiem już, że jestem szmatoholikiem. Z moją kolekcją nie dorastam większości do pięt bo aktualnie tylko 2 z moich cudeniek są ES lub ESKADRONA. Więc na poczontek Lotos w Eskadron N.G.

A tu zbliżenie na sam czaprak.
wątek zamknięty
Lotoska  mi się NG strasznie nie podoba  🤔
wątek zamknięty
zalcia97 ja też na początku nie bylam pewna czy wart jest kupienia ale spodobaly mi się te kolory, no i jednak to coś innego. Ale jak kurier dostarczyl paczkę to bylam milo zaskoczona. I przekonalam się do tego konkretnego modelu reszta też nie do końca mi się podobala.
Mam jeszcze kilka zdjęć mojego konia w moich kompletach ale to HKM,Y albo inne więc nie wiem czy nadają się do wstawienia tutaj.
wątek zamknięty
a mi tam się podoba😉 fajnie Lotos wygląda w tym kompleciku🙂 pokaż reszte🙂
wątek zamknięty
No to jeszcze Lotos k kompleciku HKM Combo khaki

mam nadzieję że się tu nada  ❓
wątek zamknięty
Lotoska w HKM ślicznie 🙂 Tu nie musi się nic nadawać, wrzucasz takie zdjęcie jakie masz i chcesz 😉
wątek zamknięty
Lotoska ja tam wolę HKM niż Eskadrona. NG naprawdę im nie wyszło...

A ja mam na zdjęciach komplet Jarpolowy 😀 Cudo po prostu 😉

wątek zamknięty
Laguna, nawet na zdjęciach są okropne, macałam tylko next generation, solidne, ale też mi się nie podoba
a jaki brillant beżowy kupiłaś? gdzie takie duże zakupy zrobiłaś?
pokaż tego ripstopa i brillanta
zalcia97, Landziol wygląda super  😍  niby oba gniade.... a tak różnie wyglądają w emeraldzie
wątek zamknięty
xxagaxx, masz zdjecia z bliska? Zapowiada się ciekawie  😀
Co myślicie o ance navy na skarego/karego?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
25 września 2012 15:15
gdyby ten herb był w nieco innym miejscu a nie tak blisko brzegów to byłoby super 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, pad cudny, ale to już mówiłam wcześniej. No i w brązie pięknie wyglądacie, to ogłowie bajka, tylko co tam się dzieje z podgardlem? ( i jaki masz piękny fraczek, kurczaczki, fajnie wyglądacie, czuję się jak lizus )
wątek zamknięty
lotoska  , coś to siodło nie jest za bardzo dopasowane..
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
25 września 2012 15:28
zalcia zgadzam się, Landzio lepiej 😀 I jakie on ma karczyyycho  💘 Cypka też tak przypakuj bo normalnie przepaść!
wątek zamknięty
wątek zamknięty
laski!!
jak tam z jakością czapraków br? http://animalia.pl/produkt,25210,br-czaprak-event-ujezdzeniowy-champagne.html bo cena kusząca i podoba mi się. Chciałabym kupić sobie by mieć taki odświętny.
wątek zamknięty
A do mnie dzisiaj  dojechał czarny ES, w sobotę premiera, jak pogoda dopisz obfocę

xxagaxx masz jakieś zdjęcia na sucho?

wątek zamknięty
zalcia97 na Twoich dwóch gniadkach emerald wygląda po prostu hipnotyzująco 🙂

Brzask ale ciekawy kolor 🙂

sei petrol 😜

Fantazja kolory idealnie dla niej!

xxagaxx kremik spoko, ale cały brązowy sprzęt + fraczek + oficerki = bomba 😀

przy okazji chciałam Wam podziękować za miłe słowa o Aqim w copperze :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: sorki za zapłon
wątek zamknięty
xxagaxx masz jakieś zdjęcia na sucho?

Ma i wstawi - dziś były fotki robione 😉 A ja tylko potwierdzę, że widziałam dziś na żywo i czaprak jest OBŁĘDNY!
wątek zamknięty

xxagaxx - nie no, napatrzeć się nie mogę! Cudownie wygląda.
wątek zamknięty
a to jakiś nowy model jarpola czy robiony na zamówienie? super wygląda
wątek zamknięty
No naprawdę piękny ten Jarpol!! 100% moja kolorystyka.
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
25 września 2012 20:56
sei, Niestety co osoba to opinia. ostatnio jak Livia wstawiała swoje pady to też było źle bo herb za wysoko i na przeszyciu 😉 nie da się i wysoko i nie na przeszyciu jednocześnie 😉
Martuha, robiony na zamówienie.
wątek zamknięty
I te cuda robione na zamówienie podobają mi się najbardziej, nie trzeba czekać aż w jakiejś kolekcji będzie coś tam...

Mam nadzieję że w niedzielę odbiorę mój padzik i przy okazji poznam CB  😉
wątek zamknięty
Fantazja dziękuję! :kwiatek: To prawda,bo Cypek jest takim typowym, ładnym gniadkiem,a Landzio bardziej brudny. Ale pasuje mu 😉
Anderia dziękuję.  :kwiatek: Zanim Landziowa dupka będzie taka jak Cypka to jeszcze trochę czasu minie 😀. W ogóle Cypek jakoś na zdjęciach wychodzi na takiego mało umięśnionego xd. a w rzeczywistości to jest mały pączuś, ale ma taką kondychę :P Land wygląda lepiej na fotce, ale jest duży i teraz rośnie właśnie wszerz,to inaczej wygląda też 🙂
disco dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
korsik będę miała pewnie do końca weekendu lepsze foty 😉

Navy na skarego będzie ok, ale dla mnie bez szału 😉

anai ale bądź lizusem, mi nie przeszkadza 😉 Konisko po prawie półtorarocznej przerwie wystartowało w zawodach to się trzeba było odstawić 😉 A z podgardlem nic nie jest nie tak. Ono jest w taki dziwny sposób zamontowane 😉 Nie przechodzi przez naczółek. Jest doszyte oczko, za zagłówkiem.

Louisa dostanę mam nadzieję niedługo 😉

disco ha ha widzę że ty też masz zamiłowanie do brązów 😉

BlueHorse szpiegu ty ;P Jak pani fotograf mi przyśle to wstawię na pewno 😀

Cierp1enie :kwiatek:

Dzionka na żywo wypada jeszcze lepiej 😀

deborah powinnaś te czapraki mieć normalnie w ofercie. Ja się zakochałam na maxa. I pewnie zamówię u Ciebie odwrotność kolorystyczną tego 😉

Tu macie większą fotę padu, choć mam tu minę jakbym chciała kogoś zabić  😁

wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
25 września 2012 21:36
xxagaxx, majstersztyk, serio. Dopracowane w najdrobniejszym szczególe, jak dla mnie bosko.
wątek zamknięty
Laguna, nawet na zdjęciach są okropne, macałam tylko next generation, solidne, ale też mi się nie podoba
a jaki brillant beżowy kupiłaś? gdzie takie duże zakupy zrobiłaś?
pokaż tego ripstopa i brillanta

Pokażę, jak tylko zrobię fotki na modelu 😀
Beżowego brillanta z kolekcji lavender.
"napadłam" na poznańskiego Pegaza. Jakby ktos szukał czegoś konkretnego ze starych kolekcji to mogę podpytać, bo bede tam znowu na poczatku przyszłego tygodnia.
Kończą mi się lokaty i mam zamiar jeszcze sporo rzeczy dokupić 😎 Tym bardziej, że dojedzie wttedy do nich nowa kolekcja 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.