produkty ANKY
akzzi, dziękuję 🙂 Tak, to hanower zapięty jak nachrapnik angielski 🙂 Próbowałam go zapiąć poprawnie, ale wtedy te kółeczka z nachrapnika nie chciały się fajnie ułożyć koło wędzidła, tylko jedno na drugie nachodziło - więc po prostu zapięłam "tradycyjnie" dla nas.
jak dla mnie orchidea i kobalt są najlepszymi Waszymi kolorami 🙂
Tak też myślałam, że coś nie halo było z nachrapnikiem, bo jakoś nie chciało mi się wierzyć, że pomyliłaś rodzaj nachrapnika 😁
To my się pokażemy ;-) Hortensia - mój ulubiony kolor na zawsze!
Piękni moi 😍 Bosko wyglądacie
Hortensja to wasz kolor!
Amartosa, wszystko pięknie, ładnie, tylko te owijki! 🤬
Ale jaka grzywa! 😍
arivle - akurat tutaj na przebranie konia i siebie miałam jakieś 4-5 minut, tylko dzięki uprzejmości i pomocy znajomych udało się zmieścić w czasie. Zawijanie to efekt szybkości i możliwości czterech osób 🙂 Na co dzień poświęcam temu zdecydowanie więcej czasu 😉 Jednak dobrze, że zwracasz uwagę :kwiatek: i dziękuje też za miłe słowa :-)
xxagaxx - Ja uwielbiam ten kolor. Dziękuje :kwiatek:
akzzi, no niestety spory pysk to nie zawsze zaleta 😁
Amarotsa, pięknie 🙂
Amarotsa, jaki koń!! Pięknie mu w Hortensji 🙂
A tu moje pupilki:
Rudy w Oxblood

Siwa w Hortensji
Azbuka, kolor na rudym troszkę ginie - może takie wrażenie z racji światła.
A tak przy okazji, jakiej szerokości jest korytarz? 🙂
Azbuka - Oxblood jest super, lubię takie stonowane czerwienie. Mam Indian Red i dla mnie jest za soczysty, mocno rzucający się w oczy. Ja jednak jestem fanką wszystkiego co jest stonowane i eleganckie.
Kasztan pięknie wygląda - w ogóle kasztany to najpiękniejsza maść pod słońcem!
Cobrihna, pojęcia nie mam 😉 Muszę zmierzyć jeśli to konieczne.
Amarotsa, też go lubię w tej ciemnej czerwieni 😉 Takie spokojne połączenie. Indian Reda też mam, ale jeszcze nie odpakowany nawet 😉
A młoda też się ładnie prezentuje, tylko ta jej maść jeszcze psuje efekt, ale jak wysiwieje, będą szały jak na jej mamie 🙂
Azbuka - w Hortensi jest szał prawie na każdej maści. Siwa wygląda super już teraz! Ciemniejsze odcienie, stonowane to zawsze szał. Ja wychodzę z założenia, że konie to tak szlachetne zwierzęta, że właśnie w takich eleganckich kolorach wyglądają najlepiej. Nie lubię zbytnio pstrokacizny 😉
Azbuka, bardzo ładnie Brylkowi w Oxblood i młodej w Hortensii - na niej już jest szał 🙂
Amarotsa, mnie by było trochę za smutno w samych stonowanych, eleganckich kolorach, jeszcze szczególnie na karym koniu 🙂
Azbuka, będę wdzięczna :kwiatek:
Livia - masz rację, że byłoby smutno, sama mam w domu parę kompletów w żywszych kolorach na "gorsze dni", ale jednak z większą chęcią sięgam po brązy, granaty, szarości 😉
Amarotsa, no nie mogę, tego konia to w worku na ziemniaki bym pokochała! no niesamowity! kobito, tak chodzisz ubrana jezdzić? muszą być podziwiające tłumy na ujeżdzalni za każdym razem! obłęd obłęd! niesamowite wszystko, szmata, koń, Ty!! bosko 🙂 🙂 🙂
Akurat to było podczas pokazu 🙂
Na dniach planuję Amarotsę ładnie wyszykować, tylko nie wiem który pad wybrać.
Biorę madeirę, grassa i emeralda.
Isabelle - Oj nie! Ja w tym gorsecie oddychać nie mogłam, tak mnie małż zasznurował hihi 🙂 To była impreza promująca konie fryzyjskie stąd taki mroczny deczko look 😉 Na co dzień wyglądam zdecydowanie bardziej normalnie i na szczęście tłumu fanów też nie ma 🙂
Amarotsa Bardzo ładnie w hortensji, taki elegancki ten kolor dla Was. I jaką masz super figurę 😜
Czy ma ktoś może porównanie ankowych zieleni? Wpadła mi w łapki jedna anka jako pea, ale wydaje mi się że to inny kolor bo jest taki dość żywy i ciepły.
domcia, Pea akurat nie mam, ale mam foto Kiwi, Grassa i Jade, może ci to coś pomoże 🙂
domcia406 - dziękujemy! A figury to ja aktualnie nie mam hehe, trochę mi się przytyło 🙂 Co do pea, to odnoszę podobne wrażenie co Ty, że coś za żywy ten kolor. Równając go do zielenie ze zdjęcia Livi to chyba bardziej Kiwi przypomina.
Livia Dzięki! Obstawiam, że to grass. Na żywo jest piękny, a ciężko go na zdjęciu uchwycić. Jak każdą ankę zresztą.
Zrobiłam na szybko takie zdjęcia:

Amarotsa No właśnie pea to chyba taka jasna żółtawa zieleń. Co do figury jeszcze właśnie teraz jest idealna- nie za dużo, i nie za mało 😜
domcia, mnie to nie wygląda na Grass - on miał ten inny, papierowy materiał, a na twoich zdjęciach materiał wygląda na ten starszy, fajny. Sądząc po kolorze, obstawiałabym Jade 🙂
Mi to wygląda na kiwi albo ewentualnie pea. Grassa można łatwo rozpoznać po materiale, bo jest z tej samej jakby "papierowej" kolekcji co dusty lilac czy madeira.
Pea raczej nie, jest dużo jaśniejszy.
Mi się wydaje, że to kiwi. Jade ma trochę inny, specyficzny odcień
Toż to kiwi ! Jade jest chłody i się nie błyszczy, Grass tak samo 🙂Kiwi 🙂 na Czeku w galerii jest całkiem znosnie oddany kolor 🙂
Właśnie materiał nie jest cienki i papierowy tylko taki jak w starych padach- bardzo fajny. W ogóle pad jest gruby i puchaty 😜 Livia, Cierp1enie jade, przynajmniej z tego co dziewczyny pisały, to taki chłodny odcień zieleni. Ten mój jest ciepły, trochę groszkowy. Skoro to nie grass, to chyba kittajka, korsik i juliadna mają rację- to kiwi 🙂