sklepy internetowe
plus gigant dla sklepu dobry-kon.pl - bardzo miły kontakt tel., ekspresowa przesyłka 😅
plus dla bergo - pomimo błędnych info na stronie, ze produkt jest dostepny. tego samego dnia przyszedl mail ze nie ma i czy chcę czekac na dostawę czy mają oddac pieniążki. Zapytalam ile czekac. dali znac rownie szybko, poczekalam. doszlo. super.
Ale jeszcze większy plus dla equi-pointa za sympatyczny i łatwy kontakt z klientem, oraz szybciutką wysyłkę. Oraz przeróżne gratisy :-)
Niestety jest tak, ze nie ma możliwości posiadanie wszytskich rzeczy jakie ma okser na swojej stronie na stanie. Po prostu nie ma, taki sklep jeszcze nie istnieje bo musiałby mieć magazyny większe niż Tesco. Fakt jest taki że okser oferuje jednak bardzo duży wybór. Ciężko mi tylko powiedzieć dlaczego nie informuje sam z siebie klientów że będą dłużej czekać. Wydawało się że mają fajny system informatyczny który powinien sam pracownikom przypominać o takich rzeczach. Tak powinno być w sumie.
Ja tam korzystam zamiennie ze sklepów Animalia, GNL i Amigo. Zastrzeżeń nie mam.
Szczerze mówiąc ja w Okserze nie widzę żadnych pozytywów. Ile rzeczy na ich stronie jest dostępne od ręki? Ja rozumiem, że wszystkiego co oferują mieć nie mogą (pytanie po co w takim razie oferują), ale u nich nie ma praktycznie nic. Brak informacji i perfidne zwodzenie klientów to szczyt bezczelności, tym bardziej, że na zamówienia u nich czeka się bardzo często kilka miesięcy. Ze zwrotem pieniędzy jest tak samo. Nigdy nie ma kogoś, kto jest odpowiedzialny za te rzeczy i zawsze trzeba czekać na kontakt, którego później oczywiście nie ma, więc dalej samemu trzeba się upominać o swoje. Ja rozumiem, że każdemu mogą zdarzyć się wpadki, ale w przypadku tego sklepu wpadką można nazwać sytuacje, kiedy zamówienie będzie zrealizowane bez zastrzeżeń.
Do Oksera nic nie mam, oprócz tego, że czas gra tu znaczą rolę, bo trzeba czekać na towar za nim go skompletują i wyślą pod wskazany adres. Nigdy z nimi problemów nie miałam, oprócz ich własnej wpadki, gdzie wysłali mi, nieco innego ogłowie niż zamawiałam. Mimo wszystko, wolę od nich np. Amigo, bo oni zadzwonią, poinformują, że na stanie tego nie mają, albo w danym kolorze i zasugerują inne wyjście bądź powiedzą, kiedy to najszybciej ściągną.
Ja jak dotąd z Okserem problemów nie miałam, ale też zawsze pytałam czy daną rzecz mieli na stanie 😉
Polecam GNL, szybciutko, sprawnie i byłam na bieżąco z moim zamówieniem 🙂
Ja 2 razy zamawiałam w okser.pl-żadnych problemów,a teraz zamówiłam znowu i czekam chyba miesiąc 😵 Za to bardzo duży + dla gnl
ekuss, gnl wyslal ci cos za granice? maja taka opcje?
ikarina- tak,nie było problemu. To samo okser, konik i mustang. Wydaje mi się,że skoro kupuję coś co nie kosztuje 20 zł i płacę za przesyłkę to im się opłaci 🙂
Ja 2 razy zamawiałam w okser.pl-żadnych problemów,a teraz zamówiłam znowu i czekam chyba miesiąc 😵
Ja od 16 sierpnia czekam na ochraniacze z Oksera 😵
Przypomniało mi się, od 9 sierpnia czekam też na paczkę ze sklepu
www.equestrian-equipment.pl 🤔
co się dzieje z equistrian-equipment.pl ???? Strona nie działa.... 😵
ja zamawiałam z tego sklepu raz i mogę go polecić, bo wszystko było zgodnie z opisem 😉
Także z mojej strony
+ dla sklepu
www.equistrian-equipment.pl
A zna ktoś dokładny adres tego sklepu? On jest w Warszawie, tak?
co się dzieje z equistrian-equipment.pl ???? Strona nie działa.... 😵
FB działa normalnie, ostatni wpis z wczoraj więc brak strony to pewnie usterka techniczna
Na maile eq-eq odpisuje, bo właśnie dostałam wiadomość, że moja paczka zostanie dzisiaj (w końcu...) wysłana 😀
Ode mnie wielki PLUS dla MKsklepu, leczenie konia z nimi to czysta przyjemność 😀 Jednego dnia zamawiam, następnego paczka już u mnie 👍
wielki + dla mksklepu, mimo długiego czasu oczekiwania (jeden najważniejszy suplement :zemdlal🙂 pani wszystkich informacji udzieliła mi telefonicznie, gdyby każdy sklep miał taką obsługe... 😅 😅 :kwiatek:
Jak zwykle wielki plus dla sklepu Arcus! Super promocje, miła obsługa, wszystko szybko i elegancko. Sklep wzorowy!
