Zmieściłam się 😅
Jestem dumna z siebie, ale miałam wiele wątpliwości jak je wyjmowałam... wyglądały w ręku jak by były na małe dziecko :O
Czy ma ktoś:
- Fair Play bryczesy Roxana,
- York bryczesy Seline?
Posiada ktoś bryczesy hv polo? Jak z jakością? Porównywalne do eurostarow czy pikerow?
zoil było już w tym wątku nie raz. Bryczesy ładne, ale beznadziejne jakościowo. na pewno nie warte takiej ceny. Lej sie mechaci niesamowicie szybko.
Orientuje się ktoś może czy Cavallo Clio są tak jak Champion węższe niż reszta modeli? Bo nie wiem jaki rozmiar wtedy mógłby mi pasować 😉
Czy widział ktoś może gdzieś bryczesy w takim odcieniu szarości ? Bardzo mi się spodobały, a nie potrafię nigdzie ich znaleźć.
Zdjęcie forumowej disco
To jest na pewno szary? Nie beż albo błękit?
Wydaje mi się że szary. Chodzi mi o coś w tych deseniach:
http://re-volta.pl/galeria/foto/73595#f
Ja mam Parkury takie jasno szare właśnie 🙂 .
To jest na pewno szary? Nie beż albo błękit?
Dla mnie one też są beżowe.
Kropki zastępują pełny lej 😁 Nie wiem jak z trwałością, ale bardzo wygodne
Dramka - miałam kiedyś takie bryczesy , kupione na Allegro ,nie pamiętam jakiej firmy (jakieś angielskie chyba :icon_rolleyes🙂 z silikonowymi kropeczkami, fajnie się jeździło , miękko w tyłek , dużo bardziej antypoślizgowe od syntetycznych lejów. Ja swoje użytkowałam dwa lata , sprzedałam dalej w stanie idealnym. Chyba bym się skusiła na drugie takie w atrakcyjnej cenie
Gdyby rozmiar na mnie pasował tych co mierzyłam bym kupiła
a ja nadal poszukuje fioletów >.<
seiteki,z tego co kojarzę to horze z kolekcji zimowej mają fiolety.
a jak jakosciowo wypada horze ?
Ja uważam,że coraz lepsze rzeczy produkują.paru moich znajomych ma bryczesy od nich i sprawują się ok.
Ale tak naprawdę każdy ma inne zdanie.ja np. jestem miło nastawiona do tej marki,bo wiele ich produktów mam i są super🙂
pytako mam jeszcze... czy bryczesy pikeura lugany sie troche rozciagaja?
Ja się z kolei lekko nacięłam na bryczesy horze - Mimo, że są obłędnie ładne, miałam je na sobie może z 10 razy, już mają wypchane kolana i materiał na leju zrobił sie taki "siateczkowaty". Może to wina moich chudych wystających kolan, ale z Pikeurami nie miałam nigdy tego typu problemów, a już na pewno w tak krótkim czasie.
ja mam dwie pary horze-nie nadają się już za bardzo do użytku, bo lej wyglada jak papier, ścierany gumką na mokro 🤔wirek:
pytako mam jeszcze... czy bryczesy pikeura lugany sie troche rozciagaja?
Wszystkie bryczesy się rozciągają bo mają lycrę w składzie 😉
A ES-y Hunter Mix? Jak się rozciągają wykonane z dzianiny elastycznej gładkiej : 38%bawełna, 62%poliamid?
Chodzilo mi bardziej czy po jakims czasie uzywania sie rozciagaja, np sa wieksze o 0,5 rozmairu czy cos...
seiteki, wydaje mi się, że nie. Mam 2 pary - wprawdzie stare modele, kupowałam używane, ale w rewelacyjnym stanie (chyba ktoś potrzebował bardziej do chodzenia po stajni 😁 ) i żadne z nich się nie powiększyły w czasie używania czy w czasie prania.
To nie bryczesy master jang 😉
Seiteki bryczesy same w sobie się nie rozciągną w sensie zmiany rozmiaru. A przynajmniej nie powinny. Z czasem (głównie od prania) mogą stracić elastyczność i tym samym mogą wydawać się większe. W bryczesach uszytych z materiałów słabej jakości lub z bardzo małą zawartością lycry/elastanu ten efekt będzie szybciej widoczny w newralgicznych punktach takich jak kolana właśnie.
Jeżeli pytasz ze względu na wybór rozmiaru to podpowiem jeszcze, że po pierwszym praniu spodnie mogą się minimalnie skrócić na długości, ponieważ materiały używane do szycia bryczesów mają różną ciągliwość na szerokości (z reguły większą) i inną na długości.
Zamówiłam Pikeur Termobryczesy Lucinda Softshel - hihi i Pani mnie nastraszyła, że one małe wypadają i trzeba rozmiar większy... Zobaczymy - jak kurier przyjdzie 🙂