dziewczyny poratujcie...mój frak dzisiaj szlak trafił i o to mam pytanie.Mam szarą marynareczkę w paski,która przypomina frak.Czy mogłabym w niej jechac?niestety nie jestem w stanie kupić w przeciągu 3dni nowego fraka.
nasicc, jeśli "paski" to cienkie prążki, to możesz - nie wykroczy to poza obraz szarej marynarki myśliwskiej/jeździeckiej, prążki o grubości 1-2 nitek są optycznie niewidoczne. Ale jeśli to paski typu zebra - to już nie. Zawsze możesz pożyczyć od kogoś, jakby co, nie?
domyślam się domyślam.to tylko towarzyskie,bo kobyłka pierwsze starty w skokach zaczyna.No niestety sęk w tym,że mam 152 i jestem drobna i ciężko mi cokolwiek pożyczyć a chcę kupić nowy frak i to porządniejszy z tym,ze teraz się nie wyrobię.marynarka ma cieniutkie prążki.z bliska zauważalne.krój ma praktycznie jak rajtrok.
mam taką marynarkę tylko bez kieszonek,więc mam nadzieję,że ujdzie.tym bardziej ,że jestem pedantyczna i wolałabym mieć jednak jeździecką a w spodniach również nie polecam jeździć ^ ^ moje łydki cierpiały dwa dni
Szczerze mowiac, nie wiem czy to do tego tematu czy nie ale musze sie zapytac: dopadla mnie straszliwa skleroza i nie pamietam, czy wrzucilam moj frak Animo do suszarki... Wydaje mi sie, ze nie ale jakos strasznie mnie to dreczy. Co prawda nic mu sie nie stalo, a przynajmniej ja nie widzie, ale czy ktoras z Was wysuszyla kiedys swoj frak w suszarce? Co sie z nim stalo?
Wczoraj na zawodach wpadł mi w oko frak jednej z zawodniczek. Granatowy, z białymi lamówkami na kołnierzyku i kieszeniach, na rękawie miał (chyba) konia, nad którym była korona - również białe. Wyglądał na softshell. Czy ktoś może wie co to za frak i gdzie można taki znaleźć? :kwiatek: