+ dla Amigo-Konie, zamówienie złożone w niedzielę doszło we wtorek. 🙂
Mam pytanie czy któraś/któryś z Was zamawiał/a w tym sklepie
http://sklepczarnykon.pl/ chciałabym tam parę rzeczy zamówić, ale sklep jest mi kompletnie nieznany. Niestety wyszukiwarka nie wypluła niczego sensownego. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :kwiatek:
Jak złożyć zamówienie w sklepie equistore? Od wczoraj próbuję się zarejestrować. Dostaję wiadomość, że link aktywacyjny został wysłany, a skrzynka pocztowa jest pusta.
A sprawdzałaś czy nie ucieka ci do folderu spamowego??
Nie ma 🙁 No cóż spróbuję inaczej, a jak się nie uda, to będę musiała poszukać w innym sklepie.
Mega plus dla amigo, jedyny sklep, który ma na www to co zazwyczaj mają w magazynie i nie trzeba czekać tygodniami. Do oksera nie mam zastrzeżeń, bez problemu zwrócili pieniądze gdy zrezygnowałam ze sprzętu. Co prawda często czeka się na coś nawet 3tyg, ale to zawsze jest podane na stronie wiec nie można im zarzucić złego. Teraz złożyłam zamówienie w pasi-koniku i mam nadzieję, że będzie bez problemu jako, że wcześniej nie kupowałam u nich.
wysłałam do Bergo zapytanie o bryczesy, chciałam wymiary konkretnego modelu. odpowiedz:
Witam,
przykro mi producent nie udostępnia nam takich danych a na stanie nie mamy takich rozmiarów.
Polecam odwiedzić sklep stacjonarny, nie dopasuje Pani rozmiaru bez przymierzenia.
Pozdrawiam
zapytałam, jak mogę je przymierzyć skoro ich nie ma na stanie... to się dowiedziałam, że HKM nie odpowiada na maile i dowiedzenie się o wymiary bryczesów graniczy z niemożliwością :o
wyszło na to, że nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób mogę te bryczesy kupić. chyba w ciemno zupelnie, to może by wtedy zamówili 🙁 chyba przywykłam do GNLu, gdzie potrafią poruszyć niebo i ziemię, sprowadzić kilka modeli i par i nie robią problemu, jeśli sprowadzone na zamówienie nie pasują.
Isabelle ja też się nacięłam na Bergo, pisałam o tym w wątku jakiś czas temu. I nie mam pojęcia co tam się dzieje.
Aktualnie moim ulubionym sklepem jest Dobry Koń.
Jak zawsze wielkie "+" dla Equishop i dla MKsklep 🙂
Niestety muszę dać [font=Verdana]MINUSA[/font] dla Equishopu.
W połowie sierpnia zamówiłam rękawiczki przez internet (w opisie na stronie była informacja, że produkt dostępny). Zapłaciłam przelewem od razu.
Następnego dnia zadzwoniła miła Pani z obsługi informując mnie, że niestety rękawiczek w tym rozmiarze nie mają dostępnych, mogą zaproponować inne. Zapytałam czy będą one jeszcze w sprzedaży. Pani powiedziała, że tak, ale że czas oczekiwania może być do połowy września.
Nie był to dla mnie problem, więc poprosiłam o przesłanie, jak dotrą do sklepu.
Kilka dni temu wchodzę na swoje konto, patrzę, zwrot pieniędzy.
Szkoda tylko, że nikt nie pofatygował się, żeby zadzwonić/napisać maila/nawet sms, żeby poinformować mnie, że nie ma produktu (?). Bo gdyby nie to, że sprawdziłam akurat konto, do tej pory czekałabym na przesyłkę z rękawiczkami 🙁
Ja za to polecam Bergo. Czas oczekiwania ok tydzien o czym od razu mnie poinformowali, dokladne info odnosnie rozmiaru (były pewne niescisłosci w tabeli producenta) dzieki czemu sztylpy mam idealnie dobrane, no i duza promocja na nie 40-60 zł mniej wzgledem innych sklepów. za ten tydzien 😉 oczekiwania, gratis w postaci ładnych podkolanówek.
Natomiast juz wiem ze nie polecam Horsehouse. Zamówienie 22 sierpnia, od razu opłacone, brak informacji jakiejkolwiek- czy jest czy nie ma, a wybierałam specjalnie takie produkty zeby miec je szybko. 3 maile z mojej strony na dwa rozne adresy i zero odzewu do dzis. Dopiero po rozmowie tel pani powiedziala ze nie ma i m o z e beda jutro (dzisiaj), status zamówienia sie nie zmienił czyli najwyraźniej nadal nie ma. żal
No i tradycyjnie polecam dobry-kon.pl oraz equi-point🙂
Również bardzo polecam Bergo zamówiłam czaprak w niedzielę, w poniedziałek się ze mną jeszcze skontaktowano telefonicznie w sprawie produktu i dzisiaj dostałam 🙂 Wszystko szło szybko i sprawnie. Nawet dołączono formularz do wypełnienia w razie ewentualnego zwrotu wraz z regulaminem. Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie dostałam przesyłki tak prędko. No i tak dobrze zabezpieczonej.
Giga[font=Verdana] +[/font] dla mksklep :kwiatek:
Nie minęło chyba nawet 24h a już przesyłka jest u mnie - rewelacyjne podejście do klienta, rewelacyjne 😅
Gdzie można kupić ładny zegar ścienny z wizerunkiem konia? Potrzebuję do kuchni 😉
w
amigo na przykład albo
tutaj chociaż pisze, że stojący, ale może można go przerobić lekko, np, zamiast stawiać na podpórce to na niej powiesić 😉
ps. w amigo był kiedyś dostępny taki
zegar. teraz już go nie widzę, ale może można zapytać 🙂
po co podczas rejestracji w ihaha trzeba podać datę urodzin?
może mają w regulaminie, że tylko osoba pełnoletnia może dokonać zakupów? spotkałam się z tym w jednym sklepie.
Wielki
+ dla
konika. Rewelacyjne podejście do klienta i ekspresowa wysyłka. 🙂
Baaaaardzo polecam
http://www.wetfarma.pl/ Właśnie dostałam kolejną paczkę od nich. Za każdym razem obsługa jest błyskawiczna - max 2 dni po złożeniu zamówienia mam paczkę w rękach. I tak za każdym razem.
wielki minus dla okser.pl - na przesyłkę czekałam dwa miesiące. Nikt mnie nie poinformował że zamówionej przeze mnie rzeczy nie ma na stanie, dowiedziałam się dopiero o tym jak tam zadzwoniłam. Wtedy też zapewniono mnie, że produkt przyjdzie na pewno do tygodnia bo jest już dostępny. Jednakże tak się nie stało więc poprosiłam o zwrot pieniędzy. Niestety na to od miesiąca też nie mogę się doczekać mimo moich częstych telefonów... Nigdy więcej już tam nie złożę zamówienia 😫
Własnie- mozna anulowac zamówienie domagac sie zwrotu pieniedzy jeszcze PRZED wysyłką ? Bo ja tez mam juz dosyc czekania 😫
Evson możesz anulować ale na zwrot tez bedziez miesiac czekaa - wg ich regulaminu maja na to 14 dni roboczych;/
POLECAM KOŃSKI ŚWIAT
rewelacyjny kontakt
błyskawiczna wysyłka
za każdym zamówieniem 🙂 🙂 🙂 to samo
PLUS PLUS PLUS
sylwiaj dzieki za wyjaśnienie. Jednak czekam. Dzwoniłam dzisiaj i tak: wedzidło które juz od jakiegos czasu czekało na drugi produkt, dopiero przy pakowaniu zostało sprawdzone- i był nie ten rozmiar który zamawialam. Wiec pewnie kolejne 3 tyg bym czekala na wlasciwe wedzidło... Szczescie ze podpasowało mi jednak 12,5 bo jestem w fazie dopasowywania do tego konia wiec dobrze ze sama zadzwonilam i sie dowiedzialam.
Czyli z mojej strony horsehouse, no coz problemy z dostawą mogą sie zdarzac, ale nie tłumaczy to 3-tygodniowego braku kontaktu, na zaden z maili nie dostalam odpowiedzi, brak nawet zmiany statusu zamówienia, brak informacji o czymkolwiek, zero inicjatywy z ich strony jesli chodzi o kontakt.
Co się dzieje ze sklepem Capriola.pl? Sklep powraca, rozpoczyna na nowo działalność. Jakis czas temu był na sprzedaż. Orientuje się ktoś czy dalej beda go prowadzić starzy właściciele czy ktoś nowy? Mimo,ze sklep stary, ale jak właściciel nowy to tak jakby nowy sklep powstał, nie wiadomo czy bedzie wiarygodny. Jak ktoś coś wie proszę o informacje bo bardzo lubię tam kupowac🙂 😍
Czy zna ktoś sklepy internetowe w Anglii godne polecenia? 👀
EVSON ja ze sklepem horsehouse mialam taki sam problem
mega dlugi czas oczekiwania ZERO KONTAKTU I ODPOWIEDŹI NA MAILE.... nie odbierali tez telefonów..
dopiero po 11 dniach wyslano moją paczkę..
Ludki zamawiające w equishopie, mam pytanie: Na jakim etapie mogę wybrać rodzaj podkładki i jej kolor? Bo na stronie produktu mogę wybrać tylko jej rozmiar... Ewentualnie, czy ktoś mi może podpowiedzieć, w którym sklepie jest największy wybór mattesów??
WIELKI + dla
animalia.pl bardzo dobry kontakt, miła obsługa
nawet woreczek sieczki Baileys dostałam w gratisie, bo nie było smakołyków 😎