Your earnings...
1 x Philosopher's Stone
3 x stars
2 tickets for the next draw with 2 tickets
1 x Aging point
nice 😉
faith, jeśli jeszcze potrzebujesz, to możesz mi przesłać z lewego, a ja oddam na główne 😉
gdyby któraś się chciała wymienić 😉
+ kupon
Ploutos' Parchment
x 8
Diamond
x 7
Black Orchid
x 6
Helios' Ray
x 4
Croesus' Fortune
x 4
Bonus Pack
x 3
Medusa's Blood
x 3
Zeus' Lightning Bolt
x 3
Philotes' Stroke
x 2
Achilles' Heel
x 2
Pandora's Box
x 2
Apollo's Lyre
x
Poseidon's Horseshoes
x 1
Poseidon's Saddle
x 1
Piece of Cloud
x 1
Poseidon's Bridle
x 1
Water of Youth
x 1 Use before 2012-09-13
Philosopher's Stone
x 1
Fertility Wand
x 1
Harmony Pack
x 1
wabankowa, wystawiłam ci różdżkę za to samo na com 😉
przypominam o howrse cup, tam też od dziś jest loteria 🙂
[s]Dziewczyny o jakiego konia w tym zadaniu chodzi?:
Koń czystej krwi z gatunku, który ma największy potencjał genetyczny w skokach 🙄[/s]
nieaktualne 😉
edit. Kupie osła,może być bez wolnych kryć. Jak najtaniej 🙂
You've won!
Find out now what you have won with the horn of plenty...
Horn of Plenty
3 000 Equus
10 turnips
3 caloric mashes
A wild horse of the Chincoteague breed, that will be added to your account in a few minutes! 😅
otworzyłam jeden RO za diamenty, bo i tak nie mam co z nimi robić na com. jakbym specjalnie otwierała, to bym za diabła nie trafiła 😜
Loteria ma Howse cup jest od wczoraj. Szkoda że tylko użytkownicy konta jednorożca mogą sprzedawać za kupony 🤔. By tych oszustów pokręciło! już tam trafili, własnie mi zaproponowali kupony za zmianę e-maila, pogoniłam bractwo 👿
Dam na com 1 pass, za kupon na pl ^^
Na howrse cup ja gram tylko dla ośrodka, wkręciłam się w prowadzenie 🙂
jekaterina00, zazdraszczam 😜
odkryłam system. mniej losów - większa szansa na coś fajnego z CR (u mnie na razie kamień i RO), więcej losów - więcej gwiazdek. zostanę jednak przy pierwszej opcji, bo szukanie znajomych na forum do wymiany to jakaś masakra. wysłałam losy wszystkim znajomym. dziękuję tym, którzy odesłali 🙂
no i nadal nie wiem, za ile eq sprzedać upominek hestii. 100k to za mało, za dużo, w sam raz? muszę go sprzedać do 17.09 bo zniknie i nie zależy mi, żeby za nie wiadomo ile go sprzedać.
Czy ktoś potrzebuje może teraz nyksa? Chodzi o to, że chciałabym wagą temidy zamienić nyksa na coś innego, a mam tylko takiego z terminem ważności, chyba dwa tygodnie, przez co nie mogę wykorzystać go do tej wymiany. Nie chce nikt zamienić się na bezterminowego?
Też mam takiego nyxa i nie wiem jak mam wykorzystać, bo nie gram już tam.
Teraz widzę, że nawet wymienić go na nic nie mogę. Bezsensu 😵
Właśnie miałam pisać..nie da się tych rzeczy wymienić,ani sprzedać. Ja jak na lewym koncie coś zdobyłam to wysyłałam tam konie z drugiego konta i zużywałam to na nie.
Wymienię złote jabłko i promień heliosa na cup na coś na pl
spóźniłam się 1 min z kryciem jednorogów -.- 🙇
edit.Opłaca mi sie sprzedać tą klacz za 2x KK + 40.000 eq ?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=7984181
ma ktoś pożyczyć 20 tysięcy? oddam zaraz :kwiatek: :kwiatek:
Ja mam na pl nick Jiska wystaw konia jakiegoś 😉
poszedł :kwiatek: zaraz wystawiaj to oddam 😉
borkowa poszedł 😉...wystawić Ci też tego źrebaka czy Ci nie potrzebny? Mi fryz nie potrzebny jest więc możesz go uśmiercić czy co tam chcesz,bo musiałam go kupić żeby mieć jakiego Ci wystawić.
Jiska jeszcze raz :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Czy któraś z Was mogłaby mi sprawdzić po ile średnio chodzą krycia szetlandów z PG powyżej 760 i BLUPem 100? Po ostatniej zabawie nie zostały mi żadne dorosłe klacze i nie mam jak zobaczyć 😁
pozbyłam się w końcu upominku 😉
jak kupię konto pegaza, to za zużyte kupony też dostanę losy?
fin tylko powyżej 760? za 3500 są już po 797 pg 😉
hehe, tylko w znaczeniu tak mało, bo są dużo lepsze 😉 generalnie od 2500 do 5500
Dzięki :kwiatek:
To jak 789 wystawię za 3000 to będzie okej?
chyba tak, właśnie widzę, że i 798 i 779 są po 5000, a nie ma nic pomiędzy (w sensie pg)
Kupiłam KK za 45.000 eq chyba dobry interes zrobiłam 🤣
na com krzyczą sobie najmniej 139 000, więc chyba bardzo dobry 😁
Tak się zastanawiam już dłuższy czas- co to jest to KK? 👀 Bo nie mogę tego skrótu podłożyć pod żaden przedmiot... nic mi do głowy nie przychodzi 🤔