Bryczesy

zapomniałam LEJ też  😉 ja oczywiście mówię tylko o bryczkach ES ,PIKEUR i CAVALLO  🥂  a wiadomo u takich lej jest super

święta trójka  🙇
[quote author=Naciau link=topic=217.msg1519499#msg1519499 date=1347309651]
zapomniałam LEJ też  😉 ja oczywiście mówię tylko o bryczkach ES ,PIKEUR i CAVALLO  🥂  a wiadomo u takich lej jest super

święta trójka  🙇
[/quote]

i wszystko jasne  😎
Nie spotkałam żeby CAVALLO taki lej.. 🤔
ja uwazam, ze swieta jest czworka i powinny byc wymieniane rowniez golden dressy. sa obledne.
A czy w Polsce można dostać gdzieś golden dressy? Słyszałam same dobre opinie na ich temat, ale nie kojarzę ich z żadnego sklepu.
Najczęściej spotykam używane GD. Jakościowo są o półkę niżej niż święta trójka  😉
anai ja mam takie zimowe. Ale powiem ze mi się tak średnio na tyłku układały.
W porównaniu do tych co mi później Dramka poleciła (nie pamiętam teraz firmy) to niestety się nie umywały.
bo lej nie dopasowuje się do ciała
Passion   Quality is not an act, it is a habit.
12 września 2012 21:28
A ja zapytam co myślicie o metkach na tylnej kieszeni spodni, które nie są z klasycznych materiałów takich jak skóra ani z tanich laminatów tylko ze stali nierdzewnej? 🙂

CIACH- balansujesz na cieniutkiej granicy!
Nie będą uwierać?
Passion   Quality is not an act, it is a habit.
12 września 2012 22:01
Elbus nie, blaszka nie będzie montowana bezpośrednio do kieszeni spodni, ale nitowana do skórzanej podkładki, który będzie wszywany do kieszeni.
Dzięki temu nie wystąpi problem naciągania materiału ani też uwierania.
ESy mają taką. Mówiąc szczerze ładnie wygląda, ale potrafi w pralce walić o szybkę. Plus rzeczy się czasem o to mechacą.
Passion, ja bym się bała że zniszczy siodło :p

xxagaxx, ES mają na kieszeni? Nie wyżej, na wysokości paska? Przynajmniej moje 🙂
Chodziło mi o samą blaszkę 😉 I tak mają przy pasku, ale skutki dla mnie będą podobne, niezależnie czy kieszeń czy pasek.
Właśnie euro-star takie mają  🤔
miał już ktoś w łapkach resztę nowych modeli eurostar 2012 zima?
nowe loreny wyglądają ciekawie 🙂

Co oni nie wymyślą  😜
Precelek - dotykałam i się zakochałam! Ten niebieski jest obłędny i jeszcze Ruby w kolorze Cherry Red  🙂 Ja tylko muszę poczekać na wypłatę 😉 Euro-Star przeszedł sam siebie z nową kolekcją. Ciuchy są przepiękne, a Pikeur się chowa ;-)
Mi się też bardzo ta kolekcja podoba, będę na pewno polować na zimowe softshelle.
a czy te nowe bryczesy bez rzepa za to z elastyczną wstawką da się podwinąć do góry?
Jeśli noszę rozmiar 38/ 40, raczej jest to 38 jednak i mam wzrostu 172 cm to w jakim rozmiarze mam brać nowe bryczesy ESa? Nie chciałąbym jakichś z bardzo wysokim stanem, nie mam pojęcia jak one leżą 🤔
hanoverka mialas kiedys pikeury?
ja noszę w pikeur 38, w esach takze 38 🙂 są idealne

da się podwinąć 🙂

Amartosa, dokladnie ruby w kolorze cherry red  😵

dodatkowo ta kolekcja szyta jest ze świetnego jakościowo materiału. Moje Maya ze starszej kolekcji są z cieńszego i widać że mniej trwałego materiału.
Jeśli noszę rozmiar 38/ 40, raczej jest to 38 jednak i mam wzrostu 172 cm to w jakim rozmiarze mam brać nowe bryczesy ESa? Nie chciałąbym jakichś z bardzo wysokim stanem, nie mam pojęcia jak one leżą 🤔

Najlepiej przedłużane. Nosisz 38/40 w jakich bryczesach? Nowe esy mają niższy stan.

Precelek Może Maya są cieńsze bo są z kolekcji letniej?
Witam, planuję kupić Euro Stary jak znajdę jakąś okazję 😉 i chciałabym się dowiedzieć, czy rozmiarówka wypada podobnie jak Pikeur'y? Mam jedną parę 38, ale wolałabym przedłużane :P czy rozmiar 76 ES'ów będzie ok czy brać większe/mniejsze?

z góry dzięki za odpowiedź  😎
możliwe że z letniej, ale mimo wszystko ciut gorszej jakości  😉

jeszcze dwie ciekawe pary 🙂

Lea glamour

Lea Swarovski

okunka wypada podobnie 😉

A czy w Polsce można dostać gdzieś golden dressy? Słyszałam same dobre opinie na ich temat, ale nie kojarzę ich z żadnego sklepu.

mam same uzywki niestety. ale mam ze 4 pary, i z kazdej jestem zadowolona.
hanoverka mialas kiedys pikeury?
ja noszę w pikeur 38, w esach takze 38 🙂 są idealne

Nie miałam nigdy pikeurów, esów z nowszej kolekcji też nie. Te Lea Glamour są śliczne i idealnie wgrali te dodatki z dżetów w ten sezon 😜

Najlepiej przedłużane. Nosisz 38/40 w jakich bryczesach? Nowe esy mają niższy stan.

Dramka to dobra wiadomość, że mają niższy stan, bo miałam huntery stare i ten stan bardzo wysoki, kompletnie nieodpowiedni dla mnie, bo w brzuch mnie cisnęły, a na tyłku luz. 

Ma ktoś może zdjęcie w esach ?  :kwiatek:
Znalazłam Covalliery, jak z ich trwałością? Warto kupić? 😉
http://www.sklepgazela.pl/pl/p/Bryczesy-Covalliero-model-Eleganza-dla-kobiet/345
hanoverka Jeżeli chodzi o huntery to nowe esy mają dużo niższy stan  😉

Majeczka często ma używane GD i allegro

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=golden+dress

Natomiast mnie nie zachwycają jakością, lej nie dopasowuje się tak do ciała jak pikeur, eurostar, cavallo
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się