juliadna ooo dokładnie jest taki jak piszesz! 🙂 magdaszka Z owijkami to ciężko. Ja szukam cały czas do kilku padów owijki i bardzo ciężko coś dobrać z innych firm. A żeby trafić na oryginalne to trzeba mieć dużo szczęścia 😁
juliadna hortensja, alt rosa (usiłowałam kupić fiołek alpejski jarpola, ale jakoś już nie mogę ich znaleźć), offwhite i teraz jeszcze kiwi by się przydały 😉
Powrót do starego pikowania oznaczałby przyznanie się do porażki nowego projektu, więc szans raczej zero 🙁 Pozostaje nam nam dać zarobić Anky na nowych ze względu na kolory ( bo są ładne niektóre ) albo szukać tylko starych. Ja już z Anek starych mam wszystko co chiałam, cobalt ostatnio mnie denerwuje tym rażącym niebieskim kolorem, zamówie z ciekawości Cornflower i porównam te dwie niebieskości 😉
kliknęłam Cornflowera 🙂 jeny, kręci mnie Racing Red, z nowych ES-ów chcę chociaż czarnego i szarego, ES smaragd-white mówi do mnie już od dawna, jeszcze Anka zielona jakaś mi się śni... a kasy brak! 😵
Proszę znawców o pomoc :kwiatek: jaki to kolor? na 100% jakiś ze starych anek 🙂 zdjęcie dobrze oddaje odcień na pewno nie jest to grey, kupilam z padem a greya nigdy nie miałam
wiecie co... racing red jest ładny, cornflower też jest ładny.... ale strasznie są podobne do już istniejących kolorów, więc chyba z czystym sumieniem sobie daruję. dawno nie było jakiegoś ładnego żółtego czy pomarańczowego, albo jakiejś ładnej zieleni. z poprzedniej chorowałam na violet, odkochałam sie na zywo, petrol był ładny, ale teraz chyba mi zapał uciekł.
zacznę się rozglądać przy nastepnej kolekcji, moze na letnią wrzucą coś ciekawszego.
Livia, mnie się prędzej marzy taki fiolet jak Jarpolowy, uważam, że to przepiękny odcień! a czerwień jest w każdej kolekcji praktycznie... i w kazdej mam wrażenie, że jest taka sama.
zawsze też jest wariacja amber/wheat/innyMałoCiekawyBeż i coś szlamowatego jak thyme. najbardziej oryginalny denim jakoś się niespecjalnie przyjął i bez szału rozszedł po kościach.
mogliby coś takiego jak morska zieleń, turkus, szafirowy czy fiołkowy rzucić. albo inny odcień żółtego czy żółto-pomarańczowego, bo takich było najmniej.
na moje oko bez zdolności do kolorów nie widzę większej różnicy między racing red a indian red, czy między wool white, white i tym takim też białym, bright? czy coś w ten deseń 😉
Isabelle, oj tak, mogłoby być coś nowego. Fiolet, wrzos, powtórka Seagreena czy Ruby, może jakaś ładna zieleń albo właśnie taki żółto-pomarańczowy? Tyle możliwości, a i tak będzie niebieski i czerwony...
edit: dotarły do mnie właśnie Cornflower i Racing red, oba są piękne 💘 Jeśli się uda, w czwartek zrobię fotki na koniu 🙂