Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Szczerze to patrząc na to zdjęcie miałam już najczarniejsze scenariusze przed oczami  😲
wątek zamknięty
Nooo to, żeby Wam się dobrze spało:

Wiem, że to nie jest śmieszne, ale patrząc na minę konia to ktoś chyba rzucił komendę "zdechł koń"
wątek zamknięty
Facella   Dawna re-volto wróć!
16 września 2012 21:47
Nie wiedziałam, gdzie to wstawić  😡 więc daje tutaj  :kwiatek:

ambitnie konisko poszło, nie przeskoczyło, ale się wyratowało.

ja się zastanawiam, jak on to zrobił, tak szeroko, nisko i płasko  😲
wątek zamknięty
Do tej pory sie zastanawiam w jaki sposób ten koń miał zamiar to przeskoczyć.. i do tej pory nie moge sobie tego wyobrazić  😲

dziewczyna twierdzi, że w ten sposób ujeździła tego konia  😵
wątek zamknięty
[quote author=pampera link=topic=1320.msg1524972#msg1524972 date=1347821365]

[/quote]
wybił się przed wskazówką (tak pisała w komentarzu) i poszeeeedł.

Intryga Już nie patrząc na siodło, to jak można jeździć a takim stroju ? Rozumiem już getry zamiast bryczesów...
wątek zamknięty
Pampera nie znasz się, to profesjonalny strój do ujeżdżania koni, o!
Teraz chyba troche sie z nią poprawiło, przynajmniej taką mam nadzieje 🙂 Nie dawno jeszcze potrafiła mówić, że skakała na 30 letnim szetlandzie 50 cm 🤣
wątek zamknięty
Pampera nie znasz się, to profesjonalny strój do ujeżdżania koni, o!

kurde, ja to zawsze byłam zacofana, jeśli chodzi o modę jeździecką  😵 😁
wątek zamknięty
Pampera ale ten strój jest do ujeżdżania koni, a nie do jazdy konnej! Więc jeśli nie ujeżdżasz koni to możemy Ci to wybaczyć  🏇
wątek zamknięty
16 września 2012 22:45
[quote author=Facella link=topic=1320.msg1525162#msg1525162 date=1347828436]
[quote author=pampera link=topic=1320.msg1524972#msg1524972 date=1347821365]

[/quote]
wybił się przed wskazówką (tak pisała w komentarzu) i poszeeeedł.
[/quote]
To gdzie musiała byc ta wskazówka...
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
17 września 2012 04:35
Facella, mój koń robił takie skoki notorycznie, ze wskazówką i bez, wstawiałam nawet fotki do samokrytyki.  Do dziś mu się zdarza, jak się któreś z nas zamyśli 😉 nic trudnego się tak wybić w każdym razie.
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
17 września 2012 06:51
pampera: to fotka z olimpiady z 5 boju chyba, nie : D ? Pamiętam że jak koń zaczął się "burzyć" to mówiłam żeby zrzucił jeźdźca to nasz będzie na wyższym miejscu...ale takiego zrzucenia się nie spodziewałam  🤔
wątek zamknięty
Intryga Ahhh to kamień z serca ! Ja tylko wożę dupę hehe  😁
Facella też się nad tym zastanawiałam... jakoś daleko od przeszkody ustawiona (no chyba, że to jakieś ustawiania o których nie wiem  :oczy2🙂
Nigna Szczerze ? Nie mam pojęcia gdzie i z jakiej imprezy jest to zdjęcie  😡 znalazłam na fejsie przez przypadek...
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
17 września 2012 17:49
Zobaczcie co znalazłam łażąc po różnych pb  🤔wirek: http://smierc-koniom.bloog.pl/?ticaid=6f2fa (uwaga drastyczne zdjęcia) może to ten sam troll który uzewnętrzniał się na waszych pb?
Swoją drogą zastanawia mnie skąd tyle agresji w notce.
wątek zamknięty
to on, jak dla mnie jest chory psychicznie
wątek zamknięty
17 września 2012 18:18
Gillian nigdy czegoś takiego nie widziałam, nawet na zdjęciach, tzn. nie aż tak, to się dziwię.

