Dzisiaj przymierzyłam Anky Pea do mojej siwki.(fotki nie mam niestety bo aparat w stani nie podołał a pogoda deszczowa) Sama siebie zaskoczyłam bo mi sie strasznie podoba *.* Tylko kurcze nie wcisnę VS pod moją Izabelke ; / Miałam nadzieje że uda mi sie wymienić ją na taki sam model DL ; )
Livia bardzo ładnie Wam we wszelkich czerwieniach🙂
A ja mam pytanie, czy w którychś sklepach jest/będzie wyprzedaż letniej kolekcji 2012 jak to jest w przypadku eskadrona czy innych firm? Konkretnie chodzi mi o hot pinka vs
arivle, masz rację, trochę mi kolor dziwnie wyszedł na pierwszym zdjęciu. Może to kwestia silnego światła?... Lepiej wygląda ten kolor na zdjęciu pod słońce, taki jest ten kolor w rzeczywistości, jak truskawki w śmietanie 🙂
cornflower też mi chodzi po głowie🙂 co do ubrań, dla mnie chyba euro star ma ładniejszą kolekcję - to cherry to jest w ogóle 😍 😍 😍 gdyby wypuścili anke w takim kolorze byłaby moja.
Livia w alt rosie ładnie, tak delikatnie, ale wolę Was w niebieskościach🙂
Juliadna - zdjęcie z karym w cobalcie byś mogła spokojnie sprzedać jako katalogowe - piękne.
Livia, no nie, jak możesz? Alt rosa spędza mi niemalże sen z powiek, a Ty mi ją jeszcze przypominasz? 😡 Pomimo tego, jest prześlicznie! 🙂 💘 Ja tam Was najbardziej lubię jednak we fioletach :kwiatek: Ruda77 super! pasuje gniadkowi, naprawdę fajnie. 🏇