Perlica przy podeszwie gł od wewn strony. Sprawdzałam inne , nawet inne modele i też miały. I się zastanawiałam czy tylko u mnie były jakieś felerne czy wszystkie tak mają ? Ale możesz być spokojna - nie przeciekają. Sprawdzałam w wannie
gdyby kogoś interesowało to tu jest zdjęcie drugiego zestawu skarpetek (te niby brązowe są czarne, zdjęcie jest z telefonu niestety) i pojemnika za 25zł, może ktoś skorzysta 😉 znalazłam też książkę dla dzieci o koniach, ale nie pamiętam ceny 😉
a ja kupilam te krótkie i są rewelacja - wygodne, mięciutkie... (nie to co te biedronkowe;/) ale...normalnei nosze 39, a te 39 sa ze 2 numery za duze..no 1 na grubasną skarpete.... i nie moge wymienić 🙁 w 1 powiedzieli ze musze w tym co kupiłam, w innych chcieli, ale rozmiarów nie ma 🙁
a nie kupiłąś przypadkiem 38 ? 😜 eh tak to jest jak sie nie jedzie osobiście i nie mierzy tylko zaklada że "zawsze w lidlu mam buty 39 a ciuchy M"- dostaną innej firmy i kicha ... na pocieszenie znajomy, ktory oblecial chyba cale miasto (a w zasadzie 2 miasta) za wymienią, przywiózł mi skarpety. ciekawe czy dobre bo stope mam wlasnie 39 i raz dobre sa te do 38 a raz 39-42 😉 sie zalamie jak pieta mi wypadnie na łydce 🙄
no owszem, 38. Ale już w nich sporo przechodziłam ;p
no patrz jak trafilam 😉 nie no jak je jednak kochasz to nie bede wyludzac :P czyli da sie chodzić w za dużych? ja tylko mierzyłam "tak o" bez rozrywania nawet tego sznureczka plastykowego łączącego
horse_art, sorki, nie zauważyłam posta 🙇 nawet jakbym chciała to bym Ci nie oddała bo wkładki już są w masakrycznym stanie i guma w jednym miejscu pękła ;p tak wiec nie wróżę im zbyt długiego życia... ale chodzić sie da jeszcze 😉
Ja mam kalosze, podkolanówki i kurtke softshell z lidla 😀 Kalosze- czerwone w kratę. Ciepłe, nie przemakają. Wygodne, po prostu aż nie chce się nogi z nich wyjmować! A że ja zmarzluch to idealne :3 Podkolanówki- nie próbowane, może w sobote/niedzielę w terenie :3 Kurtka-idealna. ciepła, szkoda, że biała.