Czy ktoś wie co się dzieje ze stroną ihaha? Od wczoraj próbuję wejść, ale pokazuję się komunikat, że strona www niedostępna 🙁
Czy ktoś z Was miał do czynienia ze sklepem Eqwest (to samo co Equiversum, tylko, że ichniejszy dział western)?
Zamówiłam prawie 1,5 miesiąca temu tam ostrogi. Po 3 tygodniach miały być do odebrania. I cisza.
Piszę do sklepu i dostaję odpowiedź, że będą za 10 dni w następnej dostawie, bo w poprzedniej nie dotarły i jak będą, to się odezwą. Ta następna dostawa miała być w piątek 21. Mimo, że napisałam do nich maila, nadal zero odzewu.
Ki c**j za przeproszeniem?
Nie wiem, czy żądać od nich jakiejś rekompensaty np. rabatu za długie oczekiwanie czy wycofać się z tej transakcji., tym bardziej, że ostrogi west nie są jakimś super tanim towarem- te 100 zł kosztuja i to te z niższej półki. Szczęście chociaż, że wybrałam odbiór osobisty i zaplatę przy odbiorze wiec nie było by problemów z ewent. zwrotami.
Żałuję teraz, że nie zamówiłam w hatatitli tych ostróg, kiedy zamawiałam do nich paski. dałabym więcej, ale przynajmniej gwarancja, że towar dostępny od ręki.
Kolejny plus dla mksklep - doskonała komunikacja i przesyłka błyskawiczna. Okser zawiódł mnie totalnie. Zamówienie złożone miesiąc temu, na stronie informacja, że produkt dostępny w ciągu 7 dni... Żadnej informacji na bieżąco, że jest problem, cokolwiek. Rozumiem, że sklepów nie stać na magazyn wielkości Tesco, ale na stronie powinna być rzetelna informacja. Jeśli produkt będzie dostępny po miesiącu to właśnie taka informacja powinna znaleźć się na stronie. Tylko, że niewątpliwie taka jakość usługi, nie przyciągnie klienta.
Mistral, nie chce cię martwić, ale przy equiversum, to nawet okser ma króciuteńki czas dostawy i świetną obsługę.
jesli chodzi o Eqwest to ja rok temu jakos w sierpniu zamówiłam tam wedzidło i do tej pory go nie mam:p Na szczescie tez wziełam za pobraniem i po jakis dwóch miesiacach pytania się o nie po prostu odpusciłam i przestałam cokolwiek pisać ale zamówienia nigdy nie anulowałam więc mozna powiedzieć, ze juz ponad rok na nie czekam:p
Mega plus dla dobry-kon.pl , paczka doszła szybciej niż się spodziewałam :kwiatek:
To w takim razie wypinam się na Eqwest i szukam gdzie indziej. 😀iabeł:
Pytanie tylko, gdzie jeszcze we Wrocku dostanę sprzęt west, prócz tego nieszczęsnego Eqwest i Hatatitli (patrzyłam przed chwilą- sporo niedostępnych towarów mają)?
wielki minus dla Equiversum. Miesiąc temu złożyłam zamówienie, na mejle nie odpowiadali, jak dzwoniłam cały czas mnie zwodzili, że na drugi dzień już na pewno wyślą. Dzwonię w poniedziałek - ojej, nie wysłaliśmy? Akurat tylko Pani paczki nie ma w systemie. Mają odesłać kasę w przeciągu 2 dni....mhmm....szczególnie, że dzisiaj mija 2 dzień....Szkoda nerwów na ten sklep.
Mam propozycję. Może jest ktoś chętny kto chciałby "odświeżyć" listę sklepów z pierwszej strony? Większość tam wypisanych albo nie istnieje albo nie działa i chyba nie wszystkie zostały uwzględnione. 🤣 💃
Oksera nie polecam. Niby towar miał być sprowadzony w ciągu 14 dni, a tak naprawdę czekałam 2 miesiące na połowę zakupów, bo druga część wogóle nie przyszła. Pani do mnie dzwoniła około tydzień po złożeniu zamówienia, mówiła czego i czego nie ma, pytała czy chce poczekać na resztę czy już odebrać zakupy i że reszta będzie w przeciągu kilku dni. Poczekałam, bo chciałam pojechać do nich tylko raz po to wszystko. No i poczekałam sobie dwa miesiące, a części rzeczy jak nie było tak nie ma.
Produkty były dokładnie takie jakie zamawiałam, ale ile można czekać na przesyłkę?
Dzisiaj zamawiam z Końskiego Świata. Mam nadzieje, że przyślą mi w miarę szybko czapraki 😉
co jest ze stroną ihaha??
klocki do siodeł Wintec teraz tylko w pasi-koniku? Były w ihaha ale strona nie działa... 🤔