Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
09 września 2012 23:26
Dzięki, ostatnio pozowanie sprawia mi dużą radochę =) Jaram się strasznie fotkami.

Strzyga a podobno szewc bez butów chodzi, a ty masz to szczęście, że nie, zazdroszczę, piękne są 🙂

Ja mam jedno z obozu:
Skończył się wspaniały weekend 🙂 Zdjęcie komórkowe niestety, taka migawka niedzielna.

a ja mam wreszcie zdjęcia z czerwca, ze ślubu siostry🙂 wrzucane na FB więc kto mnie ma, ten widział😉

Breva widziałam i się zachwycałam. Przepięknie wyglądasz w tym kolorze  😀
i sukienka bardzo fajna. Skąd?
ash   Sukces jest koloru blond....
13 września 2012 13:25
zdecydowanie Twój kolor włosów! Nie wracaj do blondu!!!
dzięi dziewczyny😀 do blondu nie wracam, no way🙂😉)
a sukienka kupiona w jakimś prywatnym sklepie w galerii Plaza w Krakowie😉 są tam dwa sklepy z sukienkami i ta jest z jednego z nich🙂
Breva - Cudownie wyglądasz!!!!!!!!!!! No przepięknie!!!! Nie mogę się napatrzeć 🙂
yegua, 15 lat temu wyglądałaś tak samo  🤣
Dzieki 🙂 Aktualne wrzucę po wakacjach.
😉 macie i escadę :P

trzynastka   In love with the ordinary
13 września 2012 17:21
escada - ale Ty młodziutko wyglądasz !  😀
escada ojej, zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam. 🙂 Jesteś śliczna, masz taka dziewczęcą urodę. I dałabym ci z 15 lat, nie wiem czy to cię cieszy czy nie. 😀
nine, flygirl  :kwiatek: mam 23 lata, i wszędzie zawsze muszę mieć przy sobie dowód osobisty  😁

jak byłam grubsza to paradoksalnie wyglądałam starzej a ponoć kilogramy odmładzają 😉
whitemoon071, dziękuję bardzo😀 :kwiatek:

escada, ślicznaś!!!
Bischa   TAFC Polska :)
13 września 2012 20:26
W nowej pracy (dzień rozmowy o pracę, więc cywilnie) 😁
escada bożesz ty mój, jaka Ty jesteś śliczna! Jeszcze raz gdzieś na r-v przeczytam o Twoich kompleksach to  🤬 Ja bym chciała wyglądać tak jak Ty!
Averis   Czarny charakter
13 września 2012 20:39

Bischa, praca w stajni? Fajnie 🙂
Breva, ten kolor, to Twój kolor- nie zepsuj tego 😎
escada, też mam taką gustowna fotę z rąsi 😁 Wyglądasz faktycznie jak nastka, a jesteśmy równolatkami 😉

Bischa   TAFC Polska :)
13 września 2012 20:42
Averis, tak przy koniach do hipoterapii, stajnia SGGW 😉
Ja się przypomne jedno końskie i jedno ee... inne  😁

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 września 2012 21:35
nine, flygirl  :kwiatek: mam 23 lata, i wszędzie zawsze muszę mieć przy sobie dowód osobisty  😁

jak byłam grubsza to paradoksalnie wyglądałam starzej a ponoć kilogramy odmładzają 😉

No to teraz wiem dlaczego mnie ciagle o dowod pytaja 😀
Breva, ashtray  :kwiatek: dziękuję za miłe słowa, ale wiadomo, że to akurat dobre zdjęcie 😀 a moje kompleksy dotyczą raczej części mnie których na zdjęciu nie ma, a właściwie dotyczyły, bo wzięłam się za siebie i prawie zwalczyłam to co mi się nie podobało 😉

Averis nudna przerwa w pracy to zrobiłam zdjęcie nowego koloru włosów  😁
Escada no i dużo lepiej Ci w takim kolorze  😀
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 września 2012 15:25
A koleżanka mi pstryknęła zdjęcie z zaskoczenia Zenitkiem  🏇

Proszę państwa- j. polski w liceum- czyli rozwiązywanie krzyżówek  🏇

Ja po prawej oczywiście 🙂

Wilczyk, pierwsze jakie fajne!  😁
Escada, ślicznie wyglądasz! Ale mnie zawsze mówiono, że kilogramy dodają lat a nie odejmują- i się z tym zgadzam osobiście!
A kolerzanka mi pstryknęła zdjęcie z zaskoczenia Zenitkiem  🏇

Proszę państwa- j. polski w liceum- czyli rozwiązywanie krzyżówek  🏇

Radziłabym jednak uważać na polskim, zwłaszcza na lekcjach o ortografii. Co do zdjęcia - bardzo ładne, klimatyczne. 🙂
Widzę, że nie tylko u mnie polski polegał na rozwiązywaniu krzyżówek ;p Bardzo ładne zdjęcie 🙂
Arivle, nie mów, że Ty jeszcze do liceum chodzisz? 🤔 Byłam przekonana, że Ty gdzieś tak mniej więcej w moim wieku jesteś (kończę za chwilę 24) 😁 Bez obrazy oczywiście, bo tu nawet nie o wygląd chodzi... Z ciekawości, który rocznik jesteś?
Pampera (Iza) pozdrawia z zawodów !  😂

wilczyk ujęcie wywołujące uśmiech na twarzy, b.fajne; a z czego się tak śmiałaś na koniu?
Arivle dzięki 🙂 Śliczne zdjęcie 🙂😉
RioBrawo Long story, ale generalnie z tego, że robił ze mną co chciał  😁
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 września 2012 20:20
Dziękuję!  :kwiatek:

A dysleksja chorobą społeczną XXI wieku  😡 Co dziwne takie głupie błędy z nieuwagi robię tylko w języku polskim, a mówię jeszcze biegle po angielsku i całkiem komunikatywnie po hiszpańsku  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się