slojma ojej świetne spodnie 😜 można wiedzieć skąd?😀
Dziękuję :kwiatek:, a spodnie Zara z kolekcji wiosenno-letniej
slojma mam takie same! uwielbiam je 💃
slojma, fajne zdjęcia 🙂 Kiedy byłaś i czemu nie mówiłaś? 😉
Zapnij się- super je się nosi żałuję tylko że nie wzięłam jeszcze innego koloru
Dworcika - dziękuję :kwiatek: wiesz co to był spontaniczny wyjazd więc nie było co się chwalić, ale na szczęście pogoda dopisała i było świetnie next time dam znać 🙂
slojma, trzymam za słowo! 🙂
cavaletti :kwiatek:
cieciorka no jest parę osób, które też mi tak powiedziało, ale ja tego swojego blondu szczerze nie lubię 🙂
Alabamka :kwiatek:
to tak żeby nie być Niewidzialnym 😉
z Herasem 🙂 i z ukochaną suką 😉
Wstawiałam już tu swoje zdjęcia, ale wstawię jeszcze raz coś 😉 Z wakacji w Jastarni i niedawnego Orszaku Ślubnego w którym braliśmy wraz z Pamirem udział🙂
I jedno takie z pewnej jazdy na łące 🙂 Koleżanka nam takie ładne zrobiła i udało nam się ładnie zapozować 😉
pamirowa piękną masz figurę!
slojma, trzymam za słowo! 🙂
- hehe przypomniałam sobie, że już kiedyś umawiałyśmy się na spotkanie, więc tym razem nie odpuszczę i jak będę w Toruniu to od razu dam znać
[quote author=famka]
to tak żeby nie być Niewidzialnym 😉
z Herasem 🙂 i z ukochaną suką 😉
[/quote]
To twój naturalny kolor oczu?
Chess, tak niebieskie, ale znajomi mi mówią że czasem są bardziej a czasem mniej w zależności od nastawienia psychicznego 😉
Pozdrawiam z zimnej Norwegii! 🙂
tulipan gdzie byłaś?
Pierwsza fotka jest amejzing! Jestem fanką Twojej urody.
Co masz za bluzkę na 4?
>jako wolontariusz? czy terapeuta? Matko tak dawno mnie tam nie było! 👀
Pracuję za kasę, ale na zasadzie wolontariuszy-prowadzę konie pod pacjentami, pomagam terapeutom w razie czego, na zasadzie przytrzymania jak musi przejść na drugą stronę konia, czy na prośbę np rzucam piłką do chorej osoby, a ona do mnie, szykuję konie, pomagam bardziej samodzielnym osobom w czyszczeniu, siodłaniu, zakładaniu ogłowia gdy zachodzi taka potrzeba, sprzątam na bieżąco kupy z padoków, ogarniam teren wkoło stajni ale także naszego budynku (stajnia jest dalej od budynku hipoterapii, konie cały dzień do kolacji stoją na wybiegach przy budynku), zwożę sprzęt ze stajni na popołudniowe zajęcia (ogłowia, szczotki, siodła, gapy, pasy), w wolnej chwili szykuję koniom kolację, żeby nie czekały w boksach na jedzenie, po pracy zwożę sprzęt, sprowadzam konie do stajni, a na koniec grabię ring (lonżownik, gdzie jeżdżą pod okiem terapeuty osoby bardziej samodzielne) i pomagam pozbierać zabawki i sprzątnąć w budynku jak trzeba. Praca łatwa, ale też dość ciężka, nie nudzę się 😉
Koniec 🚫
Bischa, z całym szacunkiem dla aparycji Dawida, ale gdzie Ty widzisz to podobieństwo 😉?
No nie wiem, ale ja czasem dziwne osoby widzę w innych 😁
pamirowa, pierwsze świetne! 😀
Ja się dorobiłam fotki z dekoracji 🙂. Uśmiech numer 13 😀
Kurka, fajne te macie zdjecia, tez bym chciala takie 🙂 Na razie to mam tylko takie nudne:
W Edynburgu z chrzesnica, wersja ciemny braz

I wersja blond (kon mi okulal, to chcialam sobie pojezdzic na czyms w zamian)
Zdjęcie w wersji blond najlepsze 😀
wymodelowana, dzięki :kwiatek: Ty to masz za to śliczny uśmiech na tym zdjęciu
ja to zawsze wychodzę na zdjęciach, jak idź i nie wracaj - taka puculowata Chinka z nosem, jak kartofel 😂 marzy mi się jakiś dobry fotograf, żeby mieć chociaż jedna dobra fotę. Wkrótce będzie okazja, wiec być może za miesiąc pokaże wam coś ładniejszego 🙂
ikarina masz tak śliczny uśmiech, że nie sposób nie uśmiechnąć się do monitora 🙂
Galopada - super klimat 😉
A Twój facet mógłby być bratem mojego byłego, tyle że mój był blondyn... tak są podobni 😲 Jak widać dobry gust się szerzy na rv.
Wymodelowana- to jest z tych zawodów 8go? Czy jeszcze coś było od tego czasu?
karolina_ zazdroszcze mu włosów 😡
właściwie powinno być jeszcze ,,nad ranem" 😂
ashtray, naprawdęeeeeeee? Nie, no poważnie, pisze to bez udawanej skromności 🙂 Nie myslalam, ze ktos zwroci uwage na moj usmiech, a tu proszę. Na prawdę mi milo, właśnie podbudowalas mnie 😉
Naprawdę, naprawdę. :kwiatek:
Chess, tak niebieskie, ale znajomi mi mówią że czasem są bardziej a czasem mniej w zależności od nastawienia psychicznego 😉
Przecudne są 🙂
do tego trochę więcej uśmiechu by się przydało 😀