Biczowa nawet nie patrzę na to. i proszę, żeby nikomu nie przyszło do głowy wstawiać tu zdjęcia z tego bloga, wystarczy mi świadomość, że są drastyczne. mam za słabe nerwy na to.
wątek zamknięty
vicke   Marzeniami żyłem jak król
17 września 2012 18:47
Uhh, to jest straszne. Nawet jeśli to troll, to jest obrzydliwy, i ten ktoś faktycznie ma coś z głową. To okropne  🤔wirek:

Macie coś przyjemniejszego  🤣  Może nie koniecznie kwiatek, ale.

Koń Jaris, i ma taki fajny znaczek toyoty wygolony na zadku  😅 Podoba mi się. I technika skoku  🤣
wątek zamknięty
bardziej rzuca mi się w oczy odstające siodło..
wątek zamknięty
vicke   Marzeniami żyłem jak król
17 września 2012 18:49
🏇
wątek zamknięty
👀 😁

wątek zamknięty
monisiaxp hahaha, niezłe! 😀 Chciałam wstawić zdjęcie "gnieciuszka konikowatego" ale niestety w internecie nie mają. Pozostało mi zrobić zdjęcie pocztówce  🙄
wątek zamknięty
Widać ze ten hejter koni lubi koty  😂 Wątpie że jest taka istota na Ziemi która lubi jakiekolwiek zwierze a nie cierpi innego bo zazwyczaj jest tak ze jak juz lubisz zwierzeta to przewaznie wszystkie , no moze pomijając dzikie bestie xd A siodło na skoku odstaje tak jak i w wielu innych przypadkach, popatrz sobie na zdj np  z zawodów Rolexa (masz ich na google od zatrzesienia i na nie jednym z nich widac odstające siodło - to jest coś normalnego 😉 )
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
17 września 2012 19:50
Lenii, odstające siodło jest oznaka braku dopasowania owego siodła do grzbietu konia. Jeśli dla Ciebie wystarczającym wytłumaczeniem tego fakt jest to, że 'wszyscy tak mają', to gratuluje Tobie poglądów i współczuję Twojemu koniowi pleców.
wątek zamknięty
wybił się przed wskazówką (tak pisała w komentarzu) i poszeeeedł. .

przeciez tam nie ma wskazowki.
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
17 września 2012 20:54
katija wskazówka może tak daleko od przeszkody położona że się w kadrze nie złapała 😁
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
17 września 2012 21:18
Biczowa: jeśli tak to gratuluje temu kto ją układał bo jest dużo za daleko ( o ile jest)
wątek zamknięty
o ile jest, to nie jest to zanda wskazowka, tylko lezacy drag.
wątek zamknięty
to co napisała dziewczyna to podałam 😉 Pewnie się dziewczynie coś pomyliło...
Może to była wskazówka do niewidzialnej wskazówki ?  😁
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
17 września 2012 22:34
Może chodziło o słowną wskazówkę "trenera"? Zanim ktoś zdążył coś powiedzieć to koń już leciał? 😁
wątek zamknięty
nooo z tym trolem to by się spiknąć musiała seweryna22  z photobloga to by sobie podyskutowali😀:P
jak dla mnie to osoba chorująca na zazdrość bo nie może spełnić końskiego marzenia,a inne koeżanki mają a ona ich nie lubi.
albo albo kwiatek podobny do wielu tutaj, który jest wielkim miłośnikiem koni, a tak na prawdę nie dba o nie, robi prowokacje żeby pokazać że są gorsze osoby od niego:P
wątek zamknięty
Z facebooka:
Kucyk ma 1,5 roku, dziewczynka, która go "ujeździła" - 10 lat.
Na moje pytanie, dlaczego tak wcześnie go ujeżdżają, usłyszałam, że kucyk jest duży (!) i silny i nic mu nie będzie  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.