Proszę ^^
Ja zbieram gwiazdki na 5żywioł. Zawsze mogę sprzedać 😀
wabankowa, takiego nie mam, 🙂ale dzisiaj jest Mustang Hiszpański w RO , którego mam, przynajmniej taki mi się wyświetla przy promocji.
fajna ta Kaimanawa, ale kurcze żal 12kuponów
Oj, jak ja bym chciała wylosować objęcia! Są mi potrzebne i już nawet złamałam się i poszłam wczoraj do sklepu po kartę Ukash (nie mam konta na paypalu), żeby pierwszy raz kupić kupony za prawdziwą kasę, a okazało się, że są tylko za 20 i 50zł, więc ostatecznie zrezygnowałam 🙄 🤣
Cierp1enie,, a gdzie jest ta Kaimanawa? bo ja jej nigdzie nie widzę, patrzyłam też na zarezerwowane, bo już konie promocyjne były wystawiane za kupony, ale nie ma.
na com jest na 100%, ja mam tego dzikiego
Do ilu lat można jeździć na przejażdżki? czy w ogóle jest jakiś wiek,że one znikają tak jak zabawa? 👀
Znikają wtedy, kiedy wszystkie zrobisz i jest to niezależne od wieku 🙂
Cierp1enie, dzięki :kwiatek:, na pl. raczej nie ma.
na pl pewnie wprowadzą za kilka dni 🙂
Czy ktoś mógłby postarzyć mi konia o 2 lata i 6 miesięcy, a potem oddać na fikcyjne konto? Oddalabym za punkty dorastania w Equusach. Niestety nie mam diamentów, a potrzebuje żeby mój źrebrak dorósł do 3 lat...
pierwsze losowanie i objecia 😀
faith, zazdroszczę! Ja musiałam poświęcić wagę temidy 😉
Przypomniałam sobie, że fikcyjne konto ma jeszcze jakieś punkty, więc koń jest już prawie postarzony 😀 Czy jeżeli z fikcyjnego dam komuś i ktoś z powrotem na moje właściwe, to będę mogła go od razu odzyskać? Czy muszę mimo wszystko czekać 10 dni? A jeśli nie muszę, to czy któraś z Was chce go wziąć z fikcyjnego i przekazać na moje zwykłe? 😡
jeśli wystawiłaś od siebie to musisz czekac 10 dni 😉
Wystawiłam od siebie do fikcyjnego. Jak teraz z fikcyjnego dam komuś, to ten ktoś nie może od razu oddać na moje właściwe? 🙁
może wystawić ale kupisz dopiero po 10 dniach 🙁
z 20 losów. nieźle, szczególnie, że potrzebowałam pioruna 😉
Your earnings...
1 x Zeus' Lightning Bolt
28 x stars with 9 tickets
3 tickets for the next draw with 3 tickets
2 x Aging point with 2 tickets
1 000 Equus
100 x Apple
2 x Diamond with 2 tickets
1 x Philotes' Stroke
Kombinuję dalej... Czy ktoś pożyczy mi objęcia morfeusza do poniedziałku? Wtedy odblokują mi się wymiany, bo już na ten tydzień wykorzystałam i nie mogę ze swojego na fikcyjne przerzucić 😡
jest ktoś chętny na wymianę losów na pol howrse lub howrsecup ? :kwiatek:
Witaj, limonkowa.,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 10 losami.
Wygrywasz:
1 x Krew Meduzy
15 gwiazdek z 4 losami
1 los na następne losowanie
1 x Punkt dorastania
2 000 Equus z 2 losami
1 x Diament
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
dziewczyny pilnie kupię 5 chmurek !
cena do uzgodnienia 😉
Wabankowa mam niestety tylko jedną, ale i tak mogę Ci sprzedać. 15 tys może być? 😉
edit: a z resztą masz za darmo, w zamian za te ostatnie wymiany :kwiatek:
jasne 🙂
wystaw konia na wabankowa 😀
kochana jesteś 😍
Jak wystawię teraz krycia, to one będą dostępne aż wszystkie ktoś wybierze, czy jutro się "resetują" listy?
Wabankowa to ja jestem wdzięczna 😉 I jak tylko uzbieram więcej kasy to chyba połaszę się jeszcze na Zestawy Posejdona, jeśli jeszcze masz dostępne 👀
fin, głowy nie dam, ale oferta krycia jest ważna chyba 3 dni.
fin, głowy nie dam, ale oferta krycia jest ważna chyba 3 dni.
Tak, na pewno 🙂
Dziewczyny podczas krycia na co bardziej zwracać uwagę na PG czy um...? 😉