Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
18 września 2012 10:29
Ten chłopczyk to ja w wieku 14 lat.

a tu chłopczyk czyli ja (po lewo) w wieku 5 lat z pierwszym oswojonym i zajeżdżonym Nynusiem

z moim chrzestnym na imprezie osiemnastkowej 🙂
długo mnie tu nie było..
zdjęcie z Moim Dawidem .😉
pozdrawiam

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-yJfMkRrzUyc/UFhTNZxcLNI/AAAAAAAAAAo/gs1sb6kHSTc/s512/fb1.jpg?gl=PL[/img]
Pursat   Абсолют чистой крови
18 września 2012 12:05
Faktycznie, ciekawy. Ale z czego on, że tyle kasy wołali?

Jeśli chodzi o wykonanie to: 85% mosiądz, 10% akryl, 5% szkło. 😉

Dworcika, z zary oczywiscie.

Dlaczego "oczywiście"? 😉

Ładny, ładny. Ale do czego go zakładać? Na pewno nie na codzień. A szkoda by mi było kasy, żeby założyć raz do roku. 🙂

Raczej na wieczór. Do czarnej, prostej sukienki na przykład. Chociaż widziałam go w stylizacji zupełnie normalnej, do jeansowej ramoneski. 😉

Julie, dziękuję. :kwiatek:

pony, dzięki! :kwiatek: Sukienka w kolorze fuksji. 🙂 Ale zrobiłaś cięcie na zdjęciu, szkoda obcinać ładną buzię. 😉
[quote author=ashtray link=topic=28.msg1526165#msg1526165 date=1347952445]
Ładny, ładny. Ale do czego go zakładać? Na pewno nie na codzień. A szkoda by mi było kasy, żeby założyć raz do roku. 🙂

Raczej na wieczór. Do czarnej, prostej sukienki na przykład. Chociaż widziałam go w stylizacji zupełnie normalnej, do jeansowej ramoneski. 😉
[/quote]
Podlinkujesz tą stylizację z ramoneską?  :kwiatek: Jestem ciekawa jak wygląda.
Podoba mi się, ale to biżuteria zupełnie nie w moim stylu, bo ja preferuję minimalizm. No i bywam chyba na zupełnie innych "wieczorach". 😉
pony   inspired by pony
18 września 2012 12:18
Pursat, a widzisz, właśnie cięcie nie było robione😀 strzeliłam sobie zdjęcie z ręki i trafiłam tylko w kawałek twarzy🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
18 września 2012 12:27
ashtray, mam tylko takie zdjęcie.

A tu jeszcze inne z tym naszyjnikiem:
1
2
3

Chodziło mi o typowo wieczorowy zestaw. Nie wiem jeszcze do czego ja będę go nosić, ale będę na pewno. Może zaryzykuję założyć go przed zachodem słońca. 🤣

I już uciekam, bo robi się potężny OT. 😎

pony, w takim razie foto do poprawki, pokaż więcej. 😀
1 i 3 wyglądają bardzo fajnie.
Wiem, wiem, zrozumiałam z tymi wieczorami. Chodziło mi o to, że ja nie mam okazji bywać na imprezach, wymagających wieczorowego, bardziej eleganckiego stroju. Moje wieczory to najczęściej kino, knajpa, dom znajomych, koncert. :P
trzynastka   In love with the ordinary
18 września 2012 13:28
Ja sobie ostatnio coś takiego posklejałam

A takie wysłała mi abre   😍

I zdjęcie sprzed lat co najmniej 15 😉
nine, pierwsza sklejanka śliczna! Zwłaszcza ostatnia 'klatka'  😍
18 września 2012 13:50
Dzięki 🙂  :kwiatek:
[quote author=kujka link=topic=28.msg1526162#msg1526162 date=1347952202]
Dworcika, z zary oczywiscie. magiczny sklep, gdzie cos za 5 zlotych kosztuje 80.  🙂

Dworcice chodziło chyba o materiały 😁
[/quote]

Dokładnie! To, że z Zary (oczywiście 😁 ) doczytałam. I fakt - drugie zdjęcie idealnie opisujące moje odczucia.

nine, Ty wiesz... 🙂 Zbitka świetna! Zdjęcie od Abre fajne, wyglądasz jak myśliwy polujący na kaczki :P (konkretnie to skojarzyło mi się z taką starą grą na Pegasusa, gdzie pies wyskakiwal i te kaczki aportował 😁 )
18 września 2012 16:19
Właśnie abre też nadała mu tytuł "myśliwy" 😉
Doskonały tok myślenia 🙂 Upolowałaś wtedy coś fajnego? Abre może? 😉
18 września 2012 16:51
Generalnie światło nam tego poranka bardzo nie dopisało, aczkolwiek z całej wizyty abre coś tam mam 😉
W nowej pracy (dzień rozmowy o pracę, więc cywilnie) 😁

Bisha oooo znajome miejsce 😀 w hipoterapii będziesz robić? To może się spotkamy, bo chyba się znowu na wolontariat zaciągnę  👀
cavaletti, wow, masz przecudowną urodę, piękny szczery i taki kobiecy uśmiech 😍! Bardzo mi przypominasz Victorie Justice. Wstaw coś jeszcze. 😉
Bischa   TAFC Polska :)
18 września 2012 22:51
Heval, już 3 dni pracowałam w hipoterapii 😉 Zapraszam w odwiedziny, jutro i we czwartek jestem od 14.
Zapnij się, Dawid na tym zdjęciu wygląda jak książe William 😲 😁
Florcik, jeeej dziękuję :kwiatek: Nawet nie spodziewałam się porównania do tak pięknej aktorki 😀
To jest chyba jedyne zdjęcie, na którym widać całą moją twarz i jest ona doświetlona. Zazwyczaj wiruję gdzieś na parkiecie pomiędzy innymi parami, albo jem, więc nawet nie mam czego wstawić... Ale nie dostałam jeszcze zdjęć od wszystkich, może później coś wrzucę
Bischa taaaak, Mój Dawidek to takie Księciunioo  😂
dziękuje
slojma   I was born with a silver spoon!
19 września 2012 15:38
Moje Toruńskie

Heval, już 3 dni pracowałam w hipoterapii 😉 Zapraszam w odwiedziny, jutro i we czwartek jestem od 14.

jako wolontariusz? czy terapeuta? Matko tak dawno mnie tam nie było!  👀
flygirl, trzecie i czwarte 😍 świetne zdjęcia!
Averis   Czarny charakter
19 września 2012 17:27
Bischa, z całym szacunkiem dla aparycji Dawida, ale gdzie Ty widzisz to podobieństwo 😉?
😉 macie i escadę :P

o kurcze - pamiętam Cię ze studiów, ale zmiana! szacun!
cieciorka   kocioł bałkański
19 września 2012 22:29
slojma, mam zdjęcie na tym samym pniu :P

flygirl, wolałam cię w blond 🙂
slojma   I was born with a silver spoon!
19 września 2012 22:33
cieciorka- fajne miejsce  😉
Nieśmiało i ja się pokażę. Po wielu rewelacjach ma mojej głowie stanęło na rudopodobym. Grzywka niestety jaśniejsza, bo miałam róż, fiolet na głowie ;p

Uploaded with ImageShack.us
fot. Kasia Dolińska-Witkowska
Anka, aaaale ty masz włosy  😀
flygirl, ostatnie mi sie bardzo podoba
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się