galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Anaa dodaj jeszcze do Eskadronów NICI
Sznurka Holda w rosie wyglada świetnie!!!!!! Sunshine tez mi sie podoba  😉
Tak swoja drogą to nie wiedziałam, ze jest anky ''straw'', ladny ten kolorek 👀
Orientuje się ktoś może co to za czaprak ? jakiej firmy i gdzie go mozna dostać  😁
Moon   #kulistyzajebisty
15 stycznia 2009 19:48
Obstawiam, ze Lamicell (?)
W jakimś dziwnym kolorze, albo zdjęcie przekłamuje...;-)

A dostać? np. kopytko.com.pl
olcia, takie pytanie to do rewi mody. Tu panuje ANKY/Eskadron/ES.
Eskadron łosośowo-różowy yy nie pamietam z ktorej kolekcji
troszeczke wyblakniety
a moze być w takim ustawieniu kon?
jak posuwają się prace nad stroną ??
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
25 lutego 2009 15:16
Jaki jest link do stronki z waszymi szmatkami (ten z początku wątku mi nie działa :mad🙂? Ktoś ją aktualizuje?
asds   Life goes on...
25 lutego 2009 15:37
A gdzie na stronce zakładka dla Euro-Stara? 😉
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
25 lutego 2009 15:50
LOVELY:kwiatek:
Dołączam sie do pytania asds. Mogłabym kilka zdjęć dorzucić...
nie ma jeszcze, ale zdjęcia wrzucajcie tutaj.
Pracujemy z Quantą nad zmianami na stronie - dlatego też chwilowo jest to co jest 😉
Zmiany wkrótce 😉
To dziewczyny dajcie znać jak zmienicie  😀
jak tam zmiany?  😉
To ja mam cos nowego:

- Nici hazel

asds   Life goes on...
08 marca 2009 17:21
Klami rewelacja na was ten niciak!!!!!!!!!  Echhh.....jeno mi cieszyc pozostaje że do mnie on TAK bardzo nie przemawia 😉

A ja mam pytanko jeszcze zdjęcia czapraków tutaj mamy dawac na koniach tak? Czy zdjęcia samego czapraka tez się nadają?
miały byc ( chyba)  na koniach , ładne  wyraźne zdjęcie z czystym koniem  i no takie nadające sie do oglądania przez ludzi  😉
asds, 😉

Co do zdjec. Mily byc na koniach. Dobre jakosciowo (ostre, dobrze wykadrowane itp.). Kon czysty, ubior odpowiedni itp. itd. Takie jakby "katalogowe" fotki.
Ledwo ze trzy lata a wydaje się jak z innej epoki, dobrze że mimo wszystko tyle osób jest tu z nami dalej  🙂 ale naprawdę jak sobie przypomnę- na jednym z kompów dalej mam zdjęcia jak zawijasz Holdzie owijki- pamiętam że robiłaś instruktaż dla szczypiorów 😀

Szkoda, że to stare czasy.
Taki instruktaż baaardzo by mi się przydał. 🙁
A czy w ogóle ktoś sie jeszcze zajmuje ta stroną? Strasznie wkurzaja mnie niedziałające linki... . Albo skasujcie w ogóle te działy, które sa puste, albo zostawcie je bez odnośnika...
dużo zdjęć bylo wklejanych tutaj np.eskadrona, a na stronie pusto...
nie ma jeszcze, ale zdjęcia wrzucajcie tutaj.
Pracujemy z Quantą nad zmianami na stronie - dlatego też chwilowo jest to co jest 😉
Zmiany wkrótce 😉

Wystarczy spojrzec kilka postow wyzej.
Ja jestem zależna nieco od Quanty chwilowo, a nie będę jej marudzić i zawracać głowy codziennie 😉
Mogę wrzucić to co mam, ale nie wiem czy to ma sens biorąc pod uwagę fakt, że miałyśmy zmienić serwer m.in.
Jak się do końca tygodnia nic nie ruszy z nową opcją to postaram się uzupełnić galerię o ESy i wykasować linki niedziałające 😉
Be patient 😉
Zbrodnia goń do żółtodziobów, na pewno Ci dokładnie wyjaśnią 🙂
Burza, albo zjedzą mnie żywcem.  😀
Za nic w świecie, jeśli pytasz jak zrobić dobrze!
Tu
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,1412.210.html

Koniec  🚫
To ja jeszcze też dorzucę Niciaka Hazel 😉 (ujdzie bez owijek?)
Uwaga, uwaga, mam komunikat 🙂

Przy współpracy z Anąą powstała uniwersalna w obsłudze galeria, do której można bardzo prosto dodawać kolejne zdjęcia, bez konieczności produkcji miniaturek, kodowania html, poprawiania menu na każdej podstronie i całej masy innych rzeczy, które sprawiają, że obsługa projektu wymagałaby bardzo, bardzo dużo czasu.

Mam nadzieje, że strona wygląda na wystarczająco lansiarską 🙂
Voila:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/

Przejrzę teraz wątek, bo widzę tu sporo zdjęć, które do mnie nie dotarły do wrzucenia 🙂 Jeśli ktoś w tak zwanym międzyczasie nabył kolejne eleganckie szmatki 😉 to proszę tu w wątku wstawiać zdjęcia - lub linki do nich - z informacją co jest na fotce (jaka kolekcja itp.). Aha, jeśli chcemy mieć pod zdjęciem podpis, imię konia, nick z forum, dedykację dla ukochanego etc., to proszę o podawanie - to dotyczy też zdjęć już zamieszczonych w galerii (bo fotki dostałam bez takiej wishlisty, co pod którą by miało być).

Jeśli ktoś chce coś usunąć, zmienić - również proszę o info tu w wątku.
strona  wyglada  naprawde pięknie !
Dobra to ja dodaję od siebie. Wszystkie to VS bądź VSS.

deepblue

marzepan

petrol

Będę miała jeszcze corriander, olive, sky i silver. A niedługo już pink 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się