Bryczesy
Passion, na żadnym z 3 komputerów, na każdym są 3 przeglądarki, w każdej wyskakuje błąd 🤔
Mi działa, ładuje się po angielsku sklep ale jak kliknę na flagę polską to przechodzi na j. polski i polskie ceny.
Nie tylko Isabelle nie działa strona, mi też nie działa. 🤔
Isabelle Może masz bardzo chude łydki jak Ja? 😉
Dramka, nie nie! ja mam wszystko bardzo grube, tylko łydki mam...troche mniej grube w stosunku do reszty bardzo grubej 😉 więc jak dobrze leży w pasie, tyłku i udach, to na tej ciutek mniej grubej części wiszą😉 dlatego chciałabym możliwie jak najbardziej elastyczne portki 🙁
Mi już działa 😅
Isabelle Działasz cuda 😉
To może bryczesy z wstawką flex ❓
Koniecznie potrzebuję pomocy, wyszukiwarka nie znalazła nic akurat o tym modelu.
Czy ktoś się orientuje jak wypadają rozmiary w Cavallo Champion ?
Mam ESy Laura 38 i są idealne, czy 38 Cavallo są podobnej wielkości?
Koniecznie potrzebuję białych. Ostatnio się nacięłam na ES, miały być 38 a okazały się 40 😵 oczywiście używane, no ale trochę przesada bo 38 to z żadnej strony nie jest 🙁
Cavallo Champiom są dosyć wąskie w pasie i w biodrach.
w panie to mi pasuje, bo mam bardzo wąską talię i większość bryczesów odstaje ode mnie (również Laura, ale i tak je kocham. Dlatego wolę te z wysokim stanem, no ale cóż poradzić).
Normalnie noszę taki normalny rozmiar 38 (w sumie idealny byłby 37 😀) . Esy Laura mam 38 i są super. No i potrzebuję teraz jakiegoś porównania, czy zmieszczę się w te cavallo 😡
Jak jesteś wąska w talii - tak 😀
Witam, kupiłam ostatnio bryczesy na pchlim targu, niestety mają poobcinane metki. Czy ktos z Was mogłby zidentyfikowac jaka to marka bryczesów po logo? bylabym zobowiązana 🙂 bardzo mi podpasowała ta firma i myślę o zakupie jeszcze jakiś bryczesów gdybym odnalazła producenta.
Ja się zakochałam w jeansowych Cavallo Clio!!! No po prostu są obłędne. Dzięki Dramka że mnie namówiłaś 😉
mat_f Podobne dostaniesz w decathlon 😉
xxagaxx wcale nie musiałam namawiać 😉
Ja swoje białe shiva oddałam do krawcowej, 3 dni w jednych białych nie dałabym chyba rady 😁
a ja kupiłam ostatnio brycze CRW , ocieplane POLAREM 🤣 czy to możliwe ,ze ktoś ten polar doszywał ?
Cavallo Champiom są dosyć wąskie w pasie i w biodrach.
Zgadza się Lugany pikeur mam 38 a cavallo champion mam 40🙁
ej, no. nie straszcie mnie! muszę się zmieścić w nie, bo w niedzielę są zawody i już nie zdążę 3 raz wymienić bryczesów!!! :O
W tali jestem wąska, ale nie wiem jak będzie z resztą ciała :O chociaż mam nadzieję, że taka gruba to nie jestem...
Z racji, że ostatnio zakochana jestem w czerwonych bryczesach, dziś nabyłam (Amarotsa :kwiatek🙂 takie Euro-stary 🙂
wow 😲 są takie..czerwone 😜
Pierwszy raz takie czerwone spotkałam szczerze mówiąc, ale od razu pomyślałam "muszę je mieć"
Pierwszy raz takie czerwone spotkałam szczerze mówiąc, ale od razu pomyślałam "muszę je mieć"
kolor faktycznie daje po oczach 😀 ale chętnie bym zobaczyła jak na Tobie wyglądają i ciekawa jestem di jakiej koszulki 😉
Oj, to dopiero na wiosnę, bo akurat jestem niedysponowana 😉
Mam fajne czarne polo z czerwoną 3, więc będzie pasować 🙂
Cierp1enie, na żywo,to są bardziej oczodajne niz te moje pikeury?
Ktoś - Licytowałam Cierp1enie wczoraj te bryczesy na ebay, muszę poczekać aż paczka dojdzie to wtedy zrobię im zdjęcie i spróbuję złapać prawdziwy kolor. Sama jestem ciekawa jak one faktycznie wyglądają, bo z miłą chęcią bym upolowała sobie takie czerwone. Moje MH się rozleciały w krótkim czasie, a jednak troszkę tęskno mi za tym kolorem.
Ktoś - w opisie aukcji było napisane "oczodajna czerwień" także chyba są takie jak na foto 🙂
piękne, ale moja koleżanka ma inne czerwone z pełnym lejem i też jest bardzo zadowolona
Do mnie za to przyszły Pikeury i jestem zakochana <3
Co do czerwonych bryczesów to ja ostatnio kupiłam te:
http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/60/20/46/2560204646Są niestety młodzieżowe i mogłyby się lepiej układać ale za 150zł nie żałuje.
Kratka jest delikatniejsza i super wyglądają 🤣
Zorilla - bardzo mi się podobają, taką przygaszoną czerwień też bym chciała.
Czekoladowiec - bo Pikeur są najlepsze, uwielbiam je. Te euro-stary to będzie moje pierwsze zetknięcie z bryczesami tej firmy.
Kupiłam w Awil teraz na przecenie 🙂
A ESy kupiłam też w Awil ale zimą, i kurdę calkiem na kolanach sie popruł ten szew przy lejach (ten na leju, nie łączący materiał z lejem tylko drugi) a na dodatek na środku tyłka poszła jakaś nitka łącząca dwie połówki lejów i będzie dziursko :/ Sa super wygodne i mega się jeździ ale chyba musze je zareklamować bo z dziurą na tyłku to średnio....
Zorilla - no pewnie, że zareklamuj. W końcu kupując za taką sumę bryczesy nie powinny się tak szybko rozpadać.
Tak samo jak Amarotsa miała te z MH i się rozpadły, jak dla mnie porażka.
Suma nie suma, były akurat tańsze niż FP ale no jednak wymagam czegoś od marki a jak nie od marki to w ogóle od produktu że pół roku bezie działał :P
Dziewczyny podziwiam was za odwagę 🙇
Zrobiłam fotkę mojej "ciepłej" kratki