Nasturcja-Renata mam Indian Reda i niestety jak na pad jest on dość cienki i sztywny 🙁 A na pewno w porównaniu z Caballem czy starą Anką. Żeby nie być gołosłowną, dzisiejszy Dzionek w tymże Indianie. Z bluzą pod kolor 🤣
Czy mogłaby mi jakaś dobra duszyczka ubrać Aramisa w Eskadrona Nici Hazel? Będę wdzięczna, bo nie mam na tym komputerze photoshopa .. Koń: szmatka: klik
Wydaje mi się, że hazel Wam się na Aramisie nie widzi, bo ten kolor tak naprawdę nie wygląda jak na przeróbkach, a maść konia na tym zdjęciu jest dziwnie oddana. Według mnie w rzeczywistości będzie ładnie.
wilczyk, wymodelowana, dziękuję za przeróbki :kwiatek: Chyba jest tak jak mówi Fin, bo mi się wydaje, że będzie fajnie 👀, trudno, najwyżej puszczę w świat 😉
huzarova, postaram się zaraz znaleźć w Twojej galerii lepsze zdjęcie i zrobić przeróbkę bardziej oddającą kolor czapraka, bo tu u dziewczyn wyszedł jak brązowy, a on wygląda jak lekko wyblakła pomarańcz 😉
fin, te zdjęcie też nie najlepiej pokazuje maść Aramisa, który powoli wraca do bycia karym koniem 😁 Jednak ta przeróbka jeszcze bardziej mnie do hazela zachęciła, dziękuję :kwiatek:
Dramka, juliadna, Cierp1enie dziękuję :kwiatek: Jak w niedzielę nie będę jechać nigdzie na zawody i mojemu tacie będzie się chciało trzymać konie i będzie dobra pogoda, to znów coś obfocę 😀iabeł: I chyba będzie to w końcu Hortensia 😍